Weer PVV’er met vuurwapen opgedoken

Het AD meldt dat er op Hyves een foto staat van Joram van Klaveren, kandidaat nummer 17 op de PVV-kandidatenlijst waar hij poseert met een vuurwapen. Voordat men gaat piepen dat ook dit een links complot is; de foto staat erbij.

Onze kandidatenlijst-tag belooft zo langzamerhand nog hilarischer te worden dan onze PVV-kamerklets-tag. Wist niet dat dit mogelijk was. :mrgreen:

52 gedachten over “Weer PVV’er met vuurwapen opgedoken”

 1. Ja dat zal niet lang meer duren wacht tot je het volgende bericht ziet over een minuutje :mrgreen:

 2. Enig gevoel voor humor hebben die PVVers wel.
  In tegenstelling tot leden van de Linkse kerk.

  Op 9 juni gaan de billen wel bloot; dan zal blijken hoeveel verzetsstrijders ons land telt in de strijd tegen de politieke (dus radicale) Islam.
  Tijdens de vorige Bezetting maakte zo’n 20 procent van onze bevolking zich schuldig aan collaboratie en landverraad.
  De geschiedenis herhaalt zich blijkbaar.

 3. @jvdheuvel,

  Wat u als aanstellerij kwalificeert zit toch minimaal een kern van waarheid.
  De politieke Islam staat wat betreft normen en waarden volkomen haaks op de Westerse samenleving.
  Overal waar op dit moment bloedige conflicten worden uitgevochten zijn er moslims betrokken. Daar kunt u niet omheen; dat zijn de feiten.

  Dat de Islam een ongunstig imago heeft in Nederland komt door het stuitende gedrag van met name Marokkaanse jongeren die door de goedwillende moslims niet gecorrigeerd worden. Dit is een landelijk probleem wat al een aantal jaren speelt en gedoogd wordt door de gevestigde politieke partijen.
  Geert Wilders heeft de moed gehad deze problematiek aan de orde te stellen en moet daarom 24 uur per dag beveiligd worden.
  Dat zijn voorstellen op enkele punten onhaalbaar zijn en vaak ontactisch zijn geformuleerd doet aan de kern van zijn boodschap niets af.
  De integratie van de moslimpopulatie wordt verboden vanuit de moskee op religieuze gronden en de importhuwelijken zorgen voor een structureel integratieprobleem. De statistieken op het gebied van werkloosheid en criminaliteit laten een beeld zien van oververtegenwoordiging van allochtonen van moslimsignatuur. En dit zelfde beeld zien we in Wajongregeling waar Marokkaanse jongeren worden geparkeerd in de hoop ze op het rechte pad te houden.

 4. Aanstellerij gelardeerd met een snufje leugens op een bedje van hypocriete stompzinnigheid dan.

  En nog off topic ook. 😥 Ga buiten spelen man.

 5. Dat de voetbal fundamentalisme een ongunstig imago heeft in Nederland komt door het stuitende gedrag van met name Hooligan jongeren die door de goedwillende Voetbalfans niet gecorrigeerd worden. Dit is een landelijk probleem wat al een aantal jaren speelt en gedoogd wordt door de gevestigde politieke partijen.
  Geert Wilders heeft de niet de moed gehad deze problematiek aan de orde te stellen, daar dit stemmen kan kosten en en vaak als ontactisch wordt bestempeld.
  De statistieken op het gebied van geweld en criminaliteit laten een beeld zien van oververtegenwoordiging van hooligans.
  En dit zelfde beeld zien we in de clubhuis regeling waar hooligans worden geparkeerd in de hoop ze op het rechte pad te houden.

  heb het een beetje voor je aangepast 😎

 6. @Max,

  Inderdaad neemt het een en ander de vorm van een bezetting aan. Met een avondklok voor de Oude Nederlanders i.v.m. onveilige situaties gecreëerd door Marokkaanse deugnieten (deze term is na hevige interne discussie goedgekeurd door het MDI) en bijbehorende bezettingskosten.

  Deze kosten bestaan uit zinloze integratie-subsidies, sociale uitkeringen en talloze toeslagen. De asielzoekersindustrie draait op volle toeren ondanks de forse bezuinigingen en het volgende generaal pardon staat alweer in de steigers.
  De Vogelaarwijken worden op termijn moslimenclaves waar de politie haar taken moet overdragen aan buurtvaders en gezinscoaches en andere geitenwollensokken (vaak van moslimsignatuur).
  De moslimpopulatie van 1 miljoen personen is opgebouwd binnen een tijdsbestek van 35 jaren, zonder enige economische noodzaak en in een tijd dat hier al 600.000 werklozen in de kaartenbakken vermeld stonden.
  Er is nu eenmaal een limiet aan onze tolerantie en verdraagzaamheid.

  Wij stellen een Rechts realisme tegenover het Linkse idealisme.

  De toekomst zal uitwijzen welke politieke stroming zijn gelijk zal halen…

 7. jvdheuvel,

  U gaat niet inhoudelijk in op mijn argumenten.

  Dit is duidelijk een bewijs van onvermogen die argumenten op gepaste wijze te pareren.
  Uw subsidieverstrekkers zullen dit niet in dank afnemen. U wordt geacht met kracht van argumentatie
  de Wilderianen van repliek te dienen.
  De Linkse Intellectuele Elite is niet in staat om de multiculturele samenleving op een kritische manier te benaderen, laat staan de gevaren van de Moslim Broederschap te onderkennen.
  Ik had u hoger ingeschat, helaas zijn mijn vermoedens bevestigd. De harde kern van de PvdA bedrijft nog steeds jaren 70 politiek onder invloed van Jan Pronk, Marcel van Dam en andere architecten van de Multiculturele Chaos.

 8. @ tristan:
  ik voel me niet bezet hoor, weet ook bij god niet waar je het over hebt met je bezetting.
  als ik last heb van jongeren dan stap ik erop af en zeg er wat van of ze nou blank/bruin of zwart zijn, maakt niet uit, maar ik zie dan niet meteen een complot van moslims.

  over dat de moslim populatie hier naar toe is gehaald, terwijl er 600.000 werklozen waren, wil ik je het volgende vragen:
  was dat niet omdat die werklozen de laag betaalde baantjes niet wilden, omdat de ww hoger was??
  was dat niet omdat rechts nederland (vvd ondernemers kliek) niet bereidt was iets meer te betalen aan nederlanders?? en dus liever goedkope mensen eerst uit spanje/italie haalden en toen deze meer vroegen vervolgens de turken en marokkanen heeft overgehaald??
  herhaald dit zich nu niet door het binnen halen van goedkope arbeid uit de oostblok, terwijl er in nederland genoeg werklozen zijn??

  volgens mij is dat de rechtse waarheid; voor een dubbeltje op de eerste rang zitten!!

 9. @ tristan:
  Wij hebben hier regels en 1 van die regels is dat de redactie bepaalt waar de berichten over gaan en niet de reageerders.

  Dus vanaf nu on topic reageren en anders mag je verder in het spam filter wauwelen.

 10. jvdheuvel,
  Uw enige onderwerp is de PVV en haar gedachtengoed.
  Al mijn commentaren hebben ook betrekking op dit onderwerp.

 11. Je zit naar aanleiding van je laatste reactie, die ondanks mijn waarschuwing totaal niks met het onderwerp van dit bericht te maken had, nu in het spamfilter. Je mag overal reageren. Als het iets te maken heeft met het onderwerp van het bericht dan haal ik het uit het spamfilter, als het er niets mee te maken heeft laat ik het erin staan.

 12. ik interpreteerde de foto verkeerd.

  dacht eerst een voorbeeld van de “vrolijke” zelfdoding.

  maar her is “drama” op school. 😆

  welke boodschap krijgen die leerlingen hier? altijd blijven lachen als iemand een pistool op je hoofd zet?

  ik vind dit geen goed voorbeeld. wat leren die kinderen hier nu van? 🙄

 13. Hoe komen die gasten toch aan al die wapens?? 😯
  als het zo door gaat hebben die pvv lui genoeg leden met wapens in huis om een prive leger optezetten.

 14. #16. misschien al een tijdje aan het verzamelen? de honkbal knuppel voldoet niet. en in Be. schijnt men het makkelijk te kunnen kopen.

  ja,naar Amerikaans voorbeeld, vóór de doodstraf, eigen rechter spelen, en zelfverdediging?

  las laatst, meen Be? een juwelier die 2 overvallers neerschoot. een dood en een zwaar gewond. in de RUG dan, want ze waren op de vlucht.

  hier snakt men in Nederland ook naar? naar dit soort toestanden? 😆

 15. Opletten! De juwelier die 1, niet 2, overvallers doodschoot in de Brusselse gemeente Schaerbeek, is een … TURK! Dat kan natuurlijk niet worden toegestaan. De overvallers waren nette Esten, die bij de EU horen. Turkse juwelier gevangengezet wegens moord. Twee jaar geleden werd een niet-Turkse juwelier die hetzelfde deed in het zuiden van België vrijgesproken van dezelfde verdenkingen als tegen onze Turk.
  Nu eens afwachten, wat de justitie doet.
  Mogen Turken zich ook verdedigen en zelfs opgewonden raken? Of zijn er twee verschillende maten voor wapengebruik?

 16. Ik weet trouwens niet wat ik moet denken van wapenbezit en wapengebruik. Aan de ene kant denk ik, dat de Staat een “geweldsmonopolie” moet hebben en daarbij door justitie moet worden gecontroleerd. Immers, burgers met schietwapens kunnen niet worden vertrouwd.
  Maar, aan de andere kant, als je bedenkt dat de Staat in het algemeen er niet veel van bakt, bij de bescherming van zijn burgers, waarom niet toelaten dat ze zich kunnen verdedigen? Als bij voorbeeld de passagiers van vliegtuig 4 in 2001, toen ze tegen de al-quaeda-kapers in opstand kwamen, beter wapens hadden gehad, hadden ze hun levens kunnen redden. En de a-q moordenaars aan de justitie overleveren.
  Ik weet het echt niet.
  Als ik m’n gevoel volg, ben ik ervoor, dat iedereen zich maximaal kan verdedigen. Is dat politically incorrect?

 17. #18. Huib, 1 dood, 1 zwaargewond. natuurlijk vervelend dat de overvallers keurige EU leden waren en niet “gekleurd” op die scooter.

  en ja, inderdaad afwachten wat in dit geval de uitspraak wordt. want een Turk ligt natuurlijk iets anders?

  maar het is wat je tegenkomt op internet. eigen rechter, en schieten.

  ik hoop het hier verder te lezen van jou. lees geen/zelden Be. kranten, ben vergeten waar ik het vandaan heb.

  zou zomaar vrijspraak kunnen worden dan. want er is al een precedent?

 18. toevoeging

  Huib,

  quote
  Als ik m’n gevoel volg, ben ik ervoor, dat iedereen zich maximaal kan verdedigen. Is dat politically incorrect?
  unquote

  tja, als je bedoelt dat wij nu allemaal een pistool moeten dragen dan ben ik het niet met je eens.

  wèl dat als iemand mij naar het leven staat dat ik daar alles aan zou doen om dat te verkomen. het is mijn keuze niet, maar geen behoefte er aan te gaan door een ander.

  lijkt mij menselijk. wat heeft het met “politiek correct” te maken?

  (pffft heb wel eens met een open mes in mijn jaszak rondgelopen. maar was niet nodig. aanpraatte angst.
  verbaal en nonverbaal heb ik mij altijd gered, overal. Amsterdam, Parijs, Istanbul.

 19. vergeet nog iets.

  verder is er niets bekend van het gebeuren.

  dus ff afwachten maar.

 20. #19. Huib en dat voor iemand die veel leest op internet.
  elke “gek” een wapen.

  dan maar terug naar de “knots”. de tijd dat wij in een hol woonden.

  nee, ben tegen Amerikaanse toestanden.

 21. Ja, er is een precedent. Een niet-Turkse, echt-Belgische, Walloonse juwelier, werd twee jaar geleden voor de zoveelste keer overvallen en had even het wetboek van strafrecht niet bij zich, toen hij de vluchtende dieven met zijn wapen beschoot. Dus, ja, hij was op dat preciese moment niet levensgevaarlijk (meer) bedreigd. Dan mag schieten niet. Ook niet als je eerst door dezelfde boeven met een schietwapen bent bedreigd.
  De rechter begreep het echter wel, in dat geval. Hij had gelijk, vind ik.
  Maar nu schoot in een vergelijkbare situatie een Turk uit Schaarbeek op overvallers uit Estland. Estlandse overvallers hebben al 57% van de roverijen in 2009/2010 in Brussel gepleegd. Estland is kandidaat voor de euro in 2011.
  De Turk zit in de gevangenis. Hoe gaat dit aflopen?

 22. #25. Huib

  ik denk dat de Turk hulp nodig heeft. jij bent toch niet de enige die dit weet?

  wat er exact gebeurd is is mij verder niet bekend.

  Turk uit de gevangenis? als eerste?

 23. @Info: Over die wapens – ik weet het ook niet, hoor. Als ik bedenk, dat elke gek ondanks alle verboden, aan een wapen kan komen, waarom zou het dan niet beter zijn, om ook voor niet-gekken wapenbezit mogelijk te maken? Het heeft mijn (pacifistische) voorkeur niet. Maar je moet de tering naar de nering zetten, nietwaar?

 24. #27. Huib

  ik ben geen pacifist. (wel ex psp er). maar het is heel eenvoudig, wil iemand mij zomaar dood? ja, dan doe ik alles om dat te voorkomen. zelfs doden (liever bewusteloos slaan, maar ja, nog niet meegemaakt).

 25. iedereen een wapen is levensgevaarlijk. al die mafketels die dat onterecht gaan gebruiken. de wereld zal nog griezeliger worden dan ie al is.

 26. #26 Info – Nee, natuurlijk weet iedereen in Brussel en wijde omgeving nu dat het om een Turkse juwelier gaat. Het commentariaat zwijgt voorlopig stil. Hoe moet je dààr nou nmee omgaan?

 27. #31. hoe moet je daar mee omgaan? ik denk dat mensen daar op moeten reageren. hoe dan ook.

 28. #32. Huib ik bedoel dat uit het krantenartikel niet veel te halen was.

  het “hoe en wat”.

 29. Ja, Info #30, het is natuurlijk een Belg met duidelijk-Turkse achtergrond in een stadswijk met meer dan 60% inwoners van Turkse origine, die zich in het algemeen prima redden hier. De Turken waren eerder in Brussel dan de Polen. Turkse huisbazen verhuren gastarbeider-pensions aan Polen en Slowaken en genieten van de inkomsten in hun villa’s onder het groene lover van Brabant. Het leven is hard. En niemand is eigenlijk zijns broeders’ hoeder.
  Vandaar, dat ik denk, dat het misschien beter is, dat iedereen zich met een vuurwapen kan verdedigen. Maar, beste Info, de NADELEN, zie ik ook.

 30. #27. Huib, LOL, een psychologische keuring voor je een wapen mag bezitten.

  wel bij de politie en met militairen (of ex) gaat er ook heel wat fout.

  ben het dus NIET met je eens.

 31. Nee, Info #32, de krantenartikelen vertellen niet alles over hoe en wat. Daar kun jij niets aan doen. Ik ook niet. Ik kom 5-7 mei kijken in Istanbul. Ben je er dan ook?

 32. #34. wie komt er nu op voor de Belg met Turkse roots?

  wordt daar niet over geschreven in de kranten? kan dat zomaar?

  las een keer in Twente/Drente ??? daar is een Ned. Turk stapelgek gemaakt. man deed alles zoals het hoorde maar werd enorm tegengewerkt. die is toen gaan gijzelen. (en een pistool). achteraf bleek er ook sprake van treiterij van de gemeente en ik meen zelfs fraude.
  maar ja, niet allemaal gevolgd verder. de afloop.

  succes met je vuurwapen. je hebt er vast al een. te koop in Be.

 33. #36. Huib

  ik WOON hier. dus bij leven en welzijn ben ik er 5-7 mei.

  Nederland schreef mij dat Tr. mijn “HOMELAND” is nu.
  ik had alleen een postadres in Ne. en dat bleek niet genoeg. maar toen zat ik hier 4 maanden, toen ik dat te horen kreeg.

  leuk, stuur een pm. dan schrijf ik daar mijn Tr. telefoonnr. en adres ook. heb een jaar al geen Nederlands gesproken.

  speciale reden dat je naar Istanbul komt? congres of wat dan ook?

 34. #35 Info – ik heb niets gezegd over psychologische onderzoeken bij wapenbezitters – elke persoon kan een gek worden – in 1 seconde – maar waarom jou en mij ontwapenen tegenover lieden die niet aarzelen om ons om te leggen? Ons pacifisme overtuigt niemand, en het minst de boeven.

 35. (LOL Nederland noemt Tr. mijn HOME LAND. heb alleen een city permit.

  inmiddels uitgevonden:

  kan na 3 jaar Turks worden. geen probleem, maar verlies Nederlands paspoort.

  kan met een Turk trouwen, dan heb ik 2 paspoorten.

  kan ook elke 2 1/2 jaar mijn permit verlengen. 1300 euro? ff vergeten).

 36. #38 Info: Nothing special this time. I will be in Varna, BU, professionally. Should see somebody in Edirne. Only 00 Kms away.

 37. #39. Huib – denk dat er wapens genoeg zijn in Nederland.

  tja, kan alleen maar hopen nooit op het verkeerde moment op de verkeerde plek te zijn.

  kan ook onder de tram komen hier.

 38. #40 Info NL in het buitenland – ik kan ervan meepraten. We kijken even samen ernaar. Belastingen en ziekteverzekering: vreselijk! Vermoeien we de reaguurders hier daar niet mee…

 39. #41. Huib – LOL

  mijn vloer ligt bezaaid met kranten en zand/aarde, want ben mijn plantjes (zaad uit Edirne,daar gevonden ooit) aan het verpotten.

  een soort struik afrikaan (kleine bloemetjes) die ik daar vond. misschien ziet men het als onkruid? kan geweldig goed tegen droogte, dat ook.

  ik hoop je te zien. maar dan maar een berichtje bij het Forum (J.vdHeuvel krijgt anders een “toeval”).

 40. OK, Info! Ik heb geen vuurwapen en weet niets van de europees-turkse flora. Hope to see you. Send me your coordinates.

 41. #46. het kan Huib als je dat wilt, je zo’n ding aanschaffen in Be. maar dan moet je het weer niet meenemen naar Ne. dacht ik.

  hier zijn ook winkels waar “wapens” te koop zijn. maar ik weet niet of dat “echte” zijn. heb mij er nog niet in verdiept.

  tja, en wat de Tr. emotionaliteit betreft. hoor hier soms veel kabaal en dan komen mensen bemiddelen en gaan de groepen uit elkaar. zie dat ook bij kinderen.
  niet vechten. (maar wel “geluid”).
  ook gezien met bitch fight (woon bij het Hilton, travestieten wijk). 4 politie auto’s, veel lawaai, nix aan de hand en iedereen zijn eigen gang.

  een echtelijke ruzie is erger. die vrouwen zijn niet mis. blijf dat ik geen Tr. man ben.

  natuurlijk gebeuren er ook andere dingen, ik lees de krant hier ook.

  het zal wel niet tegen te houden zijn. verder is het bezit van een wapen ook “status” ook voor de Nederlander.

  nu, ik wens ze er veel geluk mee.

Reacties zijn gesloten.