Aanhang PVV in Almere gehalveerd

De PVV is er sinds 2010 niet echt populairder op geworden in Almere. Hun aanhang slinkt van 21,6 procent naar 12,9. Redenen: niet aanwezig, niks bereikt. 65 procent van de PVV kiezers vindt de PVV niet zichtbaar genoeg. 43 procent van de Almeerders vindt dat Almere beter af zou zijn zónder PVV. Dit blijkt uit onderzoek van het NCRV programma “Altijd Wat“. Er is geen reactie van spook-raadslid Raymond de Roon, de zakkenvuller die wel pünktlich altijd op tijd al zijn Almeers gemeentegeld casht maar die nooit komt opdagen. Als ik Almeerder was zou ik ook Raymond de Roon betalen om niet te komen opdagen. Almere is één van de twee steden waar de PVV deelnam aan gemeenteraadsverkiezingen. Voor de andere steden konden ze geen kwalitatief hoogstaande gemeenteraadsleden vinden.

7 gedachten over “Aanhang PVV in Almere gehalveerd”

 1. En in Den Haag zijn er ook al twee kwalitatief uitermate toegewijde PVV-raadsleden voor zichzelf begonnen.

 2. Van 21,6 naar 12,9 nou dat noem ik nou eens een mooie score! 😀 Dus het wachten is op bizarre dingen in Almere van de PVV, want ze zijn onzichtbaar. Dus zullen ze wel gaan schreeuwen en schoppen, alleen denk niet dat het indruk zal gaan maken. Die plaat hebben de mensen al een keer gehoord.

 3. Ik vind het eerlijk gezegd nogal eng als 43% van de ondervraagden zegt dat de partij niet zichtbaar genoeg is.

 4. #4 Nee Henk, 57% vindt dat de partij beter onzichtbaar kan blijven. Dat is mooi en dat maakt mijn avond goed. Vooral omdat de potentiële aanhang gehalveerd is.
  En dan moeten we ook nog opletten, want Almere hoort weliswaar officieel niet bij Noord Holland, maar het is in de praktijk een voorstad van Amsterdam.
  Mag de Almeerse pvv_Jugend op 21 april bij Hero en zijn vriendinnetje komen, of wordt dat door De Roon Verboten?
  De spanning stijgt. Bij Alkmaar begon de victorie, ooit.
  Ik vertrouw me toe aan Lutz Jacobi.
  West-Friezen, gedenkt uw Friese wortels.

 5. #5
  Altijd weer dat positieve zien, Huib. Leer dat toch eens af.
  Je vergalt het plezier van heel veel mensen. 🙂

Reacties zijn gesloten.