12 gedachten over “Geert Wilders verrast vriend en vijand met geniale humoristische grap”

 1. langzaam dooft het licht en zakken broeken steeds verder af
  raakt de naam sleets en in vergetelheid
  maar nog eenmaal weet ie dan genadeloos uit de hoek te komen (geeuw)
  http://goo.gl/62xjZ

  ik vermoed dat jeroen – inmiddels-337-vrouwen gepakt – pauw sinds z’n irritante gezeik tegen albayrak, gister bij p&w, ook niet meer bij komt)

 2. Mischien doelt Wilders op het feit dat Turkije al eens eerder een vrouwelijke premier met twee paspoorten heeft gehad en dat hij Albayrak gunt dat ze er dan wat minder krampachtige reacties op krijgt dan haar nu in Nederland te wachten zouden staan.

 3. Toevallig ken ik de familie Albayrak een beetje. De dochters Albayrak leven in een fragiel evenwicht tussen de Atatürk ideologie van pa en hun intellectuele nieuwsgierigheid in hun nieuwe-, hun enige-, vaderland. Dat laatste is dus Nederland.
  De dochter Albayrak die ik het beste ken, is feministe. Samen hebben we ooit de oorsprongen van het feminisme van de laat-middeleeuwse begijnen bestudeerd.
  Een andere dochter, Nurten, is meer van de VVD. Ze is gevallen voor de pseudo-wijsheden van Bolkestein en Mark Steyn*, die in zekere zin niet ver verwijderd zijn van het Atatürk-denken.. Maar nu wordt ze afgerekend op haar Turks-zijn, terwijl ze zichzelf gewoon als een parelketting-VVDster beschouwt. Drama.
  En Nebahat? Ik kan haar niet zien als een sociaal-democrate. Maar wel als een integer mens. Die het niet en nooit verdient om door Pauw zo afgezeken te worden. Is dat een reden om voor haar te stemmen als nieuwe pvda-leider? Nee.
  Misschien is het maar het beste om een actie te starten “Job, kom terug” of iets dergelijks.
  En als ik heel erg droom, hoop ik op een SP die eindelijk verstandig wordt over Europa.
  Maar ja, dromen zijn bedrog :mrgeen:

 4. Hier word je toch… moe… van. Dit is echt mijn land niet meer, het lijkt wel alsof ik uit een Zuid Europees Bananen republiekje kom, met politici die maar wat schreeuwen en klapvee wat het nog mooi vind ook.

 5. Ik noemde in de vorige reactie Mark Steyn met een *. Ik wilde namelijk ons geacht publiek bekend maken met deze Belgisch-Canadees-Amerikaanse “humorist” – ideoloog van de Westerse suprematie. Dat vergt een nieuwe blogpost op Krapuul. Die komt binnenkort. Lachen en huilen. Gegarandeerd.
  Deze Mark Steyn werd door Frits Bolkestein serieus als een filosofische bron geciteerd in een lezing-interview met himself, dat ik onlangs in de lokaliteiten van de Nederlandse ambassade in Brussel mocht bijwonen.
  Komt en ziet binnenkort in dit theater, hoe ondergetekende in 2007 werd aangevallen en bedreigd door honderden Amerikaanse studenten, opgestookt door Steyn via “campus watch”, alleen omdat hij het waagde te twijfelen aan de oprechtheid van Ajaan Hirsi Ali’s engagement met de Christenheid…

 6. in dit land van gryze muizen, doctarandusjes die een politieke party uitzoeken voor een fyne baan.
  Wat de leden vinden en welke ideeen erzyn, onbelangryk
  Een TV bestel waar bejaarden elkaar vette kontrakten toespelen. Slaapverwekkkende “humoristen: Paul de Leeuw, Andre van Duin, Joep van t Hek. die al jaren lang hun onderbroeken lol duur verkopen.

  Wat my in Asia opvalt is de dynamiek van jonge mensen op de buis en in het parlement.

Reacties zijn gesloten.