Dreigmails voor docent PVV-scriptie

Vrijheid van meningsuiting. Het ALLER ALLER ALLER ALLERBELANGRIJKSTE wat er is. Dat vonden die PVV’ers toch? Blijkbaar niet;

Jan Jaap de Ruiter, de docent die vorige maand een tien gaf voor de scriptie waarin UvT-student Henk Bovekerk de PVV een fascistische partij noemde, is sindsdien bestookt met dreigende e-mails. (Brabants Dagblad)

Wat een verrassing. Wie had dat nu van PVV-aanhang verwacht?

😀

7 gedachten over “Dreigmails voor docent PVV-scriptie”

 1. Voor die aanhang bestaat een naam: krapuul (maar dan echt).

  Hopelijk kunnen de dreigers allemaal gevonden worden.

 2. Toe @2 denk je nu echt dat de AIVD haar geloofsgenoten gaat oppakken ?? De AIVD verdedigd Volk en Vaderland ….

 3. Ook zo’n pracht van een pareltje eronder. Uiteraard in keurig Nederlands & uiteraard geheel in PVV stijl.

 4. JvdH, zo leuk is het helemaal niet. Ik heb enkel medelijden met zulke kortzichtige mensen, die zich op een zeer negative wijze hebben laten beinvloeden door de vele aantoonbare leugens van Wilders/ Bosma/ Elian (en de rest van die (extreem-)rechtse kneusjes van http://www.burkestichting.nl)/ Jansen..etc.

  Dat de agenda van deze fascisten nu nog niet duidelijk is, getuigt enkel van geestelijke armoede. Oh, en een lage opleiding en/ of een laag IQ/ EQ, gezien de geschreven tekst.

  Dat ze daarnaast ook nog eens mensen, zoals dhr. de Ruiter, gaan bedreigen…

  Maar ja, wat Al Bakrastani hierboven al aangaf.

  Het wachten is tot o.a. de burke stichting verantwoordelijk kan worden gehouden voor een Nederlandse Breivik. Zie: http://kafka.antenna.nl/?p=3595

 5. Enige “logica” welke ik kon ontdekken, was dat weer eens hetzelfde riedeltje werd opgedreund, zoals ‘we’ van menig PVV-trol (fractie?) hebben kunnen zien, inmiddels. Dat stukje is wel lachwekkend, maar verder enkel medelijden met zoveel stupiditeit/ naiviteit.

  Zo jammer , dat mensen zover buiten de realiteit staan. En zich enkel baseren op leugens van een ander om deze vervolgens te verspreiden. Maar ja..priester en eigen koor.

Reacties zijn gesloten.