5 gedachten over “Volkert van der G. op TV”

  1. Dat Volkert volkomen fout is geweest door de Professor te vermoorden is al erg genoeg. Maar Volkert of geen Volkert, Pim was al een eclatant succes, dus de regering zou er toch wel zijn geweest. Het is alleen jammer dat zowel Pim en Greet volkomen slordig zijn geweest als het om het personeel ging. Bij Pim ging het om een leuk toetje en nog wat zakenlieden aan de zijlijn,bij Greet, hoe dommer en crimineler hoe beter.

    Het is juist het falen van de politieke partijen die zowel Pim en Geert aan de macht hebben geholpen door hun arrogantie. Daar heeft Volkert weinig mee te maken gehad. Behalve dat hij gestoord is natuurlijk, want hij heeft nog steeds geen spijt.

  2. Ik heb de 1e aflevering gezien, weinig verheffend. Gaf wel een goed beeld van het milieu waarin Fortuyn was opgegroeid, middenklasse, gemiddeld opgeleid, weinig tot geen intellectueel bagage. De wereld houdt bij dit soort mensen op rond de buurt van Vlaardingen. Tenenkrommend was de scene waarin de neef de verhalen van de homosexuele vriend over de darkroomfeestjes moest aanhoren. Verder dan dat Fortuyn een nare narcist met onbeschofte manieren was kwam je niet. Ben wel benieuwd naar het gesprek met Volkert.

  3. @1 ik denk dat de bruine ellende zonder Volkert een stukje korter geduurd zou hebben. Maar bewijzen kan ik dat natuurlijk niet.

  4. @3, Nee hoor. Daar heeft Volkert weinig mee te maken. De bruine ellende is dat het gesundenes volksemphinden altijd aan de oppervlakte sluimerde. Hoogstens dat Pim de frase :Ik zeg wat ik denk en ik doe wat ik zeg het heeft aangewakkerd. En natuurlijk hoor je de Greet aanhangers weer zeggen; ‘van links mogen we niet zeggen wat we denken’. Ziehier de onderlaag en waarom het heel lang zal duren of beter nooit voor die onderlaag weg is. De reden waarom de kiezers van Greet zich afkeren is hun portemonnee en niets anders. Behalve een paar die zich werkelijk schamen.

Reacties zijn gesloten.