Frits Wester en Frits Bolkestein kletsen een end weg bij Pauw en Witteman

Het was stil op twitter gisteravond. Dat krijg je als types als Wouke van Scherrenburg en Frits Wester hun gekwetter verplaatsen naar de TV. Toevallig keek ik. Ik snap ook niet waarom. Ik kijk echt zo weinig mogelijk naar dat domme programma, waar overbetaalde nitwits als Jeroen Pauw intelligent over proberen te komen. Vervolgens leer je er ook nog eens niks van. Ik kan me voorstellen dat Astro-TV (kijk ik ook nooit naar overigens) informatiever is.

Gisteren keek ik dus. Ik snap ook niet waarom. Ik zag hoe Frits Wester uitlegde hoe in de ontwikkelingssamenwerking het geld tegen de plinten klotst en ze van gekkigheid niet weten wat ze ermee moeten doen. Zo erg dat ze op het einde van het jaar altijd een paar miljard in de fik steken want het moet op.

Bolkestein knikte ja.

Ik hoef natuurlijk niet te vermelden dat Pauw en Witteman zoals gewoonlijk weer eens zonder meer alles geloofden wat ze op de mouw werd gespeld.

Ik heb eigenlijk geen zin om er verder over te praten dus lees hier in dit uitstekende verslag van Ralf Bodelier maar hoe dat afliep.

Ondertussen gingen ze bij Pauw en Witteman kwetteren over Lutz Jacobi, dat die authentiek is.

2 gedachten over “Frits Wester en Frits Bolkestein kletsen een end weg bij Pauw en Witteman”

  1. Waarom is die recente hype rond-om Wouke van Scherrenburg zo relevant? Niets lezen, en toch een mening “hebben” (ahum), is als een tattoo van een meeeuw; om dat vervolgens ‘je mening’ te noemen.

Reacties zijn gesloten.