Krapuul gooit likud.nl in het spamfilter

Iedereen die een website heeft waar wel eens het woord “Jood” of “Israël” voorbij komt, kent Likoed Nederland. Likoed Nederland zit dag en nacht internet af te speuren naar woorden die daar iets mee te maken hebben. Een groot probleem wat ik met Likoed Nederland heb is het constante geschuur tegen de grenzen van onze huisregels. Zo maakte Likoed Nederland zich in het verleden schuldig aan hit and run knip en plak gedrag. Niet toegestaan hier. Dus ban.

Maar Likoed Nederland heeft sindsdien zijn/haar (vergeet steeds of het nou een hij of een zij is maar wat maakt dat uit bij iemand die “Likoed Nederland” heet) leven gebeterd. En ik ben, in tegenstelling tot wat wel eens over mij beweerd wordt, echt de beroerdste niet. Ik geef mensen altijd wel een tweede kans. Vaak zelfs een derde, een vierde en soms zelfs een vijfde. Dus ban weer ongedaan en alles in orde.

Toch is er nu weer iets waar ik me kapot aan erger. En dat sluit in mijn ogen naadloos aan op het vorige akkefietje dat ik met Likoed Nederland had. Het is dat irritante éénrichtingsverkeer van Likoed Nederland.

Likoed Nederland komt namelijk altijd bij ons vertellen wat we niet goed doen, of wat we nu weer verkeerd hebben opgeschreven. Daarbij links achterlatend naar het eigen honk van Likoed Nederland, likud.nl.

Op likud.nl staan ook heus wel dingen die niet helemaal kloppen, of die een beetje tendentieus zijn, of waar je wat vraagtekentjes bij zou kunnen zetten hoor, wees maar niet bang.

Het grote verschil tussen likud.nl en krapuul.nl is echter dat mensen die zich aan de huisregels houden, welkom zijn om te reageren op krapuul. Bij likud kan dat niet. Likoed Nederland kan er over meepraten. Hij/zij is de ideologische tegenpool van het gros van onze reageerders, en toch is Likoed Nederland hier al jaren welkom. Likoed Nederland is dus als geen ander op de hoogte van dat enorme verschil tussen krapuul en likud.

Vrijheid versus onvrijheid. Dialoog versus monoloog. Twee richtingen versus één richting. Discussie versus propaganda. Etc.

Good versus evil dus.

Vandaar dat ik in mijn grenzeloze wijsheid heb besloten om het woord “likud.nl” in het spamfilter te moppen. Dat wil zeggen dat Likoed Nederland hier nog steeds kan reageren, maar geen rechten meer heeft om linkjes naar likud.nl achter te laten. Zodra de reactiepanelen op likud.nl open gaan en daar ook gediscussieerd kan worden, zal deze handeling ongedaan gemaakt worden.

30 gedachten over “Krapuul gooit likud.nl in het spamfilter”

 1. Daar ben ik ben dus helemaal niet mee eens.Als Liduk vekeerde informatie doorgeeft is het nog altijd aan de burger ipv krapuul censuur om dat zef uit te zoeken.

 2. Ik vind het een prima plan, ik zou dat ook doen als een of andere vandaal steeds mijn gevel vol met pamfletten kwam bekladden en dat ik niet eens weet waar hij/zij woont om het terug te doen.
  Likoed NL gebruikt de comments gewoon als gratis propagandamogelijkheid zonder dat ze zelf ruimte geven voor andere informatie op hun site.
  Ik vind het een goed besluit, was het al zo lang zat.

 3. Likoed heeft hier zelf meermalen beweerd vrouw te zijn. Elders is zij geïdentificeerd als ene Avi Cohen Stuart of ook wel ene Buik van Stremmelen. Gooi het maar in mijn pet. Misschien is het wel alle drie.

 4. Maar Katja, waarom is dit ongewenste sensuur? Iedereen mag zelf naar die site gaan, die krijgt nog steeds volop aandacht hier, zoals je ziet. Maar dat wil niet zeggen dat de opperkrapuul moet toestaan dat de opper likud hier de boel volspamt met linkjes naar zijn eigen site, waar je vervolgens niet op de mededelingen daar gedaan kunt reageren.
  Hij maakt hier gebruik van het recht om te reageren terwijl hij dat zelf nietaan anderen wenst te geven. Bovendien is dat soort spammerij op de meeste forums niet gewenst.

 5. @7:

  Hij/zij/het kan/kunnen altijd nog onder eigen naam reageren, dus niks aan de hand voor zover jouw opmerkingen over censuur Katja.
  Misschien krijgen we dan ook eens antwoord op vragen die gesteld worden in de commentaren.

 6. #10, Duidelijk. Zat ik net m’n computer veroordelend aan te kijken.

  Maar Liduk vind ik ook niet slecht. 😉

 7. @#1 en JvdHeuvel.

  Likoed is bezig om (valse) pro-Israel informatie te verspreiden over het internet. Overal waar het woord Israel of Jood valt, kun je wel een reactie van hem/haar zien. Deze persoon is hier full-time mee bezig en wordt daar volgens mij ook voor betaald. Israel traint en betaalt namelijk bloggers en anderen om online propaganda te verspreiden en waar dat kan informatie van anderen te verwijderen. Wikipedia is een belangrijk speelterrein waar dit gebeurt maar ook andere prominente websites zijn het slachtoffer.

  Wat hier zo oneerlijk aan is, is dat zij wel verwachten overal te kunnen reageren en hun propaganda te verspreiden en moord, brand, antisemitisme schreeuwen wanneer dat niet kan. Zelf staan ze echter niet toe om reacties te plaatsen die niet in overeenstemming zijn met hun propaganda. Zo’n Likoed Nederland die hier dus gebruik maakt van de voorzieningen en bekendheid van Krapuul om meer mensen te kunnen indoctrineren, zou dit volgens mij niet mogen doen zolang hij zelf niet dezelfde mogelijkheid geeft aan bezoekers van zijn website om kanttekeningen te plaatsen bij de informatie (leugens) die hij daar verspreidt. Het gaat dus niet om het niet eens zijn met zijn informatie maar om de taktieken die hij gebruitk. Niet alleen zijn website blokkeren maar gewoon een ban geven dus.

 8. Hartelijk dank.
  Ik vind dat er voor grenzeloze mensen hatende bezetters en onderdrukkers geen plaats is binnen deze gemeenschap..!!

 9. Q#15 ` Israel traint en betaalt namelijk bloggers en anderen om online propaganda te verspreiden en waar dat kan informatie van anderen te verwijderen.’

  Ja, en het is een opmaat naar nog veel meer zioprop nu Iran straks aangevallen moet worden.

 10. @Q

  ..”Likoed is bezig om (valse) pro-Israel informatie te verspreiden over het internet.”..

  En daarbij als aanvulling, een simpele vraag: wie betaalt Wilders/ Bosma, eigenlijk?

  Raar fenomeen, dat ‘(extreem-)rechts’ denken. Zelfs in Zion.

  @19/ Abdul. die zioprop komt enkel voort, vanuit de dringende EU wens ‘de kriesus’ een tree lager te zetten, op de aandachtsladder. Zie voor bron recente Wikileaks.

 11. #20 Marcy. http://www.nrc.nl/nieuws/2012/03/05/netanyahu-op-bezoek-bij-obama-dreiging-iran-centraal/

  Toch blijf ik, hoedanook, vrezen dat de groeiende vloed van zioprop bedoeld is `for winning the hearts & the minds’ van Europa als Israël straks samen met US `shock & awe’ gaat spelen. Het land kan verwachten er niet populairder op te worden en zal een soort boodschap afgeven als `either you’re with us, either you’re against us) wat Wilders uiteraard graag zal oppakken, daar wordt hij voor betaald.

 12. Ik ga zelfs een stapje verder dan alleen enonomische belangen, ik denk dat ze onderhand een volgende genocide aan het voorbereiden zijn. Ik sluit me dan ook geheel bij Abdul aan wat dit betreft.

 13. Ik houd mijn laatste reactie zo kort mogelijk.
  Het centrale Isreali Palestijnse conflict verdient mi. een krapuul MO link om daar verder over te debatteren.
  Zoals het gaat vind ik de vele zio verwijzingen over allerlei topics , ik weet ook wel wat zionisten zijn, te veel om ook uit te zoeken of deze qua gemak ook zouden kloppen.
  Ik heb bemerkt dat ene Lidoek alleen maar op komt dagen als dit ook over een Israeli topic gaat. Ik ervaar daar zelf geen problemen over, ik kom regelmatig op Al Jazeerah en Haaretz.
  Het probleem zou dus hoogoplopende irraties zijn over wat ene Lidoek komt verkondigen omdat GW een zio agenda en sponors heeft ; alles wijst daarop maar het blijft zonder openheid van zaken niet weten wie er sponseren..Ik denk zelf dat GW sec uit op demacht is , dus meerdere agenda.s en mogelijke sponsors heeft.
  Ik heb veel moei te met ieder idee van censuur, zie zelf de noodzaak van spam voor Lidoek niet in, maar begrijp dat de m.i. iritaties als genoeg voor spam culmineren..
  Ik respecteer de beheerder van dit log over het voorleggen daarvan waarbij bij deze mijn minder gechargeerde mening..Ik hoor graag wanneer deLidoek spam mogeijk ingaat.

  @10 Ik vind deze bijzonder flauw, ik had nota bene per ongeluk een goed krapuul grap met Likud had ingevoerd.
  Ik ben zelf ook niet vergeten dat u mij over de regels. piep klein stukje copy paste Izzy, copy paste, heeft gewaarschuwd hetgeen ik helemaal niet terecht vond , de man figureerde zelf op uw site
  ,Ik neem altijd de moeite om zo authentiek mogelijke teksten te schrijven en ik heb gedichtjes/rijmsels voor krapuul geleverd.
  Ik begrijp dus niet wat u met uw #10 Likud .nl spam. dit lijkt te veel op een verkapte verwijzing naar mij, als waarschuwing eigenlijk liet weten..

 14. Heerlijk:

  “dit lijkt te veel op een verkapte verwijzing naar mij, als waarschuwing eigenlijk liet weten..”

  Wat zou het evt. gevolg kunnen zijn? Wat is de waarde van die waarschuwing? Broer/ Neef/ Oom erbij halen? Zijn zij Joods? Investeringen in de alu-handel? :mrgreen:

 15. @23 nee er zitten mensen in het spamfilter die “likud.nl” zeggen. En dat komt omdat ik het woord likud.nl in het spamfilter heb gegooid. Zie verder alles wat ik er over gezegd heb.

 16. #24 Niente erbij halen is ook nergens voor nodig . Als net beheerder het nodig vindt om mij te spammen ben ik te laat om te hebben besloten dat ik met dank aan krapuul, mijn tijd energie beter elders kan benutten .Niemand is onmisbaar ,forum uitdunnen vanwege opzet en focus heeft ook zijn functies..

 17. #25 / 27 Duideijker , het ging allemaal te snel voor mijn te snelle brein als euvel om zich koest te houden Wat is OMFGWTF, laat`maar, ik loop ook achter..

 18. #22 DF Bij dezen nog eens mijn column http://www.krapuul.nl/blog/52920/de-ziozege-van-67/

  Mij heugt de ziozege van `67 het nog zeer goed. `k Was 15, weet hoe destijds de publieke opinie in no time onverhoeds en ongevraagd werd vergast op Israëlisch nationalisme, waar mijn column boven iets van tracht weer te geven.. M.a.w. de ziopropagandamachine draaide toen ook al op volle kracht. Hasbara volop.
  Toentertijd een makkie, want er waren maar 2 tv-netten, Rijksgecontroleerd. De pers was gewillig, het volk goedgelovig: `ons’ WO-2 gedrag bij deportaties naar D-markland zat nog diep. De oorlog was nog relatief kort geleden, dus de wiedergutmachungsbereidheid was enorm, tevens dat de kerk zeer meewerkte omdat die indertijd `s zondags nog goed was gevuld, plus dat er welvaart was, `dankzij’ Amerika’ die ons had `bevrijd’ en Israël ook royaal bediende. Dus waarom toen mokken als goed vaderlander? Iedereen vondf het gewèldig hoe de Egyptenaren in hun eigen woestijnstof moesten bijten. Alleen de CPN deed niet mee. Kon je verwachten van die vuile communisten waar flink stemming tegen was en werd gemaakt.

  Tegenwoordig zal `winning the hearts & minds for Israël’ ièts moelijker liggen omdat er meer links bewustzijn is dan in 1967 en omdat de mensen beter zijn geïnformeerd over wat dan ook waar dan ook ter wereld.
  Te verwachten valt dan ook dat Israël-firsters het wat geraffineerder aanpakken door zich te camoufleren als in principe eens zijnd met de criticus. Totdat…. de aap uit mouw komt, ontdekt door een scherpe observator.

 19. #29
  Tegenwoordig zal `winning the hearts & minds for Israël’ ièts moelijker liggen omdat er meer links bewustzijn is dan in 1967 en omdat de mensen beter zijn geïnformeerd over wat dan ook waar dan ook ter wereld.
  Te verwachten valt dan ook dat Israël-firsters het wat geraffineerder aanpakken door zich te camoufleren als in principe eens zijnd met de criticus. Totdat…. de aap uit mouw komt, ontdekt door een scherpe observator.

  Ik heb het andere stukje ook even doorgelezen. Mooi stukje werk.
  The winning hearts and minds voor Israel is inderdaad geraffineerder, ben ik met je eens.
  Met de opkomst van het Internet zijn de mogelijkheden ongekend voor een ieder die haat wil verspreiden, de media is ook van toon veranderd. Waar je vroeger je mond niet over open kon doen schreeuwt nu een ieder van de daken. Langzaam maar heel geraffineerd wordt er gif verspreidt over de hele wereld en de mens sukkelt gewoon verder of kijkt gewoon de andere kant op. Amerika heeft altijd een stukje ergens in het Midden Oosten willen hebben en deinst er niet voor terug om daar Israel voor te gebruiken. Er is veel meer aan de hand dan dat je zo ziet, hopelijk worden we op tijd wakker voor er weer een ramp gebeurd.

  Een site als Likud is heel geraffineerd bezig en misbruikt de oude sentimenten voor hun eigen stemmingsmakerij. De leugens die ze verspreiden is een handige afleidingmanouvre om een andere groep in een kwaad daglicht te stellen. Dat ze daarbij hun eigen volk in diskrediet brengen zal ze daarbij ook een zorg zijn. Zegt genoeg over hunzelf en hun missie.

Reacties zijn gesloten.