Nieuwe fase privacy-oorlog kabinet vs. burger

In het kader van transparantie hebben de rabiaatbruinen iets nieuws bedacht: de belastingdienst heeft de afgelopen weken de inkomensgegevens van miljoenen Nederlandse gezinnen doorgegeven aan hun huisbazen. Is leuk voor de huisbazen, hebben die ook weer wat om mee te spelen. Wat ook grappig is, is dat de Tweede Kamer toevallig vandaag vergadert over een wetsvoorstel om dit te doen. Geinig hè? Heeft dit kabinet toevallig schijt aan. Die doen dat gewoon zonder dat ze Tweede en Eerste Kamer nodig hebben om hun gore proletenwetjes goed te keuren. Ze weten dat “vrijheid”- partijen als PVV en “privacy-prinsesjes” als Hennis-Plasschaert toch wel de rechterarm stijf in de lucht steken en stram met de hakken klakken als hun fascistische big brother clubje zulks verlangt. Overigens, normaal gesproken als de belastingdienst jouw gegevens aan iemand doorgeeft dan is het wel zo fatsoenlijk om even te laten weten dat ze dat doen. Vonden ze nu niet nodig. Leuk hè zo’n kabinet? Rechts Nederland likt er de vingers bij af.

3 gedachten over “Nieuwe fase privacy-oorlog kabinet vs. burger”

  1. Rabiaat rechts slogan: “Privacy is leuk, maar vooral geen gebruik van maken!”

    Mijn idee is dat op dit moment de 2kamer alleen pro-forma wordt onderhouden.
    Deze situatie wordt ook mede door de linkse partijen volledig ondersteund, want de vergoeding krijgen de kamerleden nog altijd, wat ze dan ook uitspoken.
    Men schendt alles op alle gebieden, gaat vrolijk door zonder verantwoording te hoeven afleggen.

  2. De regering is alvast aan het oefenen voor als ze echt met een minderheid moeten regeren: gewoon het parlement overslaan.

Reacties zijn gesloten.