10 gedachten over “Grote meerderheid van NL’ers vindt PVV-rapport kut”

 1. John, je hebt je lieve lezer niet erbij verteld dat dit onderzoek van de door Krapuul zo gewaardeerde Maurice de Hond komt Die behoeft hier verder geen introductie want is vaak genoeg besproken.

  John, je hebt er ook niet bij verteld dat dit onderzoek onder een voorgeselecteerd groepje is gehouden.
  De kritische partijen zijn erbuiten gelaten. Samen goed voor 9 zetels, net zoveel als groenlinks of d66, zeg maar.

  Heb je ze ook gezegd dat voor de rest de PVV en SP op alle verdere vragen, zoals wilt u terug naar de gulden etc.., hetzelfde antwoord gaven?

  Dus om te zeggen dat de PVV hier alleen in staat is wat wensdenkachtig. Wat jij?
  Was dit een PVV positief onderzoek dan zou je dit met de door mij genoemde argumenten met de grond gelijk hebben gemaakt.
  Ik zei het je al eerder, dus ik ga het niet herhalen. Nog.

 2. Uit het artikel:

  Alleen PVV- en SP-stemmers zijn voor het herstel van de oude Nederlandse munt.

  De SP heeft nog wat uitlegwerk te verrichten aan haar aanhang. 💡

 3. @2 en wat jij erbij vergeet te vertellen is dat je een stalkende psychopaat bent en dat we jou hier vooral kennen van je bedreigingen, je smaad en je laster. Dus doe maar beetje dimmen.

 4. ..tevens vindt de meerderheid van het Nederlandse volk Frans Bauer geweldig..

  Veel belangrijker is dat vrijwel alle economen het rapport kut vinden.

 5. @4
  Oke, dit ga ik nog één keer proberen. Als mijn reactie dan weer verwijderd wordt door jullie stalinistische redactie gaan we direct weer vol op het gas. Als je een grote bek hebt tegen iemand dan kun je verwachten dat deze terugslaat. Reactie’s verwijderen en de initiator (#4) laten staan, is pure uitlokking en vraagt om de reactie die ik daarop zal geven.

  Je staat zelf bekend als de grootste psychopaat, je hoeft er maar op te googelen en de hits vliegen je om de oren, John.

  Haal deze nou maar eens weg, zonder je eigen reactie weg te halen en vanaf dat moment zijn jullie de mijne! Gaan we weer de hele dacht en nacht hier plempen en stalken net zolang tot jullie die censuurpolizei wat andere taakopdrachten geven.

 6. O gut het slappe leutertje Ajakkes loopt weer te dreigen , Tja een fascist heeft nu eenmaal behoefte aan zijn eigen dreigpartijtjes hé .. Kan hij natte kristalnachtdromen bij hebben .. F-side methodiekjes .. Heb trouwens nog steeds mijn uitnodiging voor een rechtszaak niet binnen , om het op zijn hollandsch te zeggen .. Holle vaten klinken het hardst …

 7. #6, Is dit je nieuwe trend: door middel van onophoudelijke bedreigingen reclame voor PVV/VVD maken?

  Maar dit is geen nieuws hoor, sinds de bedreigingen van Ria Oomen weet elke Nederlander wel uit welke twee personen die bedreigingen afkomstig zouden zijn.

  Voor welke van die twee werk jij?

 8. #6, Overigens valt ook een zeer duidelijk trend in je gedrag te bespeuren – je verschijnt op dit website altijd op het moment dat hij zeer treffend wordt en maatschapelijk veel weerklank krijgt.
  Leuk.

Reacties zijn gesloten.