PVV zet oppertokkie Lucassen in om PvdA te belasteren

Wat een grap. Het is natuurlijk een grof schandaal wat die klootzakken bij woningcorporatie Vestia hebben geflikt. Miljoenen zitten verbrassen, de “topman” 3,5 miljoen oprotpremie geven, en vervolgens de huur verhogen. Dat is een inkoppertje. Alle politieke partijen willen daarmee scoren. Dat spreekt vanzelf.

VVD misschien uitgezonderd want dat die “topman” er 3,5 miljoen wist uit te slepen is natuurlijk een typisch gevalletje “succes is een keuze” .

Dus wat doet de PVV: die nemen gewoon 1 van hun meest voetbalsupporter-achtige misbaksels, Eric Lucassen, en zetten hem in op dit dossier.

Die gast denkt “woningcorporatie”, hm….. zal wel iets met sociaal-democratie te maken hebben. En eist vervolgens dat de PvdA de vertrokken “topman”, Erik Staal, royeert als PvdA-lid.

Erik Staal is alleen geen PvdA-lid en ook nooit geweest. Tot zover de “bijdrage”  van de PVV aan “het debat”.

Dat is “volksvertegenwoordiging” tegenwoordig in NL 2012: laster door veroordeelde ontuchtplegers, brievenbuspissers en buurtterroristen. Met een stropdas.

Rechts Nederland likt er de vingers bij af.

Zie hier de proleet live aan het “werk”:

25 gedachten over “PVV zet oppertokkie Lucassen in om PvdA te belasteren”

 1. Ja, ach waarom zou je je huiswerk doen als Kamerlid? Je roept gewoon wat en Henk&Ingrid kirren van plezier.

 2. Eigenlijk moeten we zo’n kerel op handen dragen. Zonder de PVV zou niemand weten hoeveel beroepsdebielen er in politiek Den Haag rondlopen.

  Eigenlijk is het hele kabinet beroepsdebiel. Wie wil er nu zijn goede naam en eer verbinden aan de PVV? Dat doe je toch alleen maar als je geen geweten of geen verstand hebt? Of allebei. Dus wanneer zorgt denkend Nederland nu eens voor een regering met verstand van zaken?

  Maar dan blijf ik zitten met de vraag: Waarom gaat niet half Nederland de straat op? Waarom blijven we (althans het grootste gedeelte van links Nederland) op onze luie reet zitten en accepteren we dat de PVV en tevens ook de VVD ons rechtsstelsel, onze democratie, onze privacy en onze tolerantie verkracht, verminkt en vernederd?

  Ik heb er gedverdemme zo vreselijk genoeg van.

 3. Lucassen zou verplicht gesteriliseerd moeten worden, je moet er niet aan denken dat een stukje van zijn erfelijk belast genetisch materiaal ooit een zwemwedstrijd, al dan niet onder dwang, wint

 4. @3 Helemaal mee eens! Ik ben zelf ook een groot aanhanger van verplichte sterilisatie van ‘genetisch belaste’ leden van de bevolking. Gelukkig kunnen dat soort meningen hier gewoon geventileerd worden, zonder censuur o.i.d.

 5. Ene Nicky (hadden we die niet eerder gehoord) bralt voluit op dolzinnige wijze: `Gelukkig kunnen dat soort meningen hier gewoon geventileerd worden, zonder censuur o.i.d.’
  Dat kon je nog wel eens vies tegenvallen.

 6. @4

  Ik heb natuurlijk niets tegen Lucky Lucassen persoonlijk, een dergelijke ingreep hoeft geen fysiek ongemak te impliceren.

  Jammer dat zijn moeder dit uilskuiken heeft uitgebroed ipv doorgeslikt 🙂

 7. Na europarlementarier Berman nu weer dit antwoord van Monasch, snedig en adrem, smaakt naar meer.

 8. Ik vind m iets te geemotioneerd overkomen. En in plaats van brievenbusplasser kan hij beter brievenbuspisser of veroordeelde ontuchtpleger zeggen als hij Lucassen bedoelt.

 9. #2, Fatima – de realiteit uitsteken weergegeven: ” Zonder de PVV zou niemand weten hoeveel beroepsdebielen er in politiek Den Haag rondlopen.’

  Uiteindelijk ziet iedereen wat voor arrogant, onverantwoord, zelfingenomen, gewetenloos, hersenloos zootje ons land op dit moment probeert te besturen – met alle gevolgen van dien!
  En die zullen niet uitblijven.

  Leukste straks is dat ze de schuld voor de ontstane situatie nooit meer aan Links kunnen verwijten, tenzij ze niet achteraf Wilders en cohorten voor ultra-links proberen te verslijten, net als Hitler, weetjewel.

 10. Dit is allemaal zo dom je zou haast gaan denken dat het een PVV mediatruukje is,
  Vestia topman Staal wordt in 1 zinnetje met PVDA genoemd, er ontstaat hilariteit waar je alle media mee haalt……de nuance verdwijnt snel en over een tijdje is Staal gewoon een PVDA’er voor de gemiddelde PVV aanhanger.

 11. Die Lucassen moet nog wat meer trainen met Geert, hij is zenuwachtig als hij praat. Hij frummelt aan zijn papiertjes.

 12. lucassen is een grote onbenul dat laat zien hoeveel gekken er op het ogenblik in de regering zitten deze man praat wartaal heeft nergens verstand van . hij deugd voor geen meter het enige wat hij wil is de pvda in een slecht daglicht stellen helaas is deze man zo fout als maar kan dus alles wat hij zegt wordt niet serieus genomen deze gek hoort niet in de tweede kamer het word hoog tijd dat dit kabinet valt en we van die gekken verlost worden.

 13. En toch hebben mensen hier respect voor. Ik begrijp het niet meer, dit is mijn land niet meer. Op het laatst zit hij hem gewoon te jennen en de voorzitter staat het toe. Ook had die PVDA er er veel eerder op moeten klappen met :”Ach wij zetten tenmisnte mensen nog uit, als ze door brievenbussen plassen”. Want nu ben je je aan het verdedigen en idioten vinden dat alsof je verliest (Amerikaans systeem van debateren en framen met (Bent u het met mij eens dat… maar dan ook….) bijvoorbeeld)).

  Hij wachte te lang en was te netjes. Ik begrijp het niet meer, regeert de volslagen idioot tegenwoordig?

 14. @10 dat is het ook, het is FRAMEN! Een Amerikaanse manier van politiek voeren die gigantisch irritant is.

 15. #13 Goed gezien, , niet te begrijpen dat Lucassen hem kan zitten te jennen framing over doeltrappen PvdA subculuur van baantjes in de publieke sector grootgraaier Kok en zo ?
  Vanuit dramatisch perspectief moest ik zelfs op een geven moment om de comfortabele positie van grote bek Lucassen (shame on me , kon ik ook niets aan doen ) zie dit zelf zo , lachen .
  Mijn STUKKIE Overgrote bekken, bullies en straatvechters , te kijk zetten, leiders regie over subculturen met een vraag terug pakken:.

  Lucassen vraagt leider Monasch of hij het er mee eens is dat prominent PvdA Staal ,prominent PvdA burgemeester Noordanes en PvdA prominent , zijn vrouw mevr.Baart bestuurders/toezichthouders als graaiers Te kijk werden gezet .

  Mijn idee bevestig zijn vraag met een vraag : U heeft het niet helemaal goed , de hr. Staal is geen PvdA lid ,oud burgemeesters Noordanes en mevr. Baart zijn Wel lid van mijn partij, heeft u nog andere vragen?

  Monasch ( tro kzijn manchetten,voelt manchetknoop / mouwen al aan) : De vraagt kom mij niet als verassing …ga niet in op dit spelletje , te meer omat Staal geen lid PvdA is , niet relevant, scherp veroordelen zonder aanziens des persoons , inzetten voor de publieke sector ,de persoon waar u aan refereert werd door de huurders gevraagd ….. waar toezicht faalt etc etc

  Lucassen luistert Monasch als riedel aan en komt met :
  Het zijn wel iedere keer die PvdA mensen die graaien …. hand oven het hoofd wordt gehouden …. naar ere codes vorige voorzitter vraag : Bent u het met mij eens dat de hr.Spekman deze dan waar moet maken ?

  Mijn idee : Over ere codes zijn we het eens, heeft u verder nog vragen?

  M. steeds verder in de frust en nauw : ik ga er niet op , feiten….. niet relevant , arbeids contracten , kan niemand uit de partij zetten die geen lid is etc etc…
  L: schudt het lachend van zich af : die ere code stelt dus niets voor, Die mensen ( Monasch heeft die namen niet benoemd ) blijven gewoon zitten ……. laat maar zitten ( sukkel)

  M. als u mij dan toch uitdaagt : ad hominem (erecodes) over brievenbus plassen ,discriminatie strafrecht etc .met slot som: Wij hebben een ere code maar die is op dit moment niet van toepassing……

  Naar eer en geweten zijn dit soort interacties niet te begrijpen zonder dat je door je eigen stront en keihard op je bek in een drama opleiding bent gegaan….bijscholing voor politici misschien ?

 16. Het is laagst bij de grondse PVV Ploert met zeden strafblad Lucassen over beeld vorming PvdA gelukt.
  .

  Mevr. Baart stak hand in eigen ( kwetsbare) PvdA boezem:

  Er zijn een paar liefdes in mijn leven: Peter en de PvdA”, zegt Baart. “En die worden nu allebei door mij erg beschadigd. Ik ben als commissaris mede debet aan het huidige debacle.”

  En nu maar hopen dat zij vrij uit gaat ……

  http://www.bndestem.nl/algemeen/brabant/10623336/Zaak-Vestia-raakt-Tilburg.ece

 17. @Katja
  IK begrijp het gewoon niet meer, ik voel me alsof ik in een Katholiek Bananen republiekje woon. Het voelt niet meer als thuis. En dan heb ik het niet over maatregelen of welvaartsniveau…. nee meer over het gedrag van de mensen en hun politici. Het lijkt wel of die hele zooi dit leuk vind en je naar een sketch van Jiskefet ziet te kijken.

 18. #11 Keira

  Ik heb nog een x gekeken en zag idd enige fysiek ongemak toen L met zijn carriere werd geconfronteerd..
  Als je het opkan brengen: zie in het begin hoe aangever L met lichaams taal na slokje koffie collegiaal , handen ook netjes in elkaar naar M . antwoord met instemmende kleine hoofknikjes zit te luisteren. Het lijkt alsof ze samen op reis zijn terwijl grote bek L leider M netjes met ‘’hij lult maar wat ‘ aanhoorde hoe M zich met een soort belerend betoogje inspande – zo doen wij dat bij mijn partij over dit soort zaken, ondertussen 2 van de aangegeven Pvda.ers namen in publieke bescherming nemend , bij ons PvdA is geen stront! Het is haast niet te geloven…

 19. #17 Ik weet niet wat u met die hele zooi bedoelt, voorzitter deed zijn werk met kort en lang , Monasch deed aan het eind toch nog een aardig lange? Bedoelde u dat Lucassen de bek niet sneller werd gesnoerd/ gekortwiekt, geen steunende PvdA applausjes , hear hear geroep om hem heen kreeg? Beiden hadden m.i. een veel grotere rel dan er nu is opgeleverd Het is wennnen …houd hoop en durf- -een soort Jiskefet gezien – te lachen 😉 ?.

 20. Vind u het gedrag van Lucassen met zijn gejen normaal dan? Helemaal op het laatst? en het maar blijven volhouden? De Voorzitter wil verder en meneer gaat gewoon dwars door de voorzitter heen weer opnieuw zijn framing bedrijven. Vind u het Godverdomme normaal dat deze mensen zo’n best loon krijgen terwijl ze zich zo gedragen? Ik verwacht verdorie wat decorum en niet alleen van de PVV.

  Ik weet dat het voor u moeilijk te begrijpen is dat ik dit triest vind. En misschien ben ik ook maar een halve boerenklootviool. Er hoort helemaal geen applaus te zijn of hear hear. Zelfs dat vind ik al te ver gaan. Ik ergerde me aan Sap met haar stekkerdoosje, ik ergerde over het tafeltjes timmeren van de PVV… gedraag je eens naar het loon wat je verdomme krijgt.

  EN nee dat is geen wennen, daar WIL ik niet aan wennen. Aan hufters LINKS EN RECHTS wil ik niet wennen. En aan pestkoppen als LUcassen al helemaal niet, daarvoor is gepast geweld uit gevonden. Die sleep je mee naar buiten en sla je eventjes op zijn Neusje om hem een lesje te leren in fatsoen! En ja dan ben ik maar ouderwets. Maar wat je politieke standpunten ook zijn, fatsoen mag je best verwachten voor het loon wat deze kerels krijgen. Ook Sap, Roemer, Cohen, Rutte, etc.

 21. En met die “Zooi” bedoel ik het hele politieke gebeuren in het land waar ik vandaan kom. Ik erger me er groen en geel aan. Het lijkt wel alsof ze van god los zijn daar.

 22. –daarvoor is gepast geweld uit gevonden–

  ‘Gepast geweld’ is een enorme klotesmoes, van hen die geweld verheerlijken. Al dan niet stiekem.

  “Die sleep je mee naar buiten en sla je eventjes op zijn Neusje om hem een lesje te leren in fatsoen!”

  Z-sider, toevallig? Ah…Fatsoen is ook bij die lompe boeren amper te vinden, namelijk. Vergelijk het met het gedrag van een…euh: Lukassen/ Hernandes/ Drinkman/ etc…

  Vechten doe je in de ring. Nergens anders.

 23. # Dehnus , 13 14 2o 21

  Wat u met de hele zooi bedoelde en daar allang boos over bent is me nu wel duidelijk; ik had het verband met Jiskefet , niet om te lachen maar als deel van de hele zooi niet begrepen.
  Ik heb over framing beter nagedacht, termen luisteren nauw wil je het over hetzelfde hebben, ik zag dat niet gebeuren.
  L legde als aangever Monasch woorden in de mond. Ik heb politici vaak genoeg u moet mij geen woorden in de mond leggen horen zeggen . Vanuit die ingang vond ik het gedrag van L normaal . Ik vind het niet normaal dat L daar als volksvertegenwoordiger zit, feit is het wel.
  Qua voorzitters rol cq het hele zooitje in deze dus , zie ik wel dat hij in had kunnen of mogen grijpen over L .s tussendoortje : Laat maar zitten- Voorzitter /scheidsrechter er toen idd een zooitje van gemaakt had. Ik betwijfel of hij M daarmee voor een m.i. finale afgang had kunnen behoeden.
  Het mooie is dat mensen maar zelden door hetzelfde geraakt worden.
  Uiteindelijk gaat er om waardoor iets je raakt en gelukkig maar .

  Het vestia schandaal , huurders naaien is m.i. maar een tipje van de sluier die ieder mens met een beetje verstand aan zag komen, , denk aan zorg instelling Zonnehuizen waar Le Roi danse achteraan ging pffft pffttt .

  Als laatste maar niet in het minste uw
  EN nee dat is geen wennen, daar WIL ik niet aan wennen

  Hier spreekt een sterke wil!
  Kan een vriend of vijand zijn ……

  .

 24. Onbegrijpelijk dat de voorzitter niet direct heeft ingegrepen.
  We zien ene heer Monarch, prominent lid van de PvdA tot 3 maal toe ontkennen dat Staal lid is van de PvdA en uiteindelijk als hij z’n leugens niet kan volhouden de heer Lucassen beschuldigt van “brievenbusplasser” terwijl Lucassen dat nooit heeft gedaan.
  Bah! Wedden dat die voorzitter ook links was?

 25. #24

  Zo zie je maar weer hoe na vertellen in elkaar zit, klopt ook nooit wat van 🙂

  Die arme prominent Monasch zag die carriere van Lucassen de hele tijd al voor zich afspelen , het bleef hem maar in de weg zitten tot eindelijk als u mij dan toch uitdaagt ga ik 😛 het zeggen !

Reacties zijn gesloten.