SP Den Haag neemt KEIHARD (in het geheim) afstand van “smerig scheldpunt” PVV

De media schreven het niet op dus ik dacht laat ik het even doen. Er was dus weer zo’n gemeenteraad die een veroordeling wilden uitspreken over het “meldpunt MOE-landers” van de PVV. Dit keer in Den Haag. Goed initiatief. Motie met bijna algemene stemmen aangenomen dus. Voor: bijna iedereen. Tegen: de usual suspects VVD, natuurlijk de PVV en ………. de SP.

WTF?

Anyway toch maar eens aan de SP vragen WTF?

 

Nou en daar kreeg ik dit antwoord op:

 

MAAR:

 

DUS:

 

JA MAAR:

 

JA MAAR:

 

Nou en zo heeft de SP Den Haag dus de pers gehaald:

Op initiatief van GroenLinks stemde de Haagse gemeenteraad voor een motie waarin ze het meldpunt afkeuren. Alleen de SP, de VVD en natuurlijk de PVV stemden tegen (omroepwest).

Ik weet dus niet wat de bedoeling was bij de SP in Den Haag maar het is dus duidelijk niet gelukt.

Van Haags SP-raadslid Bart van Kent kreeg ik wel bijgaande link met video van zijn stemverklaring. Misschien wordt het u dan wat duidelijker.

13 gedachten over “SP Den Haag neemt KEIHARD (in het geheim) afstand van “smerig scheldpunt” PVV”

 1. Per definitie nooit met rechts meestemmen, makkelijk zat. Hooguit altijd verklaren: poep is vies, en verder je mond houden, zoek het maar mooi uit.

  Zo’n meldpunt veroordelen, ook als SP, maar dan naderhand tégen deze veroordeling stemmen, daar helpt geen leuke verklaring bij en is ook niet logisch.

  Die verklaring kan je toch wel geven, ook zonder vóór te stemmen.

 2. Inderdaad heel onlogisch van Kent. Als de motie niets uitmaakt – daar heeft Bart van Kent gelijk in – dan had de SP net zo goed voor de motie kunnen stemmen.

  Of zit er toch meer achter? Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden.

 3. @2: Sjaax:

  Wat is jouw vermoeden dan? “Bruin” zeg je , hoezo? Ik kan het echt niet verklaren zonder te speculeren met mijn fantasie.

 4. Las net ergens dat er iets van 100k (dat is honderdduizend, ter duiding voor de PVV’ers/ onderbuikers) aan klachten zijn binnengekomen. Dat is best wel een hoog aantal, om eerlijk te zijn. Veel te hoog, mag ik wel zeggen.

  Ik vraag mij oprecht af, hoeveel PVV’ers en andere onderbuikers zich geroepen voelden om een klacht in te dienen, bij dit zgn. meldpunt. Ik heb zo het vermoeden dat menig klacht voortvloeit uit het volgende:

  Zie:
  http://www.imagebam.com/image/50ad9a179581668

  “Hahaha, die gekkies van de PVV toch, als ze in Den Haag hun duim gebruiken om klachten te verzinnen, dan mag ik (PVV’er/ onderbuiker) dat ook.”

 5. #4 ‘ergens’? in een blad, op een muur, in een dronken tweet, in de lucht, op een onderbuik, in een stripverhaal, in de toiletpapierkrantvanwnl?

  ik denk dat het dichter bij de 100 Kb ligt trouwens
  polen zat in den helder, maar ze nemen alleen maar eikenhouten meubelmeuk mee naar de heimat…

 6. Wat overigens bizar is, is dat wordpress alle scriptjes om de CSS van de citaatjes bij twitter op te halen heeft weggeflikkerd… maar dat terzijde.

 7. In Den Haag stem ik uberhaupt al geen SP maar Islam Democraten .. Maar als de SP zo doorgaat stem ik straks landelijk maar helemaal niet meer .. Geen zin om tussen kwaden te kiezen …

 8. JvdH; eerder vandaag gaf deze site een foutmelding aan. Iets met parsen en kses, weet ik nog. Kses is voor html scripts, voor zover ik begrijp. Was ong. drie/ vier uur terug.

  @8;
  grappig, ik stem normaal nooit, maar zal tegenwoordig wel moeten met een fascistoïde overheid. SP, dus.

 9. Eens een keertje hadden ze in het dorp een jonge dame voor hoertje uitgemaakt.

  – Nee, nee zeker niet, zei daarop de jonge dame. Misschien heb ik elke nacht een nieuwe vriendje, maar ik heb me duidelijk tegen de hoererij uitgesproken, weetjewel.

Reacties zijn gesloten.