Polenscheldpunt: heel Europa kotst Nederland uit

In Nederland vinden we tegenwoordig alles normaal of zo maar in de rest van Europa bekijken ze het toch iets genuanceerder:

Het PVV-meldpunt over Oost- en Midden-Europeanen kan echt niet in de Europese Unie. Premier Mark Rutte en zijn regering moeten de discriminerende website veroordelen en er afstand van nemen. Dat vindt het Europees Parlement (EP) in Straatsburg. Een overgrote meerderheid zal donderdag instemmen met de oproep waarover dinsdag overeenstemming werd bereikt (destentor).

Het komt eigenlijk nooit voor dat Europa zoiets doet gericht op één land, maar voor onze rabiaatbruine vingerlikkende freakshow van giechelbek Rutte willen ze graag een uitzondering maken.

Rutte kan dit naast zich neerleggen en zijn rabiaat stompzinnige gelul in de ruimte op volle kracht voortzetten. Dat is zeker een feit. Maar populairder worden we er niet op in Europa. En de Nederlandse CDA’ers en VVD’ers dus ook niet bij hun Europese vriendjes.

Hoe gek het inmiddels is blijkt wel uit het volgende: zelfs ex-PVV proleet Daniël van der Stoep, u weet wel, de alcomobilist, mag niet aanschuiven bij zijn extreemrechtse baggerclubje naar keuze. Reden: ze moeten ons niet.

Nederlanders! Bah! Vies!

In bijgaand artikel zit een video waar in melding wordt gemaakt dat dit scheldpunt (door inwoners van het voormalige IJzeren Gordijn) wordt vergeleken met de film Das Leben der Anderen.

Geen gekke vergelijking. Binnenkort hekje om Nederland en poortje op slot. Net de Berlijnse muur.

20 gedachten over “Polenscheldpunt: heel Europa kotst Nederland uit”

 1. Witte Duif, dat ‘joods-christelijke’ kan je maar beter volledig uit je hoofd zetten. Is al lang geleden ontkracht, door de geschiedenis zelfe. Enkel mensen die in fabeltjes geloven, klampen zich daaraan vast. Of juist mensen met een bepaalde agenda, zoals die tyfus fascisten Wilders & Bosma, die maar wat graag aan geschiedvervalsing doen. En zo mensen op het verkeerde been zetten.

  Zie bijvoorbeeld ook:
  http://www.maxpam.nl/2007/09/de-mythe-van-het-joods-christelijke-fundament/

  Europese waarden en principen is een lachertje pur sang. Die zitten namelijk in het individu zelf, waarden en principe. Niet in een bepaald deel van een continent. Enkel mensen die in fabeltjes..nah, je vat hem denk wel. 😉

 2. Leuk stukje vol hyperbolen, maar m.i. is het juister te stellen dat heel Nederland Pleuropa uitkotst. Das Leben der Anderen is inderdaad een prachtige film. Martin Schulz lijkt me ook zo iemand die graag bij de Stasi had gezeten.

 3. #7 Nicky, je doet hetzelfde als Berlusconi indertijd in het Europarlement, namelijk Schulz ervan beschuldigen een soort Kapo te zijn. Schulz’ ouders zijn indertijd omgekomen in Nazi-concentratiekampen, omdat ze sociaaldemocraten waren. “Heel Nederland” houdt er niet van om met Nazis gelijkgesteld te worden. De druk op Rutte zal dus alleen maar toenemen.
  Ik zie trouwens de “hyperbolen” (overdrijvingen) in jvdh’s stuk niet.
  Ik heb het debat gevolgd via de video van het Europarlement en ik kan je verzekeren dat zelfs de SGP-vertegenwoordiger de PVV hartgrondig veroordeelde.
  En als op dit moment er een eurosceptische sfeer is in Nederland, dan getuigt het van moed, om daartegenover de werkelijkheid te stellen en de pied pipers hun plaats te wijzen.

 4. Grapppig, ik merk dat ik regelmatig me afvraag: zal mevr Rutte trots op haar zoon zijn? Eerst elf jaar, op kosten van de gemeenschap een studie doen die hij later verkwanselt. CV oppoetsen over zijn werk bij een internationaal bedrijf. Beetje liegen tegen leuke meisjes van de SGP over de genoten mediatraining. Liberale principes van de VVD over de heg gegooid. Nederland voor joker zetten in Europa, Nederlanders een etiket op laten plakken door de internationale pers. En vooral Niets maar dan ook niets voor elkaar krijgen zonder de hulp van links enerzijds en SGP anderzijds.
  Zoals Von der Dunk in VK al aangaf: het wachten is op een uitgescheurde spagaat

 5. Even een eenvoudige IQ vraag:

  Alleen en strikt voor het voorbeeld – stel voor dat ipv Oost/Midden Europeanen meldpunt.nl een Nederlandse politieke partij een Homo-overlast meldpunt.nl had opgericht.

  Had ook Rutte hierover gezwegen?

  Voor de duidelijkheid: de aanwezige meldpunt is uiting vaar puur staatsfascisme want aan het eind komt alles bij een Staatsecretaris terecht.

 6. Wat Europa zegt! 😥

  @Henk;
  nexus even meenemen naar de gouden arm, in Groningen. Bij wijze van test. 😀

  @Nexus;
  wanneer dat negatief voor zijn pluche-plakkerij zou zijn geweest, dan zal Mark Rutte ook zwijgen.
  Wat je vraagstelling verder met IQ heeft uit te staan, vat ik even niet. Maar ja, zo zijn er wel meer zaken die ik niet begrijp/ wil begrijpen.

  “Onder intelligentiemeting verstaat men het vaststellen (meten) van de eigenschap intelligentie van een persoon. Dit “meten” van iemands intelligentie, wat voornamelijk gebeurt met psychodiagnostische tests, is geen eenvoudige zaak, voornamelijk doordat intelligentie vele facetten heeft en niet eenvoudig te definiëren is.” [Wiki]

 7. #13

  nexus even meenemen naar de gouden arm, in Groningen. Bij wijze van test. 😀

  Gunst, zo leer ik nog eens wat. Ik kende dat café helemaal niet.
  Vlakbij in de Ebbingestraat zit een vrouwencafé.
  Ik heb een paar keer op internet het grapje gemaakt dat ik in Café In de Keulse Pot toen ik er naar binnen wilde, door de uitbaatster werd tegengehouden met de opmerking “Meneer bij ons mogen mannen er niet in”. Waarop ik reageerde met: “Mevrouw dat komt goed uit, bij mij komen mannen er ook niet in”.
  Op de naam na, is dat inderdaad echt gebeurd. Ik zou een vriendin daar ophalen, maar had niet verwacht om bij de deur al tegengehouden te worden. 😉

 8. #13, het is grappig bedoeld als vraag om na te denken. 😉

  Is Groningen hier bedoeld als een soort verzamelpunt?

 9. Uitgekotst én in Isolement!

  De Nederlandse regering sluit zich ALS ENIGE niet aan bij de kritiek van EU-landen op geweld van Israëlische kolonisten. Dat schrijft NRC Handelsblad vanmiddag. Deze ongebruikelijke positie heeft tot grote ergernis geleid bij diverse Europese landen.

  Het is bijzonder dat minister Uri Rosenthal (Buitenlandse Zaken) zich zo expliciet tegen de Europese aanpak keert, maar het past in een patroon. Rosenthal stelt zich in Europees verband steeds nadrukkelijker op als bondgenoot van Israël. Niet eerder leidde die opstelling tot een geïsoleerde Nederlandse positie.

  http://goo.gl/Eq5Jw

 10. @17 , als Uri wel voorstemt kan hij op geen enkel familiefeestje zijn gezicht meer vertonen …

 11. 11. verzoekt zijn Voorzitter deze resolutie te doen toekomen aan de voorzitter van de Europese Raad, de Raad en de Commissie, alsmede de parlementen en regeringen van de lidstaten.

  Fascistenvriendje Rutte zet Nederland lekker te kak *kots*

 12. VVD-Kamerlid Han ten Broeke gaat ervan uit dat Nederland zich alsnog zal inzetten voor een gemeenschappelijk EU-standpunt. Ten Broeke: „Het gebruik van geweld door kolonisten moet vanzelfsprekend veroordeeld worden.”
  Aanvulling:
  “Echter zolang de Palestijnen nog steeds 20% van het Israëlisch gebied bezet houden, is de houding van de kolonisten enigszins begrijpelijk te noemen.”

Reacties zijn gesloten.