PVV draagt legosteentje bij aan toekomst Den Haag

Naast Madurodam en een representatie in de gemeenteraad van het Volk van Laaf in de vorm van de PVV-fractie, wil De Mos nu ook nog een vestiging van Legoland in Den Haag hebben.

 ‘Den Haag stad heeft metropoolambities en wil veel toeristen aan zich binden. Een Nederlandse vestiging van Legoland in Den Haag zou deze ambities helpen waarmaken’

Aldus Prof. dr. mr. ir. Richard de Mos.

Het feit dat Den Haag een mooie stad met een lange historie is, en bovendien het politieke centrum van het land vormt, is natuurlijk niet voldoende om het de uitstraling van een metropool te geven. Nee, De Mos ziet graag het soort metropolitisch ingestelde mensen naar Den Haag komen wier diepste wens het is twee Legosteentjes correct op elkaar te stapelen. Dan kan hij er zelf tenminste ook nog een zinnig gesprek mee voeren.

9 gedachten over “PVV draagt legosteentje bij aan toekomst Den Haag”

 1. Heeft-ie nog een diep ingeworteld complex van zijn jeugdige jaren om uit te werken?
  Geef hem dan de lego, moet-ie zijn complexen wegwerken.

 2. Dat ding is, vanaf Groningen, nog geen 5 uur rijden weg man! Beetje doorgassen door Duitsland en je bent er zo. 5 uur en 6 minuten als je constant 120 rijdt. Ok eventjes voorzichtig bij Hamburg, want daar kan een File zijn, dus als je wat vroeger vertrekt zodat je net er voor aan of er na bent sta je zo in Billund.

 3. constant 120 bedoel ik mee dat je er niet boven komt. Niet gemiddeld, dat is een verspreking van mij kant. Maar in Duitsland ga je al gauw 130 a 140 en haal je een gemiddelde van 120 makkelijk. Denemarken is het tussen 110 en 130 kwa maximum snelheid, maar heb je een hele mooie omgeving dus het verveelt niet om daar te rijden (is ook maar een klein uurtje als je de Deense Grens eenmaal over bent).

  Vanaf Groningen is het eigenlijk alleen maar snelweg/Autobahn tot aan Aalborg toe… dat scheelt je aanzienlijk in tijd.

 4. Prof. dr. mr. ir de Mos denkt van Den haag een metropool te maken door nog een schaalmodel dorp binnen te halen?
  What’s next? Smurfendorp?

 5. Ach een man die het verschil niet weet tussen een hond en een meeuw , die raceauto’s over de Valiantlaan wil laten rijden .. Dubbeldekkers wil invoeren in een stad met trams en lage bruggen .. ect ect ect …

Reacties zijn gesloten.