Hero Brinkman (PVV) doet huilie tegen Geert over Polenscheldpunt

Hij staat nog
Beste lieve Geert, wat jammer dat je weer van alles aan het doen bent zonder overleg met de fractie. Neem bijvoorbeeld dat “meldpunt MOE-landers” had dat niet anders gekund Geert? Zo strijk je mensen tegen de haren in. Nogmaals, lieve fijne Geert, ik baal ervan dat je dit soort dingen doet zonder overleg met ons maar zoals je weet heb ik eeuwige trouw aan je gezworen en ik zal je dus niet in het openbaar afvallen. Ik neem aan dat Mark zich ook zal schikken. Meldpunt MOE-landers it is! Lang leve het meldpunt MOE-landers! Hoera! Hoera! Hoera!

Met innige groet,

Je Hero

19 gedachten over “Hero Brinkman (PVV) doet huilie tegen Geert over Polenscheldpunt”

 1. Interessante ontwikkeling. Bevestigt mijn vermoeden dat men bij de PVV keihard cynisch gebruik maakt van de achterlijkheid van Henk en Ingrid.
  En wie heeft die mail gelekt? Hero zelf, om ooit een semi-beschaafde PVV 2.0 te kunnen beginnen?

 2. Mijns inziens is dit zo opgezet door Wilders, Rutte en Brinkman.

  Rutte moet iets doen in verband met de EU-afwijzing en eisen om afstand te nemen, maar dat kan de PVV ook doen.

  Als nou de PVV gewoon eens het meldpunt zou sluiten? Probleem opgelost. Brinkman maakt een mooi babbeltje over serieus genomen worden de volgende keer in een kabinet, en jajajaja, dat vindt Wilders straks ook, met zo min mogelijk gezichtsverlies de boel maar vergeten.

  Daarbij geloof ik al dat onopzettelijke gelek niet naar die nieuwssite , is strategie.

 3. Nou, het gaat hem er vooral om “dat er ook goede polen zijn” zoals zijn eigen oom en tante, die hier ook vooral kwamen om braaf had te werken.
  Dus dan mag er ineens niet meer gediscrimineerd worden. Het komt te dichtbij.

  Hij vind ook dat de goeden niet onder de kwaden mogen lijden. Maar Hero toch, en moslims dan? Mogen daar de goeden wel onder de kwaden lijden? Ow ja, da’s geen familie en nog gekleurd ook natuurlijk.

 4. De Lafbek Rutte heeft door die resolutie nu echt een groot probleem en heeft Wilders gezegd met een oplossing te komen.
  Dit is er afgesproken in het Catshuis:

  Brinkman – De Democratiseerder – rondmailt (lekt uit) een negatief bericht over MOE meldpunt en krijgt gelijk van de GBL
  Wilders – De Verlichter – Heeft nooit de polen willen stigmatiseren, heeft inmiddels genoeg informatie om Kamp te wijzen op problemen/overlast – die er toch echt wel zijn – en gooit de site plat.
  Rutte – De Lafbek – Lacht tegen Nederland “Ik hoef niet te reageren op iedere website die nieteens bestaat” en in Brussel kan hij ze wijsmaken dat onder zijn druk de site weg is.

 5. Laat ik eens na zoveel jaar weer eens ouderwets complotdenken: Israël regisseert deze show middels Mossad-spindoctors. Zo van: ` Laat het linkse dhimmiedom in onze belangenroep NL in een door hen opgezet PVV-schisma doen geloven .’

  Met reeds lang van te voren ingecalculeerde dreigings- en risicoanalyzes, plus door operationele `task force’ buro’s in Tel Aviv uitgewerkte slagingspercentages op basis van marketingonderzoek.

 6. @8: Abdul:

  Als je die mail leest zie je dat hij die nooit alleen geschreven kan hebben. Daarbij verstuur je zo’n lang verhaal met deze inhoud als brief en niet als mail. Verder dat getrut over zijn familie die ooit emigreerde etc.
  Hier is over nagedacht en met meerderen over gesproken. Aap komt snel uit mouw, let maar op -P

 7. @12 moet je registreren en inloggen heb je er geen/minder last van.

  @11 Hier kan Geert rustig zijn schouders over ophalen toch

 8. Zou Brinkman werkelijk het Nederlands zo goed beheersen? Ik geloof er niets van. Een opzetje.

 9. En hij had er maar een maand voor nodig om zijn bezwaren naar voren te brengen.

 10. En Hero Drinkman geeft in deze mail zelf toe dat veel meldingen op die website geen klachten waren.
  Dus het grote aantal reageerders waar de PVV dadelijk mee naar buiten komt kunnen we weer met een vrachtwagen zout nemen.

 11. En zo haalde Wilders toch nog de bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking binnen, door zich uiterst beschaafd en coulant te tonen met betrekking tot het afschaffen van dat meldpunt, en ook een beetje het ongelijk toe te geven ( zie de mail van Brinkman). Rutte’s kabinetje gered, allemaal blij.

  Wilders gebruikt iedereen als poppetjes die hij gebruikt waar hij ze nodig heeft, Brinkman weet dat en laat zich graag gebruiken, een soort deal hebben die twee. Normaliter gesproken was Brinkman al bij het entameren van de discussie over méér democratie geloosd natuurlijk.
  Wilders voelde haarscherp aan dat dit “speelde” en heeft toen Brinkman allerlei tralala laten zeggen over democratie, waar de GBL gruwelijk de pest aan heeft.
  Op deze manier konkelen en foefelen hoort bij het gedrag van fascisten kijk maar naar de nazi’s en hun geschiedenis.

 12. Brinkman af en toe inzetten als enfant terrible is natuurlijk handig . Voor een opzetje om Rutte elegant onder een debacle uit te laten komen komt het te laat. Ik zie in elk geval de winst niet als het meldpunt twee of drie maanden eerder wordt gesloten al dan niet zg onder druk van Rutte. De reputatieschade in Europa wordt er niet minder om. 1 effect heeft het in elk geval wel. Ondanks de mediastilte is de pvv weer volop in het nieuws.
  http://www.krapuul.nl/nieuws/71495/dagboek-van-een-bedrijfspoedel-vii/

 13. #8,#9,#17 – het ruikt naar manipulatie. De laatste is de reden dat PVV gecreëerd werd. Het is ook het mobiel voor bestaan van PVV – Lang Leve de profascistische neoliberalisme!

Reacties zijn gesloten.