Brinkman wil PVV-lijder worden maar ook niet (?)

Om er maar weer eens een Godwin tegenaan te gooien: hoe lang zal Der Führer het nog accepteren dat Ernst Röhm Hero Brinkman, met zijn SA PVV-jeugd, insubordinatie pleegt? NOS meent te weten dat Brinkman PVV-lijder wil worden. Maar de verrader zelf ontkent.

Moet je kijken hoe Wilders tekeer ging toen hij het nieuws hoorde:

15 gedachten over “Brinkman wil PVV-lijder worden maar ook niet (?)”

 1. Net het radio fragment gehoord, hij zegt wel degelijk dat hij kandidaat wil zijn. Wat een figuur zeg…..

 2. Geert en Hero hangen nu gierend van het lachen met elkaar aan de telefoon.

  “Iedere keer… whahahahaha… echt ie-de-re keer *proest* tuinen ze er in he?”

 3. Ik weet ook niet of ze dat wel aankunnen. Al die stemmen tellen van dat ene PVVlid. En stel je nou voor dat hij blanco (in lijn met zijn rassenvoorkeur, haar en aantal zinnige uitspraken) stemt. Wie geeft dan de doorslag…

 4. @4 Wilders vertrekt binnenkort naar Israel. Het is de enige manier waarop hij zijn gezicht kan redden.

 5. als dit serieus bedoeld is…zal ik een voorspelling doen…

  het wordt BEERTEMA of DE MOS

  😆 😆

 6. Is deze media-geile clown serieus te nemen dan???

  Nog los van zijn drankprobleem en daaruit volgend geweld, een aangifte tegen hem van een poging tot doodslag, plaats dit citaat hem al in een heel apart hoekje:

  Op de vraag of hij er een hekel aan had om als ME’er ingezet te worden, antwoordt Brinkman in de Volkskrant van 12 december 2010:
  “Nee, natuurlijk niet. Er is niks leukers dan het tuig dat jou probeert te raken terwijl je in de linie staat, later tijdens een charge op te zoeken en zo’n gozer een grote lat in zijn nek te douwen. Als je hem dan voor je wapenstok hebt liggen, reken dan maar dat je hem graag die brandende vlek in zijn rug wil meppen. Er is niks leukers dan dat, kan ik je verzekeren. En dat is helemaal volgens de wet.”

Reacties zijn gesloten.