“Geïntensiveerde jacht op illegalen” om Henk en Ingrid op te geilen

Het kost wat, dat gespuis in het Catshuis, in dit geval bijvoorbeeld een “geïntensiveerde jacht op illegalen”. Met een lekker geil quotum. 4.800 van deze “illegalen” gaat de politie naar de Dienst Terugkeer en Vetrek knuppelen. Rechts Nederland likt er de vingers bij af en onze bedrijfspoedel in het Catshuis heeft toch maar weer wat gepresteerd met zijn mavo (nieuwsuur).

5 gedachten over ““Geïntensiveerde jacht op illegalen” om Henk en Ingrid op te geilen”

 1. Je moet toch wat met de duizenden anonieme aangiften doen. Die anonieme tiplijnen moeten ergen mee gerechtvaardigd worden. Naast de tips die gewoon als laster en uiting van irrationele haat zijn, zitten misschien twee-drie die enige kern hebben?

  Tevens de Grote Lijder die alle politieke punten heeft losgelaten, moet ergens mee kunnen scoren bij de hersenspoelde zombies.

 2. We moeten toch met z’n alletjes toegeven dat het een stuk veiliger op straat wordt als eindelijk eens de terreur door de illegalen wordt aangepakt.

 3. Welke terreur Henk? Van de stadswachten en andere handhavers met VMBO BB? Zonder cursus klantvriendelijkheid en alleen maar gefixeerd op hun bonnenquotum. Ik krijg altijd weer de slappe lach als ik voor het Dordtste station die verzameling idioten zie. Laatst stond er een zich druk te maken tegen een colporteur van de SP, die stond daar blaadjes uit te delen, samen met z’n dochtertje. Het was gênant voor woorden om te zien hoe zo’n hulp-SA-er even liet zien wat zijn normen en waarden waren. Vreselijk!
  Dat is de terreur, het gezag van tegenwoordig of wat er voor speelt.

 4. #3
  Ik heb een tijdlang m’n redactiekantoor gedeeld met die van de wijkpolitie.
  Tijdens “Fortuyn” speelde ook al de kwestie van meer veiligheid op straat. “Meer blauw” zou de oplossing zijn.
  Maar niets is minder waar. Mensen voelen zich namelijk helemaal niet veilig als er veel politie op straat is.
  Integendeel zelfs. Je kunt het ook heel gemakkelijk beredeneren als je in een buurt komt met veel waarschuwingsborden. (Pas op, brandgevaar. Pas op zakkenrollers, Pas op Wildersaanbidders) In natuurgebieden zag je om de haverklap dat je moest oppassen voor roken en open vuur. Allemaal verboden dus. Toen men de bordjes weghaalde, waren de aantallen brandstichtingen aanmerkelijk verminderd. Waarschuwingsborden geven mensen een onveilig gevoel, net al politieagenten. Immers die gasten zijn er heus niet voor niks. Ik moet wel in een buurt zijn waar het gevaarlijk is, wordt er geredeneerd.

 5. #4, “Waarschuwingsborden geven mensen een onveilig gevoel,’

  Heb je ooit voor de lol een auto gereden en tevens gekeken hoeveel waarschuwingsborden langs de wegen staan. Op sommige plekje zitten ze bij bosjes. Dan begrijp ik je indien je zegt dat ze je onveilig gevoel geven.

  Misschien daardoor gedragen ze sommige automobilisten als gekken.

  Overigens ben ik er voor dat er enorme grote borden op gezette plekjes komen met duidelijke waarschuwing: ” Pas op Wildersaanbieders!”, want dit kan vele levens redden.

Reacties zijn gesloten.