Gezocht: redactieleden

Mediastilte, heel vervelend. Toch slagen diverse media erin om hun lelijke krantjes te vullen. Alleen bij ons is het nu even moeilijk. Daarom zoeken we redactieleden. Naast nieuwe redactieleden zoeken we ook oude redactieleden. De nieuwe redactieleden conform de voorwaarden voor nieuwe redactieleden, de oude redactieleden conform de afspraken die we daar al mee hadden. Succes met schrijven iedereen!

15 gedachten over “Gezocht: redactieleden”

 1. Ik wil wel wat schrijven, maar ik heb moeite met het plaatsen van een aanklikbare link! (is dat gillen dan!) En is de heer jvdheuvel zeer streng, wat betreft taal- en schreifvaudjes?

 2. @1 daar heeft dhr vdheuvel zijn personeel voor, voor die vautjes, zoals ondergetekende 😀

 3. edoch, wanneer zelfs deze noeste werkers falen (= zelden)
  staat hij/zij altijd voor u klaar
  om ’t allerlaatste oepsje weg te halen:
  uw Undercover Oepsjesverbeteraar!

  (geen idee wie dat is hoor, maar er schijnt hier eentje rond te waren)

 4. Helaas moet ik me weer even rustig houden, maar niet te vroeg gejuicht. Ik kom terug als mijn neo-liberalistische accu weer is opgeladen.

 5. Beste mensen. Van mij valt als redactielid tijdelijk weinig te verwachten de komende weken. Zit in een renovatieverhuizing en moet daarna, begin juli, terugverhuizen. Groet Abdul. 😉

 6. El Houssain, gewoon schrijven, er zijn genoeg oepsjesverbeteraars aanwezig om de vauten er uit te halen, indien aanwezig. Dus ik zou zeggen: Doen! 🙂

 7. Ok El Houssain, ik heb je gebruiker op “auteur” gezet. Dat betekent dat je nu “schrijf nieuw bericht” of zoiets kan doen als je ingelogd bent. Bijvoorbeeld op de donkergrijze balk op “Nieuw” etc klikken. Ik zou zeggen maak eens een leuk berichtje wat we kunnen publiceren. Let even niet op foutjes of geen linkje kunnen maken oid dat lossen 1 of meer van de foutverbeteraars hierboven wel even op. Als je er eerst even over wil babbelen, dat kan ook, mail dan even naar info@krapuul.nl.

  Succes

 8. Goed. straks moet ik werken, dus ik maak m’n artikeltje vanavond wel af.
  Had ’t fgelopen 3 dagen ook verschrikkelijk druk gehad met m’n werk. Verslaving denk ik. (Of ze denken daar dat ik bij het meubilair hoor!)

 9. Ik heb m’n bijdrage 10 minuten geleden opgestuurd, dus ik hoop dat die ook aangekomen is.

Reacties zijn gesloten.