Als Wilders een vent was

Als Wilders een vent was dan ging hij in op de uitnodiging van de Federatie Islamitische Organisaties Nederland (FION) om komend islamcongres met als titel: ‘Islam in Holland, mediteren over de huidige en toekomstige horizonten’ bij te wonen op 29 en 30 mei aanstaande;

Na jarenlang van weigering van elke vorm van dialoog met moslimorganisaties vanuit de PVV-fractie, lijkt dit een openlijke flirt van De Roon en zijn baas Wilders om hun standpunten te komen uitleggen op de conferentie. FION nodigt de beide heren en heel de PVV-fractie dan ook graag uit om deel te nemen aan het congres. Durft u mijnheer Wilders of een van uw medewerkers deze uitnodiging te accepteren?(Wereldjournalisten)

Ook wel een “retorische vraag” genoemd.

Wij hebben er overigens een oplossing voor: “Komt er een PVV’er niet naar een debat? Zet er een andere clown voor in de plaats“. :mrgreen:

10 gedachten over “Als Wilders een vent was”

 1. Ach… Kijk, Wilders is een extremist. Een extremist is iemand die in extremen denkt, altijd de uitersten opzoekt. Dat houdt o.a. in dat hij maar twee soorten mensen kent: vrienden en vijanden. Nu zijn moslims en linksen voor Wilders, zeg maar: de nazi’s. Daar wil hij dus helemaal niet mee in discussie. Overigens een verstandige beslissing, want met alleen klapvee om je heen val je nooit door de mand.

 2. Geert wilders moet niet in debat gaan met volk wat zich NIET wil aanpassen aan de Nederlandse wetten,regels,cultuur..

  Je komt in Nederland wonen dus je past je aan Nederland aan zo niet dan ga je lekker terug naar waar je hiervoor woonde (je 2de paspoort land).

  Er is maar één partij die wel voor Alle hollanders opkomt ongeacht afkomst,huidskleur of wat dan ook en dat is de PVV !!!

  Einde aan links is nabij komende verkiezingen kan links kiezen of gaan doen wat de meerderheid van het nederlands volk wil of spullen pakken en naar saudie arabie verhuizen.

 3. Hans, uitstekende persiflage van een PVV’er ! Het denken op kleuterniveau, het dom geblaat, goed nagedaan joh !

 4. een persiflage van Hans? ben ik daar mooi ingetrapt. ik nam het serieus. dacht echt dat het echt was want het zo kwam het wel over.

 5. @ Hans:
  Hee weer zo’n hit&run actie 😆 ,
  voorheen werd je plat gepost zodra je het niet eens was met de grote lijder, maar nu zijn het guerilla acties geworden.

 6. @2 komt wilder op voor Hollanders? nou als hij in het buitenland toespraken geeft zie ik hem nooit met een Nederlands vlag maar met een keppeltje of een Israëlische vlag zegt jou dat niets? nou ieder mens met verstand prikt daar wel door.

Reacties zijn gesloten.