Hero Brinkman (ex-PVV) verzamelt zijn idioten

Schokkend brekend nieuws: mafkees Ehsan Jami wordt fractiemedewerker van Groep Brinkman. Dat betekent dat we zijn stupide hysterische gekrijs op Twitter weer gaan verslaan op dees site. Ten tweede vernemen wij uit onverdacht rioolbruine bron dat per vanavond de PVV-statenfractie Noord-Holland niet meer is. Is nu Groep Brinkman fractie of zoiets. Officiëel zijn ze nog aan het praten.

PVV-statenlid Gerton van Unnik bevindt zich inmiddels in zijn gebruikelijke delirische toestand

Gruppe PVV-Den Haag und PVV-Almere hebben met veel trompetgeschal en gegalm hun onvoorwaardelijke Führer-eed op de fax naar het ANP gezet.

De simpele zielen die de PVV verlaten voor een eenzaam en desperaat avontuur met Hero zullen weldra kennismaken met de twitterknokploegjes waar ze voorheen zo dankbaar gebruik van maakten:

Dit gastje is een 36 jarige werkloze die ooit moest schoffelen omdat hij Halsema's dochter uit elkaar ging trekken.

10 gedachten over “Hero Brinkman (ex-PVV) verzamelt zijn idioten”

 1. is martine een man?
  je zal zo’n engerd tegenkomen in het donker
  leuk die 100% nederlandsche dwangbuis

  en dat is nog maar de buitenkant….

 2. De enige echte Nederlander is een Fries product van 40 generaties inteelt , ik vermoed dat zijn/haar achternaam Agema zal zijn ….

 3. Die verzameling heeft ten opzichte van Wilders een voordeel voor Brinkman. Zelfs al zouden ze beiden dezelfde politieke standpunten uitdragen, een pré is dan de organisatie in een traditionele partij die Brinkman voorstaat. Het eenmanspartijtje van Wilders kan nooit voldoende acceptabele bestuurders aantrekken om de potentiële plekken in alle gremia op te vullen. Een partij heeft de structuur om te selecteren. Die trekt mensen aan. Daardoor is Brinkman niet bij voorbaat kansloos op de extreme vleugel.

 4. Er zijn al meer mensen in Den Haag, Friesland, Limburg en Noord Brabant uit de PVV fractie gestapt, als al deze mensen zich vinden in GHB heeft Hero al een redelijke landelijke dekking.

 5. Waarom Gerton met de menstruatie Periode van Oriana Fallaci zoveel ingenomen is, blijft toch een raadsel. 🙂

 6. Martine is inderdaad een man (zonder leven). Ik heb gehoord dat hij Friedrich heet en dat hij al eens in de gevangenis heeft gezeten vanwege bepaalde (strafbare) uitspraken op zijn vorige Twitteraccounts.

  Hij leeft in zijn eigen kleine wereldje waar alles zwart-wit is en kent totaal geen zelfkritiek. In zijn ogen bestrijdt hij het kwaad (links). Alle ellende in de wereld is de schuld van links. Dat denkt hij echt. Hij is dé definitie van delusional.

  Ik heb medelijden met die gast, maar dat neemt niet weg dat hij gevaarlijk is.

Reacties zijn gesloten.