Wat voor baantje voor Hero Brinkman (behalve politieagent)?

Hero Brinkman gaat een gouden toekomst tegemoet. Althans dat is zijn bedoeling. De beweging Hero Brinkman zal nieuwe verkiezingen waarschijnlijk niet overleven, als hij al mee zou doen. Dat gaat dus niet gebeuren. Dus wordt het een adviseursbaantje of zo. Met zijn Rolodex. Die dure boerderij moet toch ergens van betaald worden. Vk.nl hield een interview met André Krouwel, politicoloog en verbonden aan de VU. ‘Wilders kon niet anders dan Brinkman te laten gaan.

1 gedachte over “Wat voor baantje voor Hero Brinkman (behalve politieagent)?”

 1. “Want dan zou Wilders dus geen extreme dingen meer mogen roepen. Als je dat verbiedt, heeft de PVV feitelijk niets meer.”

  De enige occlusie dan is dat Wilders/PVV rechts-extremisten volgens alle maatstaven van deze wereld.
  Indien de heer Andre Krouwel Duitse taal machtig is, zou ik hem even willen vragen dat hij met zijn stellingen bij de Duitsers gaat overleggen. Dan hoort hij hoe het in de Europese politiek aan toe gaat en wat de gemiddelde maatstaven in deze zijn.

  Ik begrijp echter niet deze frappante inconsequentie in de opvattingen van een bekend politicoloog.

  Neem het volgende dan:

  “…dat zijn partij op sociaal-economisch vlak in het midden zit. ”

  Hoe zou bovenste opgevat moeten worden als je rekening houdt dat zijn extreem-rechtse opvattingen en ressentimenten binnen zijn kiezers poel die weer uit rechts-extremisten bestaat, direct impact op de sociaal-economische sfeer van hele groepen (minderheden) van de Nederlandse bevolking hebben?

  Conclusie is dat de heer Krouwel hier met betrekking tot de extreem-rechtsestischting PVV en zijn leider Wilders structureel onjuiste stellingen aanneemt.

Reacties zijn gesloten.