SGP “wil iets terug” in ruil voor steun Seyss-Inquart II

Dit is echt een fantastisch kabinet, aldus lokale SGP politici. Maar niet fantastisch genoeg. Het zou allemaal nóg fantastischer worden als we heel Nederland zouden veranderen in een soort Urk. Rechts Nederland likt daar namelijk zijn vingers bij af. Met name ook de PVV-aanhang. Die hoor je altijd over scheiding kerk en staat: nou die scheiding is in geen honderd jaar zo urgent geweest als nu, met dank aan “liberalen” en andere “vrijheid”-lovers. Weten we tenminste ook weer wat dat waard is.

15 gedachten over “SGP “wil iets terug” in ruil voor steun Seyss-Inquart II”

 1. Dat is de ironie van de haathetze: in plaats van moslimfundamentalisme krijg je christelijk fundamentalisme.

 2. Wel inspraak en geen risico lopen, net als de PVV. Want om te regeren hoef je in dit kabinet niet per se ministers te leveren, die vallen alleen maar op (in negatieve zin).

 3. Ben benieuwd naar het SGP-gedoogakkoord (o nee, Rutte maakt geen afspraken met de SGP)

 4. Artikel 4 uit het SGP-program, zegt al voldoende voor ieder zich ‘vrij’ noemende individu, – al dan niet gelovig. De SGP is een partij die op geen enkele wijze meer invloed mag krijgen, aangezien zij een direct gevaar is voor de NL democratie en daarbuiten.

 5. @6
  Eh.. Marcy – het zou wel handig zijn dat artikel dan even weer te geven, ik verwacht niets goeds maar wil het dan wel gezien hebben. Als Wikipedia het juist heeft:

  Wetgeving en bestuur mogen de prediking van het Evangelie niet hinderen, maar moeten deze bevorderen. De Kerk van Christus dient wel onderscheiden te worden van elke vereniging en moet naar eigen rechten beschermd worden. Dientengevolge behoren ongeloofspropaganda, valse religies en anti-christelijke ideologieën door de overheid uit het openbare leven te worden geweerd[

  Leuke partij, net de VVD nietwaar?

 6. @10 , je hebt echt niets anders te brabbelen ?? die EddieValiant het lijkt wel een domme PVV r, een bevooroordeelde rand-fascist … waarvooor maar één soort moslim bestaat .. Net zoals voor Nazi’s maar een soort Jood bestond ..

 7. SGP “wil iets terug.

  Jazeker, gaat straks verplicht de hele kamerfractie van VVD op zondag naar de Kerk, pfffffff.

 8. # 10

  Eddie, jongen, je kletst maar wat.
  Vrouwen die een man hebben met een goed inkomen hoeven niet te schoonmaken en niet eens te koken als ze dat niet willen, ze kunnen dat iemand anders laten doen, zelfs het voeden van hun kinderen mogen ze aan derden uitbesteden. Een man mag haar dit niet weigeren als hij de financiele middelen tot zijn beschikking heeft.Vrouwen mogen handel drijven en gewoon participeren op de arbeidsmarkt. Meisjes mogen net als de jongens gewoon naar school en hebben hetzelfde recht op onderwijs en op elk nivo mochten zij dit willen.Vaccinaties en andere zaken die de gezondheid zouden kunnen bevorderen worden juist gestimuleerd door de Islam. Er zijn veel mannen geweest in de tijd van de opkomst van de Islam die raad gingen vragen bij vrouwen.

  Als je alleen maar blijft blindstaren op groeperingen als de Taliban schiet het niet echt op, hun handelingen staat lijnrecht op de rechten die vrouwen hebben in de Islam.

  Als je het dan zo goed denkt te weten waar is dan je bewijsmateriaal?

Reacties zijn gesloten.