PVV-kamerlid Jhim van Bemmel columnist op krapuul

Schokkend brekend nieuws. In het kader van niet wij van WC-eend hebben gaat er een bizar experiment plaatsvinden: een heuse column van PVV-kamerlid Jhim van Bemmel op Krapuul.

Wie is Jhim van Bemmel?

Jhim van Bemmel kennen wij eigenlijk het beste als “404-man“, de man die figureert op onze “page not found” pagina.

Daarnaast haalde hij onlangs het nieuws als naaktlopende zatlap. Dat was een grap, zoals de meeste mensen inmiddels wel begrepen zullen hebben.

Verder schrijft Jhim columns.

Wat mij opvalt aan zijn columns tot nu toe is dat hij heel erg redelijk probeert over te komen. Het zouden columns van een PvdA’er kunnen zijn.

En columns van een PvdA’er die hebben wij nog niet op de site want PvdA’ers, GL’ers, SP’ers etc. willen doorgaans niet dood gevonden worden in een straal van 400 kilometer in de buurt van onze site. En terecht.

Vandaar dat wij onze server-ruimte van harte beschikbaar stellen voor de PvdA-columns van Jhim van Bemmel!

Jhim, succes!

36 gedachten over “PVV-kamerlid Jhim van Bemmel columnist op krapuul”

 1. Is het niet beter dat er Martin Borman voor columnist uitgenodigd wordt – tenminste weten we dat bij hem is het altijd lachen met zijn gekke en verwaarde opvattingen en verdraaiingen.
  In de stijl van: War is Peace, Peace is War enz.enz.enz

 2. Ik kan niet wachten!! Ik ben erg benieuwd of hij ons kan overtuigen van zijn stelling. Ik zal me heel open stellen voor zijn argumenten.

 3. o! misverstand dus. Ik dacht al dat ik me als enige PvdD er ineens tussen de CDAers bevond 😉

 4. Zonder gekheid, ik zal ze met belangstelling lezen.
  Alleen, Jhim, als het over kruistochten, tempeliers, kledingstukjes of overlast van een stelletje tieners gaat is de grens van mijn aandachtsspanne snel bereikt hoor.

 5. Het Petervandermeersch-experiment met Bosma in NRC Handelsblad heeft alleen maar verwarring veroorzaakt.

 6. @Adreas: ja maar de NRC heeft zelf een minder duidelijkk signatuur dan Krapuul dunkt me

 7. De NRC gooide er ook linkse columnisten uit. En dan Bosma binnenlaten. Kan me voorstellen dat dat een verwarrend signaal is.

 8. Heeft die PVV-er niets beters te doen?

  En hoe denken het dol-komisch duo ‘Greet en Martina’ over het schrijven, op een blog/ site die niet bepaald pro-PVV is te noemen? Ondanks dat het debiele broertje van van Roon daar iets anders over denkt.

  Jhim, ik zal je mogelijke woordenbraaksels met plezier tegemoet zien. Jammer dat er geen papieren versie van Krapuul is. Toiletpapier is altijd…handig. :mrgreen:

 9. Geweldig plan!

  Ik zal in ieder geval proberen geen toespelingen te maken over die keer dat ik een advocaat moest inschakelen om het geld voor een aantal muziekspullen terug te krijgen. 😮
  Yes Jhim, we’ve met. 😈

 10. @#19 🙂 heb ik wel es iets over gelezen, was dat voor of na de vrachtbrieven perikelen?
  Zo zie je maar hoe je na een leven vol ambitieus ondernemersschap ineens in de 2e kamer kan belanden.

 11. @20 Dat stond daar los van, dus ik zou het niet zeker weten, maar ik vermoed van vóór die vrachtbrieven.

  Was een gezellige zaak hoor, daar niet van, de koffie stond altijd klaar, ze vonden het altijd leuk als je even langswipte ook al had je geen koopplannen en ik heb er diverse leuke 2e hands apparatuurtjes vandaan die het allemaal nog steeds prima doen.

  Alleen bij grote / ingewikkelde orders…. tja…. 😐

 12. @#21- O ja, ik zie het hij was in de muziek vroegah, leuk, om het ijs te breken een mooie column hoe -ie met z’n beweging in het beleid van Zijlstra staat.
  Mogen we nog van dingen genieten waar de commercie niet vanaf druipt?

 13. En dit al in het kader van vrijheid van meningsuiting, en de ruimte geven aan die ‘ander’ hoe verwerpelijk zijn standpunten ook zijn. Nou die standpunten ken ik al, en mogen zoals we weten niet teveel afwijken van wat de grote leider commandeert. En verkapt fascistisch geneuzel met een knipoog zit ik ook al niet op te wachten. Alsook het geteisem aan de rechterkant, gezien de ‘blocks’, ook niet op het mijne zitten te wachten.

 14. Nou @23 zie het zo eens:
  Als hij vrijuit schrijft hier, zonder Nihil obstat – divulgetur van GBL of Robin Bosma, dan zijn zijn dagen als PVV-Kamerlid geteld, dat geef ik je op een briefje. En als hij die toestemming wel krijgt dan hebben die heren zelf weer een probleem tegenover hun achterban…

 15. @24 Natuurlijk heeft het heerschap hiervoor toestemming, de GBL ziet hier natuurlijk een kans om het gedachtengoed subtiel te injecteren. En de uitkomst van deze infiltratie zal zoals jij aangeeft verschillende kanten op. Ook ik ben benieuwd naar het schrijfsel van de heer.
  @25 Wanneer de heer in een vastomlijnd kader moet opereren kun je natuurlijk wel op de zaken vooruit lopen, daar het kader zo ongeveer gemeengoed is geworden, en algemeen bekend.
  Ik ruik een verborgen agenda ergens…..neemt niet weg dat ik deze site het schrijfsel van deze heer zeer zeker toevertrouw.

 16. Volgens mij is het allemaal blablabluf van die oplichter/fraudeur/misbaksel/enge man. Ik moet hem de lef nog zien vergaren om in een bak met Krapulers te springen.

  Maar ik wacht af.

 17. Het is natuurlijk wel de deur open zetten voor horden bruine trollen en hun handlangers uit sjekelland.

 18. misschien wil t. holmans ook…
  als cultureel medewerker
  man met uitzonderlijk brede visie, gespeend van elke ideologie
  die zelfs in zijn eigen drol hersencellen ontwaren kan

 19. Waarschijnlijk wordt Joshua Livestro erg verdrietig wanneer Jhim van Bemmel ook aan deze site zou gaan bijdragen. Maar in het kader van de veel geprezen diversiteit moet het toch kunnen.

Reacties zijn gesloten.