De Mos, Helder, Beertema en Elissen zouden overstap naar Groep Brinkman overwegen

Dit meldde vanochtend Harry Mens in zijn infomercial. Er gaan dagen voorbij dat ik dat programma niet bekijk, vandaar dat dit nieuws wat laat op de site verschijnt. Harry Mens blinkt doorgaans niet uit qua geïnformeerdheid maar in dit geval gunnen wij hem graag het voordeel van de twijfel. Ook Brinkman gunnen wij deze tsunami van top-PVV’ers voor zijn supergroepje. Mooi dat er straks op rechts ook weer wat te kiezen is en zo.

Update: Helder niet zo te zien.

9 gedachten over “De Mos, Helder, Beertema en Elissen zouden overstap naar Groep Brinkman overwegen”

 1. dit zijn natuurlijk wel dé pvv-toppers
  brink mag zijn handen dichtknijpen als dit ‘nieuws’ juist blijkt te zijn
  proest (x 356)

 2. in de voetbalbranche worden dergelijke ontkenningen meestal als een bevestiging uitgelegd 🙂

 3. Toch wel een beetje respect voor Lilian Helder.
  Hoeveel mensen durven er openlijk voor uit te komen een PVV-er te zijn? Ik vind overigens wel dat ze een beetje moet nadenken over de gevolgen voor haar familie (kinderen?) en kennissen.
  Die schamen zich ongetwijfeld dood om geassocieerd te worden met iemand die zo’n verachtelijke lafaard als Wilders adoreert.

 4. #4
  Als ik tegenwoordig lees wat er in Elsevier staat en de reacties erop dan sta ik iedere keer weer verbaasd te kijken.
  Ik moet bekennen dat ik jaren geleden jarenlang abonnee op Elsevier ben geweest, maar toen ik die heb opgezegd nadat ik voor de zoveelste keer Fortuyn als columnist door de strot geduwd kreeg.
  Ik ben toen onmiddellijk verhuisd en durf me weer vrij over straat te bewegen, maar daar is een lang proces aan vooraf gegaan.

 5. Toch niet Harm Beertema? Dat vind ik toch één van de beste PVV-Kamerleden. Ik kan me niet voorstellen dat men zich bij Hero Brinkman zou willen aansluiten. Naar de verdere avonturen van Hero zie ik overigens wel reikhalzend uit, tot die tijd kan hij zijn wishful thinking bij Harry Mens blijven influisteren.

 6. Er kan beter staan: Waar geruchten vandaan komen, is me een raadsel, maar ik ga never en nooit naar partij Brinkman. Je bent een opportunist/wachtgeldregelaar of je bent het niet

Reacties zijn gesloten.