Joshua Livestro: “ik wil Joost Niemöller pijpen”

Rare titel he. Alsof Joshua Livestro (eigenaar van rioolrechts log dagelijksestandaard) dat gezegd zou hebben. Misschien heeft hij het wel gezegd ik zou het niet weten. Maar door het hier zo tussen quotes in de titel te plaatsen wek ik in ieder geval die indruk. Waarom zou je zoiets doen? Ik vraag me dat serieus af. Je liegt niet echt als je zegt dat Livestro dat gezegd heeft. Het zou best kunnen namelijk. Het is een suggestieve titel. Een mooi nieuwtje moet je niet kapot checken. Het kan zijn dat iemand gaat zeuren over zo’n titel. Dan heb je aandacht. Bad publicity bestaat geloof ik niet, zegt men. Zolang niemand over de titel zeurt heb je weliswaar niet die extra aandacht waar je op uit was maar je hebt wel die smeuïge titel. Je hebt ook meer mogelijkheden op deze manier. Zullen wij dit voortaan ook zo gaan doen? Ik twijfel nog.

Update:
En wat ziet de DDS redactie als ze in dit spiegeltje kijken? Sneue figuren. 😀

14 gedachten over “Joshua Livestro: “ik wil Joost Niemöller pijpen””

 1. Heeft Weisglas ook gezegt hoe ?? Overdosis drank en sigaren ??? in Je classic car de sloot in rijden ??? Als hij het gezegt heeft . zal ik weinig moeite doen zijn volgers van het idee of te houden 😀

 2. Als ze daar nou allebei behoefte aan hebben, dan mag dat wel van mij. Als ik er maar geen getuige van hoef te zijn. Ik zie er verder geen nieuwswarde in.

 3. Wanneer Samsom vandaag zou zeggen: ‘De VVD mag zelfmoord plegen’ is het dan een inhaker of een onparlementaire uitspraak?

 4. Van mij mag de VVD zelfmoord plegen en mag Livestro Niemoller pijpen. De vraag is zullen wij voortaan ook dingen quoten die mensen niet gezegd hebben?

 5. Is wel leuk , kunnen we competitie doen , om b.v. “de meest waarschijnlijke maar nooit gedane uitspraak “en ” de meest onwaarschijnlijke uitspraak ” de laatste is natuurlijk het makkelijks .. wat dacht je van : Geert Wilders slaapt zoveel beter sinds Cohen uit de kamer is ” Ik zie hem niet meer constant in mijn natte dromen ” ….

 6. “Geert verklaarde dat hij zich graag laat rimmen door Machiel de Graaf omdat zijn sikje zo lekker kietelt”

 7. #6 valt die nu onder : “de meest waarschijnlijke maar nooit gedane uitspraak “of ” de meest onwaarschijnlijke uitspraak ” ??? 😀

 8. #6
  Dat is geen sikje maar een snorretje die hij op de verkeerde lip heeft geplakt.

 9. “Joshua Livestro: “ik wil Joost Niemöller pijpen”

  In navolging van lange Frans zou ik eraan toevoegen ” ..pijpen en dan met beide handen!’ 🙂

 10. Weer zo’n links manneke die Joost Niemoller. Populair op de TV verschijnen in een T-shirt van Zeeman. Opiniemakers heten die mennekes. Ook weer zo’n trend. Vroeger werkten dat soort jongetjes in de fabriek. Bang om het zweet op hun rug te krijgen gevlucht achter de PC . Nu maar journalist spelen en vooral op Duitsland afgeven. Die sukkels vooral ter linker zijn vergeten dat zij HUN welvaart aan de Duitsers hebben te danken. Diezelfde Duitsers hebben lekker die communisten tegen gehouden. Ben ze eeuwig dankbaar daarvoor. Het is opvallend dat die mannen ook allemaal van die dikke koppies hebben. (Leon de Winter o.a.) Als je te laf bent om politieman te worden, word je journalist/opinimaker!! Zelf 42 jaar politieman geweest en al die “landverraders” meegemaakt. In goed Nederlands: “Zum Kotschen”.

 11. Ik dacht dat Joost Niemöller de enige Nederlander is die Joost Niemöller als “links” beschouwt. Dat iemand als Fred Barendse dat blijkbaar óók vindt bevestigt me in mijn mening dat Joost Niemöller ongeveer net zo links is als Pam Geller.

  Ik geloof dat Fred tevens denkt dat Duitsland WO2 heeft gewonnen. Zijn opmerking dat Duitsland de communisten tegen heeft gehouden, kan ik anders ook niet verklaren. Iemand die wél geschiedenisonderwijs heeft genoten, is toch eerder geneigd te denken dat Duitsland met de mislukte aanval op de Sovjet-Unie juist de deur wagenwijd heeft opengezet voor Stalin.

  Verder is er geen bijzondere moed voor nodig politieman/vrouw te worden. Timmerman, schilder en monteur zijn veel riskantere beroepen. Voor een makkelijk baantje moet je juist bij de politie gaan.

 12. Zo de fact-free bijdrage Fred Barende te lezen is hij klaargestoomd voor de politiek-politie fractie van H. Brinkman. En brallen maaaaar!

Reacties zijn gesloten.