Machiel de Graaf (PVV) vecht voor moslim-vrij Den Haag

De islam is zo’n enorme bedreiging voor Den Haag dat zelfs moslims PVV stemmen, aldus gekkie Machiel de Graaf van de PVV die denkt dat iemand hem gelooft:

Op de vraag waarom hij zich aangetrokken voelde tot de PVV zegt De Graaf: “Mijn vijf belangrijkste punten om bij de PVV te gaan zijn: islam, islam, islam, islam en islam. Daarna komen onderwerpen als ouderenzorg en veiligheid.”

Volgens De Graaf is de afkeer van de islam voor alle fractieleden het belangrijkste motief, omdat het de core business is van de PVV. Over de PVV-kiezers in de achterstandswijken zegt hij: “We zijn gekozen door Nederlanders die hun wijk negatief zagen veranderen.” Maar ook Hindostanen, Turken en Marokkanen hebben op de PVV gestemd, beweert De Graaf. “Ook zij zijn tegen de ideologie van de islam, en vinden dat die te veel vat krijgt op de stad.” (Trouw)

Oh ja De Graaf heeft het over “islam” en niet over “moslims”. Nou daar schijt ik dus op, op dat “verschil”. Wen er maar aan.

16 gedachten over “Machiel de Graaf (PVV) vecht voor moslim-vrij Den Haag”

 1. Zou mooi zijn als iemand dat eens in het kader van de door de PVV in de Kamer ingevoerde taalverruwing zei, als Wilders weer begint te zemelen over het verschil tussen moslims en de islam: “Mevrouw de voorzitter, daar schijt ik op”

 2. Als secularist en ongelovige “hond” schijt ik 50x op alle diverse stromingen van religie. Máár het recht op de individule vrijheid op/ voor spiritualisme/ religie is desondanks belangrijker. En blijft belangrijker.

  Ondanks wat enkele bange mensjes, -o.a. van de PVV-, ook zeggen, vanuit hun nimmer begrijpende onderbuik emoties.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_religies_en_spirituele_tradities
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_vermeende_sekten
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Sekte

  :mrgreen:

 3. Nu de maand maart bijna voorbij is ben ik geneigd om PVV brainfarts met een korreltje zout te nemen. Vooralsnog ten onrechte. Het is echt bijzonder knap dat de blonde nazi zich met zo veel gekkies heeft weten te omringen. Statistisch gezien is het vrijwel om er zo veel op enig moment bij elkaar te treffen.

 4. Is het misschien Parnasia ( grote haagse Psych instelling ) Voor Vrijheid inplaats van Partij ???

 5. Pffff bier drinken in het ADO stadion als belangrijkste wapenfeit. Vanwege zijn CV lijkt het mij dat de opmerking “kan iemand Machiel een spuitje geven” niet noodzakelijk in strijd hoeft te zijn met de regels 🙂

 6. #3, De grote Lijder trekt gewoon de gekken der ganzen land naar zich toe.

  Het trucje is dat er afgewacht moet worden dat hij ze allemaal in zijn “partij” en electoraat allemaal verzamelt heeft, en dan gewoon zeer vriendelijk de deuren van de psychiatrische inrichting volledig open te gooien en met open armen ze daar gaan ontvangen en begeleiden.

  Dan zijn we er mooi voor een poosje van af.

 7. zal es in mn arabische netwerkje duiken
  alles is immers te koop
  mijn idee: het bouwen van de grootste mosq van nl op de pier
  mag gekke chieltje het lintje knippen

 8. @8 Ja leuk , vooral omdat een van de PVV punten “Geen Moskee in Scheveningen ” is , een logisch punt trouwens want veel van hun aanhang zit in het Tokkiestan Duindorp , een wijk van Scheveningen ..

 9. Bakra, is dat ook de wijk waar Barbie woont? Mijn hemel wat een mensen. Ben een keer in een aflevering van ‘Barbie’s bruiloft’ bruiloft gevallen, dat is bijna net zoiets voor mij als een nieuwe stam die ontdekt is.

 10. Bakra, jaaaaaaaaaaaa!!!!! Kleurtje mag alleen als het overmatig zonnebankgebruik aangeeft. Maar is echt erg! Echt als je met open mond naar een Nederlandse bevolkingsgroep wilt kijken, dan zie je ze in dit programma.

 11. misschien een idee voor gekke geert en chieltje

  De EDL betoonde in 2010 steun aan het gedachtengoed van PVV-leider Geert Wilders. De politicus benadrukte toen niets met de groep te maken te hebben. Extremist Anders Breivik, die deze zomer een bloedbad aanrichtte op het Noorse eiland Utøya, had naar eigen zeggen contact met leiders en leden van de League. Leidsman Lennon ontkent dat zijn organisatie formele banden met Breivik onderhield.

  http://goo.gl/zCM9X

 12. @13;
  …Anders Behring Breivik was in contact with the EDL, supported their aims and was involved in the Norwegian Defence League, Searchlight can reveal…

  http://www.hopenothate.org.uk/features/article/38/anders-behring-breivik-was-in-contact-with-th

  …Breivik was Facebook friends with dozens of EDL supporters and even some BNP members…

  Lennon aka Tommy Robinson kan wel meer blaten.

  Voor meer info/ achtergrond(en) over EDL/ BNP/ New Right, zie:
  http://www.hopenothate.org.uk/hate-groups/edl/
  http://www.hopenothate.org.uk/hate-groups/bnp/
  http://www.hopenothate.org.uk/hate-groups/new-right/

  Dat Wilders, -op dat moment-, afstand van de EDL nam, zegt totaal niets. Wilders is wel vaker op leugens betrapt.

 13. @12 het Ironische is dat Spaans een van de meest voorkomende achternamen is in die wijk .. Niet bepaald een autochtone afstamming aan die naam te zien en dat de meerderheid afstamt van mensen uit de Scheveningse sloppenwijk die voor WO2 gesloopt is ( daar werd duindorp specifiek voor aangelegt ) Een sloppenwijk die vanwege de veel voorkomend vlekthypus gesloopt is … die lui Typhusleiers noemen zou dus gewoon een geschiedkundig feit zijn en geen belediging …. 😀

Reacties zijn gesloten.