Wilders bedoelt zeker Gekke Henkie en Ingrid

crazyPVV-lijder Geert Wilders is inmiddels aardig ontspoord, zoveel is wel duidelijk. Maar soms wekt hij wel eens de indruk dat hij zijn eigen flauwekul nog zelf gelooft ook. Zo zegt hij in zijn toespraak bij de presentatie van zijn verkiezingsprogramma dat hij dit allemaal doet voor “Henk en Ingrid”.

Laat ik voor de gein eens 1 puntje bespreken (en dan ga ik snel weer aan het werk :shock:); op blz 43 van het verkiezingsprogramma staat:

De strijd tegen de islam moet het kernpunt van ons buitenlands beleid worden.

De islam is na het christendom de 2e religie op deze planeet. Tussen de 1,3 en de 1,6 miljard aanhangers. En de bestrijding van deze religie zou dan “het kernpunt” van het Nederlandse beleid moeten worden. En dat zou dan in het belang zijn van Henk en Ingrid.

:mrgreen:

9 gedachten over “Wilders bedoelt zeker Gekke Henkie en Ingrid”

 1. quote
  De families die zich tot Geert Wilders hebben gericht stellen met nadruk niets te maken te hebben met de AWB en er ook geen racistische denkbeelden jegens zwarte Afrikanen op na te houden. Ze zijn, net als verschillende generaties voor hen, geboren en getogen in Zuid-Afrika en stellen dat Zuid-Afrika derhalve ook hun thuisland is. Ze hebben er immers niet voor gekozen geboren te worden in Zuid-Afrika. Dat deden hun voorouders enige honderden jaren geleden voor hen.
  unquote

  terug naar de roots. met steun van Wilders.

 2. ehm – er zijn mensen die geloven in de man. zo zie je maar.

  on topic

  Nederland in oorlog met de Islam? Ja, hoor, daar zit Nederland op te wachten daar worden alle problemen door opgelost. en daarna verder gaan met de rest van de wereld. 😎

 3. Ja, wij Henks en Ingrids zijn het er dus NIET mee eens dat Geert Wilders namens ons denkt te spreken, want de PVV is dus niet onze partij. Platform op Facebook is al opgericht: http://bit.ly/97Mfk3.

 4. Is die ‘Gaít’ nu helemaal gek geworden????
  t Is nu helemaal klaar met die man, hoor….die spoort niet meer!!

  Groet, Henk en Ingrid

 5. dat henk en ingrid is zeker net zo iets als joe the plumber voor de republikeinen.
  😆

Reacties zijn gesloten.