Terreurwaarschuwing voor rabiaatrechtse rioolbruinen

Schokkend brekend “nieuws” in de Telegraf vandaag, blanke terrorist rukt op:

Volgens de NCTV vertoont het gedachtegoed van Breivik grote overeenkomsten met de opvattingen van bepaalde Nederlandse groepen die ijveren tegen de islam, de multiculturele samenleving en het ’linkse establishment’. (Telegraaf)

Dat heeft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid goed gezien. Gratis tip: op dit moment zit onze regering in het Catshuis te vergaderen met zo’n groep.

20 gedachten over “Terreurwaarschuwing voor rabiaatrechtse rioolbruinen”

 1. @jvdh, de tip is goed en treffend.
  Vooral moet je geen geld voor vragen, want we zijn niet van de RutteMarkt, toch?

 2. Krapuul heeft bij monde van Maina van de Zwan al op deze tendens gewezen:

  Breivik heeft zich niet in een vacuüm tot massamoordenaar ontwikkeld. Het afgelopen decennium heeft elk Europees land de doorbraak gezien van nieuwe, agressievere, rechtse formaties, van Lega Nord tot het Vlaams Belang, van UKIP tot Jobbik. Al deze groeperingen staan voor een extreme vorm van neoliberalisme, een terugkeer naar autoritair bestuur en politiestaatmethoden. In de meeste gevallen gebruiken ze islamofobie om hun programma van een breed draagvlak te voorzien. Ze hebben allemaal een racistische en antidemocratische agenda die krachten oproept van buiten de gevestigde instellingen.

  De groepering waar Akerboom het over heeft, heet Vanguard/Ulfhednar.
  In de Noorse mythologie waren Ulfhednar bendes die, gehuld in dierenhuiden, moordend en plunderend rondtrokken.

  Kan cynisme nog verder gaan?

 3. Zo zie je maar weer hoe die club de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid weer op een handige manier misbruik maakt van onze belastingcenten. Ze geven geld uit aan een onderzoek over iets wat iedereen al lang bekend is. Alleen om ons te kakken te kunne zetten. Ik eis dat onmiddellijk die haatzaaiende club wordt opgeheven!!!

 4. dan past deze ook hierbij

  ‘Etreemrechtse Britten beginnen in mei anti-islamismepartij’

  De EDL betoonde in 2010 steun aan het gedachtengoed van PVV-leider Geert Wilders. De politicus benadrukte toen niets met de groep te maken te hebben. Extremist Anders Breivik, die deze zomer een bloedbad aanrichtte op het Noorse eiland Utøya, had naar eigen zeggen contact met leiders en leden van de League. Leidsman Lennon ontkent dat zijn organisatie formele banden met Breivik onderhield.

  http://goo.gl/zCM9X

 5. Ik las het bericht ook en wanneer zijn ze van plan er iets aan te gaan doen? Tot nu toe schijnen ze alleen nog maar alarm te hebben geslagen.

 6. #9 alarmfase oranje ofzo…
  het zal me niet verbazen als ze allemaal zitten te slapen daar in de uk

 7. #9
  Dat is niet de taak van de NCTV en bovendien zou je dat ook niet willen.
  Waar ik versteld van sta is de reactie van de Telegraaflezertjes. De meeste vinden het onzin of zelfs voor hen bedreigend en ik maak me sterk dat men van harte achter de heer Wilders zou staan als die brult dat dit soort bureaus opgeheven dienen te worden.
  (Vergelijk het onderzoek van de Anne Frank-stichting i.s.m. met de Leidse Universiteit die heeft geconstateerd dat Wilders/PVV extreem rechts is waarvan de aanhang sterke neigingen hebben zoals de NCTV dus heeft gesignaleerd. Wilders vond dat beschamend voor z’n kiezers. Eén van de weinige keren dat hij een kloppende bewering heeft gedaan. )

 8. In Zoetermeer , in een stel grote grijze gebouwen zit ook al zo’n groep … wat hun korting AIVD betekend weet ik niet Ariese Imbicielen Voor Dictatuur misschien ???

 9. Verbaas jij je nog over de reacties bij de telegrof, Henk? Voor mij geeft het enkel maar aan dat menig Nederlander beter terug naar sgool kan gaan, of zijn/ haar (veterstrik)diploma kan gaan inleveren.

  Tijdje terug was er een docu over de telegrof, waarbij de lezers werden gevraagd of ze hetgeen in dat vodje als waarheid zagen. Dat was dus het geval. Daar gingen ze van uit.

  Het is algemeen bekend dat dit vodje het nieuws nogal gekleurd brengt, of zelfs uit hun dikke duim zuigen. Zie bijvoorbeeld Martijn Koolhoven, die willens en wetens leugens verspreidde. En Sjuul Paradijs staat erbij en lacht erom.

  De dreiging van extreemrechts is een bestaande dreiging. Zie, bijvoorbeeld: http://kafka.antenna.nl/

  …Wapens bij extreemrechts – Stoer doen of schieten?…
  http://kafka.antenna.nl/?p=3595

  ..Lone Wolves, ook in Nederland?..
  http://kafka.antenna.nl/?p=3352

  Nadat die aanslag in New York, ook wel bekend als 9-11, -helaas- plaats had gevonden doken er meerdere welgestelde extreemrechtsen op bloggertjes, zoals bijvoorbeeld Fjordman (Vrindje van Breivik), om via het internet hun bagger te verspreiden. Meute bespelen. Nog even afwachten tot Drinkman eindelijk eens gaat vertellen wie de geldschieters van Wilders/ PVV zijn.
  Evengoed hoef je daarvoor niet ver te zoeken, lijkt mij. Zie: http://www.loonwatch.com/
  ( terzijde een leuk artikel van gisteren: http://www.loonwatch.com/2012/03/support-for-geert-wilders-freedom-party-drops-over-crisis/ )

  Na die aanslagen ben ik zelf ook op het internet gedoken, want een ‘WTF-moment’. Al vrij rap kwam ik in “contact” met lieden als Pamela Geller en eerder genoemde Fjordman. Waarbij ik al snel tot de conclusie kwam dat het internet misbruikt zou gaan worden, om de onderbuik van de massa te bespelen. Los van het feit dat het vriendinnetje van Wilders, Pamela Geller dus, compleet maf en hysterisch was en ís. Inspelen op angsten en onwetendheid. Te walgelijk voor woorden. Te ziek voor woorden dat er een aantal mensen zelfs maar intrappen.

  Tegenwoordig zie je dit soort bagger bij sites, zoals die van Joshua Livestro’s Dagelijkse Portie Bagger. Joost Niemöller is zo’n gehersenspoelde bijvoorbeeld. De roze kneusjes van geenstijl is een ander voorbeeld. (had ik daar niet ergens een T achter een woord moeten plakken?)

  Draakjes van de KKK, en andere idioten die enkel kwaad willen. En daarvoor zakken met geld voor hun uitermate destructieve levensvisie uitdelen. En de simplistische “Nationaal-socialisten”/ voetjebalhooligans lopen er, zoals gebruikelijk, weer eens als makke schapen achteraan. Voorbeeld: zie amsterdampost (welke ik overigens niet kan/ wil linken, want: blok in HOSTS-file. Geen Martien Pennings bagger op mijn systeem!)

  Maar ja, bovenstaande is bij de meesten alhier wel bekend. *zucht*

 10. #13

  Verbaas jij je nog over de reacties bij de telegrof, Henk?

  Ja en nee. Ik had het wel min of meer verwacht, maar dat er zo extreem veel zijn die doodleuk zich gaan beklagen dat zij juist het slachtoffer zijn van links en de moslims/allochtonen/Islamisering/onderdrukking etc. had ik niet verwacht. En het “nare” eraan is dat praktisch onmogelijk die gasten van repliek kunt dienen.
  Ik heb het een paar keer geprobeerd in het verleden maar m’n reactie wordt domweg niet geplaatst.

 11. …En het “nare” eraan is dat praktisch onmogelijk die gasten van repliek kunt dienen….

  Tjah, een van mijn vrienden heeft dat eens een paar maal op de site van de telegrof getracht. Beetje naïef mannetje maar met een goed hart, dacht bepaalde reacties te kunnen weerleggen, met feiten. (CBS etc.) Géén enkele van zijn reacties kwam door de moderatie heen. So much voor “vrijheid van meningsuiting” & het digitale vodje van Sjuul Paradijs. Moest wel even smakelijk lachen, toen hij mij dat vertelde.

  Het is inderdaad lastig om door die muur van stupiditeit & onwetendheid, van sommige Nederlanders, heen te breken. Geen voorhamer is daar groot genoeg voor. En TMG maar incasseren. Ze hadden dat vodje nooit géén toestemming voor uitgave mogen geven, na de welbekende WW2 perikelen. Hier gaat de uitspraak ‘eens fout altijd fout’ volledig op. En TMG maar incasseren.

  Maar ja, het enige wat je zelf (een beetje) kan doen is bij die telegrof leurders gaan staan, en dan sommige mensen (incl. de leurders) wijzen op wat de telegrof nu eigenlijk is. Levert soms hele leuke resultaten op. Zowel van burgers alsook de personen die dat vodje proberen aan de man te brengen.

  “Dus u wenst graag nieuws vol makkelijk aantoonbare leugens te lezen?”
  “U overweegt daadwerkelijk daarop een abbo te nemen, of neemt u dat gratis krantje mee naar huis, om vervolgens als kattenbakvulling te gebruiken?”
  Plus een paar verdere wist-u-datjes.

 12. #16
  Ik moet bekennen dat ik ooit een paar jaar voor dat bedrijf de Telegraaf heb gewerkt.
  Sterker nog, ik was altijd de eerste die met allerlei enge verhalen waar de helft niet van klopte en de andere helft niet waar was of leugens bevatte. Ik wist wat ik deed. En wat ik deed gebeurde ook heel heimelijk. ’s Morgens vroeg, toen nog niemand wakker was en meestal ook nog pikdonker was kwam ik met m’n verhalen.
  Gewoon via de brievenbus. Dus niet eens openlijk. Maar ja. Ik was toen nog jong en als krantenbezorger verdiende je nog wat bij.

 13. Sorry, maar ik doelde niet op de zeer stoere krantenbezorgers, die door weer en wind dat krantje brengen, voor een paar Euro. Ik doelde op de leurders, zoals je die in winkelcentra ziet. :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.