11 gedachten over “PVV-lafbekken afwezig bij debat financiering politieke partijen”

 1. Correcte vragen van Tofik Dibi echter! Nu ‘moet’ Brinkman nog even *exact* aangeven, om wie het gaat/ gaan.

  Dat de PVV niet aanwezig is bij dit debat, lag in de lijn der verwachtingen. Lafbekken is dan ook eens weer een terechte benaming.

 2. @#1 Ik wil het net zeggen, schakel in om Dibi te zien, goeie vragen inderdaad, ik heb helaas nu geen tijd om verder te kijken, wel benieuwd naar de antwoorden.

 3. Drinkman bevestigd net dat de standpunten van de PVV bepaalt worden door de geldschieters.
  Dit op een scherpe vraag van Pierre Heynen (PvdA).

 4. HAHAHA, het CDA vertelt ook niet waar een ton vandaan komt, dus hoef ik dat ook niet te doen. Aldus Brinkman, die dus wacht op de inkomsten van zijn nog te verschijnen boek. So much voor openbaarheid van bestuur en lid Brinkman.

 5. @5 Natuurlijk is het een slappe lul, maar hij kan wel een broekje open doen.
  (Om maar even in PVV termen te blijven.)

 6. Eerder een zeer slap argument, JvdH. ‘Zullie doen het ook niet, dus hoef ik het ook niet.’ Complete bullshit van Brinkman, uiteraard. Laf zelfs. Gewoon even zeggen welke Amerikaanse lobbygroepen het zijn. Openbaar maken, waar de financiële middelen van de PVV vandaan komen. Dat het CDA zich niet uitspreekt over een ton, staat volledig LOS van de discussie over de gelden van de PVV. Het CDA zal zich t.z.t. ook over die ton moeten uitspreken. Echter schrijft, volgens mij, geen enkel CDA lid een boek, waar het e.e.a. “duidelijker” zou moeten worden. Brinkman is een zakkenvuller, om het maar even op een PVV-stemmer manier te duiden.

 7. Misschien is het toch even een goed moment om er bescheiden aan te herinneren dat het in 2010 KRAPUUL en Wltrr (en Vrij Nederland, ewetk) waren die die maffia – (STASI?) – financiering van het Wilders-complot aankaartten. :mrgreen:

 8. Is het raar om te denken dat Geert de stekker er uit trekt nu zijn machtsbasis in zekere zin weg is, er een goede kans is dat op afzienbare termijn de boeken van de PVV open moeten, Hero nu al een boekje open doet, het verval op lokaal en landelijk niveau onstuitbaar is ingezet en de peilingen de verkeerde kant opgaan? Je moet stoppen op je hoogtepunt, de PVV is het hoogtepunt ver voorbij. Snel even scoren in de aanloop naar de verkiezingen met wat oneliners, Calimeropraktijken en proeballonnetjes met een swastika die volgens Wim Kortenoeven geen swastika is maar een eeuwenoud gelukssymbool uit India

 9. Zo lang hij maar minimaal twee zetels haalt kan hij nog een paar jaar samen met Fleur neu…. ehhh overleggen in de fractiekamer en daarna wachtgeld tot z’n 65e ehhhh 67e

Reacties zijn gesloten.