Wilders verzweeg ander Lombard rapport

Een curieus artikeltje bij de Telegrof:

Nog niet zo lang geleden presenteerde Geert Wilders de bevindingen van het Eurosceptische researchbureau Lombard Street. De bevindingen werden middels een gladde live presentatie op TV uitgezonden. In het rapport werd gesuggereerd dat Nederland baat zou hebben bij een terugkeer naar de gulden. Doch, de PVV heeft niet alle bevindingen gepresenteerd, sterker nog, het lijkt er sterk op dat informatie bewust is achtergehouden. Er is namelijk nog een tweede rapport van Lombard, in opdracht van Wilders verricht, maar deze de bevindingen heeft Wilders niet gepubliceerd (Telegraf).

4 gedachten over “Wilders verzweeg ander Lombard rapport”

 1. #1
  Aangezien Wilders EIST!!!! dat er een referendum komt over de Euro en naar nu blijkt, hij cijfers gewoontegetrouw overigens, heeft gemanipuleerd kan je niet anders zeggen dan dat hij domweg een echte oplichter is.
  Heb je trouwens de cartoon op pagina 6 gezien in het pdf-je?

 2. Die onevenwichtigheid op de handelsbalans is eveneens een kritiek op het functioneren van de EU, zoals kan worden verwacht van Lombard. Deze kritiek is overigens wel terecht.

  Aan de andere kant kun je vraagtekens zetten bij de waarde van het rapport. Als het andere rapport over de invoering van de gulden door vrijwel iedereen werd afgekraakt, zou dit rapport dan wel de toets der kritiek kunnen doorstaan?

 3. Ik begrijp dat Wilders heeft feite verzwegen. Jong geleerd, oud niet afgeleerd.

  Bovenop hebben ze mogelijk van tevoren met Schippers overleg gepleegd hoe moet je zulke situaties aanpakken. 🙂

Reacties zijn gesloten.