Brabants PVV-Statenlid Joyce Kardol doet huilie

En heeft aangifte gedaan van belediging en bedreiging. Iemand had haar “nazi” genoemd. Goh wat raar. Hoe noem je eigenlijk een aanhanger van een verschrikkelijke fascistische ideologie? Daar hoor je die PVV’ers wel eens over namelijk. Moeten die miljoen moslims in NL ook maar aangifte doen van belediging dan? Dan krijgt justitie het nog druk.

9 gedachten over “Brabants PVV-Statenlid Joyce Kardol doet huilie”

 1. Nou zijn miljoenen polen en andere `oost-Europeanne aan de beurt om hier in Nederland aangiftes bij de politie te gaan doen voor “bedreiging” (iemand nazi roepen is geen bedreiging, toch?) en belediging.

  Ik weet nog een extreem-rechts persoon Verdonk genoemd, die niet zo lang geleden zei dat wij Nederlanders gelukkig gewend zijn om te discussiëren en gaan niet meteen op de achterpotjes staan als iemand wat directer iets zegt. Dat zouden de “buitenlanders” zijn die steeds een zeer korte lontje hebben.

  Blijkbaar is het de zoveelste leugen geweest.

  Afgezien van het feit dat door de onzin aangiftes wordt de politie structureel belemmert om haar werk goed te doen.

 2. De keren dat ik Geert nazi heb genoemd zijn te verklaren door mijn dieslektiese afwijking, ik bedoelde natuurlijk nasi als verwijzing naar zijn indo roots ehhhh toets 🙂

 3. =Hoe noem je eigenlijk een aanhanger van een verschrikkelijke fascistische ideologie? =

  Een PVV’er. Een fascist. Joyce Kardol.

  —-
  http://atheism.about.com/od/bookreviews/fr/AnatomyFascism.htm
  https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Paxton
  https://en.wikipedia.org/wiki/Definitions_of_fascism
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Fascisme
  —-

  Overigens leg je even heel fijntjes de hypocriete houding van deze PVV miep weer, met: “Moeten die miljoen moslims in NL ook maar aangifte doen van belediging dan? Dan krijgt justitie het nog druk.”

 4. Laten we niet vergeten dat het juist Wilders is geweest die zich in heeft gezet tegen alle vormen van discriminatie door wetgeving er door te krijgen tegen aanhangers van een verderfelijke fascistische ideologie uit Europa én Nederland te weren en ook er voor wil zorgen dat er geen mensen meer binnenkomen uit niet westerse landen aangezien die mensen oververtegenwoordigd zijn met aanhangers van die verschrikkelijke ideologie, nog afgezien van het feit dat ze een achterlijke inferieure cultuur hebben die ze de hardwerkende Nederlanders willen opdringen.

 5. Opgevoed in een rode familie leerde ik van kindsaf aan dat religie het grote gevaar was.
  Als je maar geen katoliek meisje neemt zeide mn moeder altyd, wan dankomt na je trouwen de pastoor elk jaar vragen waar de kindjes blyven.

  De islamsympatie van de rode pvda-helden verbaast me derhalve.

  Of zou het toch om de stemmen gaan en die fyne pluche bankjes in de 2e Ka,er???

 6. #5 Richard Walter: `Opgevoed in een rode familie leerde ik van kindsaf aan dat religie het grote gevaar was.’
  Zo zie ja maar weer hoe achtergronden Nederland verdelen, tenzij men het heft in eigen handen neemt.
  Opgevoed in een calvinistisch milieu (van vaderszijde) leerde ik van kindsaf aan dat `links’, dwz : communisme, pacifisme, socialisme, humanisme en atheïsme het grote gevaar vormde. Toch gek dat ik van jongsaf niet van deze `gevaren’ was overtuigd. Integendeel, hoe meer gristenfundo gepreek, hoe meer ik van kindsaf ging lezen over hoe je ook anders kunt denken.

  De `islamsympathie van de PvdA ‘ zoals genoemd in #5 vind ik een nogal boude bewering.
  Zou het niet kunnen zijn dat er op links gewoon minder bekrompenheid, racisme en xenoïde neigingen zijn dan in het rechts-confessioneel, joodsgristelijk-liberale kamp?

 7. @6 ach Abdul Alhazred waar je het geduld vandaan haalt om nog met van die Blechtrommel toetteraars in dicussie te gaan .. en wie weet , Rood kan volgens de PVV loghica zowel socialistisch als Nationaal -Socialistisch betekenen …

 8. #5
  Het gaat niet om “Islamsympathieën” maar om discriminatie van mensen en bevolkingsgroepen.
  Discriminatie ook nog eens op basis van aantoonbare leugens van onze Geestelijk Leider Wilders.
  Discriminatie in de vorm zoals de voorouders van Wilders, meestal Katholiek, flikten met de Joden.
  Discriminatie zoals de leermeester van Wilders Adolf Hitler dat ook deed met niet alleen de Joden.

  Wilders gebruikt dezelfde methodes als Hitler en is daarbij succesvol bij mensen zoals jij. Hij weet dat jij makkelijk te bedriegen bent net als je medegeloofsgenootjes.
  Maar als ik hem of jou zou vragen waar het laatste gevalletje van Islamisering heeft plaatsgevonden weet ik zeker dat je er niet uitkomt. En ik weet ook zeker dat je dat eigenlijk geen barst kan schelen. Lekker gewoon doorgaan met discrimineren. Geeft een veilig gevoel.

 9. Is het een doodsbedreiging als je tegen een PVV’r zeg : “Ik zal er voor zorgen dat je lichaam in dezelfde staat als je hersens gaan verkeren ” ????, als ze dan een klacht indienen geven ze zelf toe hersendood te zijn 😀

Reacties zijn gesloten.