Geert Wilders ere-lid Ku Klux Klan

De Lijder, Geert Wilders (midden) neemt ere-tekenen in ontvangst. Zie ook het Breivik tempelierskruis. Een gewilde insigne in PVV-kringen
Zojuist is bekend gemaakt dat de Imperial Wizard van de Ku Klux Klan Geert Wilders, leider van de Nederlandse “Partij voor de Vrijheid” heeft benoemd tot Ere-Lid van de Amerikaanse Ku Klux Klan.

De Klan, ook wel KKK genoemd, is een organisatie die zich in de USA inzet voor burgerrechten voor met name blanke Amerikanen. Op het hoogtepunt had de KKK miljoenen leden. Tegenwoordig wordt het aantal leden op enkele duizenden geschat.

Dit is nog altijd enkele duizenden leden meer dan de PVV.

De feestelijke uitreiking van de ere-tekenen aan het nieuwe ere-lid heeft inmiddels plaatsgevonden.

27 gedachten over “Geert Wilders ere-lid Ku Klux Klan”

 1. Dit helpt niet, jongens. Er is genoeg smadelijks te vertellen over de nieuwe Mussert zonder van alles te verzinnen. Vergeet niet: wij van links zijn van de “fact based”, zij van rechts van de “fact free politics”.

 2. De laatste zin had dan ook moeten zijn: de Imperial Wizard zal overmorgen de eretekenen bij GW omhangen….

 3. Je hebt wat eerdere artikelen gemist Hiram .. dit valt onder “Paradijzelijke Journalistiek ” en dus mag wat in een alternatieve realiteit misschien, af en toe , onder bepaalde héél speciale omstandigheden ,wel eens , eventueel , een héééél klein beetje waar zou kúnnen zijn .. als waar gepresenteerd worden …….

 4. De KKK onder pastor Thomas Robb heeft geen Cyclops, Imperial wizard en dergelijke. Beweren ze zelf tenminste, diegene die zeggen dat ze dat wel hebben, zouden niet onderdeel meer uitmaken van de ‘officiele’ KKK, en onderdeel uitmaken van sub- rand- of andere organisaties . De KKK is tegenwoordig gewoon een zielige organisatie van een aantal rednecks en hillbillies die het ook niet meer weten… The Knights Party is gewoon zielig, vanuit Zinc Arizona zenden ze nog wat uit, bij de verkiezing van Obama lag hun site plat, daarna Robb met zijn Ughh, Ughh zeggen dat ‘de blanken’ niet verenigd genoeg waren… Ergens ook wel een stukje Amerikaanse geschiedenis dat interessant is om kennis van te nemen, meer ook niet… De kleindochters van Robb met hun White Heritage al gehoord? Hahahahahaha……

 5. Ik begrijp dit niet.
  Je kunt toch niet maar zo iemand ervan beschuldigen lid te zijn van een organisatie (hoe waarschijnlijk het ook is dat die club sympathieën voor Wilders heeft) als daar verder helemaal geen aanleiding toe is?
  Hoewel het grapje van die foto waar Wilders op staat (hij staat overigens uiterst rechts en niet in het midden als je goed kijkt) doet vermoeden dat het slechts om satire gaat, lijkt het me niet handig om het zo te brengen alsof het een waarheid betreft. M.a.w. er moet wel een aanleiding zijn. Natuurlijk heeft Wilders wel eens gekakeld dat links banden zou hebben met Hamas of Al Qaida maar dat is momenteel niet (meer) opportuun. Op deze manier speel je Wildersaanbidders in de kaart.

 6. #10
  Het gaat erom dat ik DIT niet begrijp. Begrijp me goed, m’n kritiek is niet aan jou gericht, (ik zou niet durven) maar gewoon omdat ik niet begrijp waar je het eigenlijk over hebt. Ik zie de aanleiding gewoon niet. Ik weet wel dat ik wat dom ben, maar bedenk dat je ook met domme mensen rekening moet houden als je een discussiesite hebt. En ook uit de voorgaande reacties blijkt dat mensen niet helemaal snappen wat je eigenlijk bedoelt.

 7. Vroeger toen ik klein was hing er altijd een soort van boek aan de muur, daar stond dan opgeschreven wat voor dag het was. Ik werd vaak boos op mijn moeder omdat ze elke dag een bladzijde van het boek afscheurde…..

 8. Fact free politics, hoe waarschijnlijk ook, is imo niet de manier waarop nieuws moet worden gebracht. Laat dat maar aan de boulevardpers over.

 9. Stel dat je het bericht leest dan kan je ook zien dat het een grap is. Die foto bijvoorbeeld met “wilders in het midden”.

 10. “De Klan, ook wel KKK genoemd, is een organisatie die zich in de USA inzet voor burgerrechten voor met name blanke Amerikanen.”

  Dit heet: een grap.

 11. Zie, dat dacht ik al. Ik wou het niet zeggen, zat elke keer even te kijken wat reageerders zouden zeggen. Ik vond het bericht niet echt iets typisch krapulisch.

 12. #15
  Inderdaad. Niet gemerkt en er totaal niet bij stil gestaan. Wat dat betreft ben je “geëxcuseerd”. Ik zie nu beter wat Arnold #2 bedoelde toen hij schreef dat OVERMORGEN Wilders de eretekenen zal ontvangen.
  In Groningen hebben we dit. http://www.gezinsbode.nl/nieuws/10694/rookverbod-in-corporatiewoningen/
  Dit gaat aanstaande zondag in.
  Nogmaals van de Heuvel ik wilde geen kritiek geven maar gewoon aangeven dat ik het niet snapte omdat je schreef dat Wilders inmiddels al geridderd was. En als beloofd zal ik proberen te vermijden dat ik je ooit kritiek zal geven.

 13. @21,
  Sorry. Ik loop wellicht achter. 1 april is voor mij 1 april. En niet zoals bij #13, wiens moeder obsessief blaadjes van het kalenderboek afscheurde.

Reacties zijn gesloten.