Superbedreiging Joyce Kardol (PVV) eigenlijk helemaal geen bedreiging

Goh wat was de goegemeente weer geschokt. Zowaar een ontzettende bedreiging van een PVV statenlid. Het moet niet gekker worden. Deze mensen werken zich ’t schompes en dan al die afgrijselijke bedreigingen. Gelukkig viel het mee, want Joyce had al aangegeven dat zij gelukkig de enige bedreigde van het stel was die bedreigd werd.

Maar ja de politie wil er niks mee doen.

Want die bedreiging waarmee ze van de week het nieuws haalde was eigenlijk helemaal geen bedreiging. Was “tirade”……

Ja en een tirade tegen een PVV’er houden: dat KAN natuurlijk niet. Ontslag op staande voet voor deze tiradehouder eist Joyce.

Nu nog een politie die een beetje meewerkt is Joyce ook weer gelukkig.

4 gedachten over “Superbedreiging Joyce Kardol (PVV) eigenlijk helemaal geen bedreiging”

 1. Het komt op nier dat elke afwijkende mening tov het officiële koers van PVV is een bedreiging waarop een aangifte bij de politie wordt gedaan.

  En wij, de burgers betalen alle kosten voor beveiliging enz. Van de PVV.

 2. Ja hoor eens, je kunt binnen de PVV geen carrière maken als je niet bedreigd wordt hè. Dan stel je daar helemaal niks voor.

 3. Waarschijnlijk sturen ze bij de PVV elkaar dagelijks bedreigingen over de mail. Kost maar 10 minuten van je tijd…

 4. Ik heb al eens eerder verteld dat ik bezig ben een bureau op te richten die, mits het abonnement is betaald regelmatig mensen die Wilders cs adoreren een dreigement sturen. Als extra service stuur ik die ook naar de buren of andere mensen die de abonnee aanwijst. Zo sta je nooit voor aap als je zegt dat je best mensen mag discrimineren omdat je je niet veilig voelt en voortdurend wordt bedreigd.
  Als binnenkomertje bedreig ik een uur lang gratis iemand die er belang bij heeft. ( Voor alle zekerheid; dat gaat nu in. Reken er op dat je binnen een uur door mij wordt doodgeschoten of in ieder geval zwaar wordt verwond of uitgescholden. )
  Dit lijkt misschien een beetje flauw maar bedenk dat je nu aan iedereen kunt laten zien dat je inderdaad bent bedreigd, terwijl je hiervoor alleen maar uit je nek zat te lullen.
  Dat moet een bevrijding zijn. Bedenk dat Jezus alle zonden op zich had genomen voordat hij overstapte tot het Christendom zodat iedereen zondevrij hem kon volgen en in de hemel terecht komen.
  Met mijn methode kom je dus ook in de hemel want je kunt met geen mogelijkheid ervan beschuldigd worden dat je liegt. Gewoon eventjes linken naar http://is.gd/kD1DMW nummertje 4 en je hebt het bewijs in handen.
  En een bijkomend aardigheidje is dat ik dit berichtje ook aan de politie zal doorgeven zodat als je aangifte wil doen inderdaad wordt uitgelachen en je melding totaal wordt genegeerd, precies zoals je altijd al dacht dat de politie zou doen.

  (NB: mochten mensen nu al zich een maand lang willen laten bedreigen, neem dan even contact op met Krapuul. Het tarief is € 35, – voor 3 bedreigingen, kinderen half geld, want die doen dat zelf vaak bij mensen en dan kun je ze niet het kleine beetje zakgeld afnemen.)

Reacties zijn gesloten.