12 gedachten over “Schokkende foto Dion Graus”

 1. Voor schokkend hadden er 3 dooie cavia’s aan zijn riem moeten hangen , dit is gewoon Dion als vrijwillige grenswacht ( als het woestijn was geweest had het nog Dion als Schiet-Goy in bezet Palestina kunnen zijn , Palestijntjes schieten voor zijn financiers op de sabbath …)

 2. hij richt op z’n hond…
  hij brak zijn geweer…

  hup naar alle voorpagina’s die plaat!
  laat ze bulderen

 3. Debatitem Dion Graus (PVV

  Ik heb gezegd dat als je voor je plezier dieren doodschiet, je in mijn ogen niet goed bij je hoofd bent. Ik ken genoeg jagers in Nederland die dieren uit hun lijden verlossen. Die schieten een ree met een gebroken poot dood om het beest uit zijn lijden te verlossen. Dat is een heel ander verhaal. Er zijn twee soorten.

  http://publitiek.nl/!Xnabjagers.

 4. [SPOILER!!]

  Ik vind het heel vervelend om te zeggen, ik had hem het liefst voor die hond zien staan en dat die hond dat geweer raak afschoot, maar ik denk dat het een photoshopje is. Het gezicht is in verhouding tot de rest veel te scherp.

  Dus mooie 1 april mop. Maar wel een wrange.

  En bij Diana godin van de jacht nog an toe, ik hoop toch zo dat ik ongelijk heb en dat het kreng een hypocriete dierenafslachter is. En we na vandaag nooit meer van hem en zijn debiele caviapolitie zullen horen. Leer die 500 zielige namaakjuten witte boorden criminelen vangen!

 5. He eindelijk weer eens een stukje over Dion! Hij is het geweer aan het herladen zo te zien, een spoor van dode vrouwen achter zich latende ….

 6. slechte fotosoep, maar dat schijnt hier niet uit te maken..
  ook zonder te soepen is het een eng manneke..

 7. @7 “slechte fotosoep, maar dat schijnt hier niet uit te maken..”

  Soms is dat juist leuk. :mrgreen: Op het plaatje van “Dagboek van een Bedrijfspoedel” kan iemand met een beetje photoshop-ervaring bijvoorbeeld meteen zien dat die vogelkooi en dat schilderij er later zijn bijgezet om een betere lijn in de achtergrond te krijgen, maar dat doet aan het plaatje niets af …nee toch?

  😉

 8. De vraag is natuurlijk welke PVVer het genadeschot geeft voor de eigen partij ehhh beweging.

  Dion die verder gaat als de Groep Graus bij dreigende bezuinigingen voor zijn stokpaardje de caviacops.

  Raymond de Roon die de Rassenwetten van Almere wil invoeren na langdurige afwezigheid aldaar en voortaan prioriteit geeft aan de lokale politiek waardoor afwezigheid in de TK op cruciale momenten onvermijdelijk is.

  Wim Kortenoeven die niet langer aanwezig is in de TK vanwege zijn training voor een zelfmoordmissie in Iran.

  Richard de Mos die gaat klagen over het klimaatprobleem binnen de fractie.

  Of Jhim van Bemmel die fulltime redacteur wordt bij Krapuul 🙂

 9. #9, prachtig kiekje, waar ik me bij vraag waarom hij zijn trouwe viervoeter wil neerknallen?
  Misschien door een cavia laten vervangen?

Reacties zijn gesloten.