VVD wil armoedzaaiers weren uit het verkeer!

Rutte vindt dit een fantastisch idee
Schokkend bericht uit de rabiaatrioolbruine krochten van de proletenbeweging de VVD: de partij wil uitkeringstrekkers weren in het verkeer tijdens de spits:
“De Haagse VVD-gemeenteraadsfractie wil dat het stadsbestuur een spitsverbod instelt voor mensen met een uitkering. De partij stelt dat dit nodig is om te zorgen dat mensen die bijdragen aan de economie niet langer tijd en energie hoeven te verspillen met filerijden en opeengepakt in de tram vastzitten. Vandaag hebben VVD’ers Arjen Lakerveld en Boudewijn Revis hiertoe een initiatief gepresenteerd (BRON).”
De bedoeling is natuurlijk dat die sigarenrokende bolbuikende patjepeeërs lekker in hun SUV of hun Lexus kunnen cruisen terwijl paupers in weer en wind over de stoep mogen strompelen. Zo kennen wij onze VVD-vrienden weer!

Rechts Nederland likt er de vingers bij af.

14 gedachten over “VVD wil armoedzaaiers weren uit het verkeer!”

 1. Zou me niet verbazen als het echt zo geweest zou zijn. Ze geven enkel om zichzelf.

 2. Toen ik het kopje las dacht ik dat de VVD zich terug wou trekken van verkeersdeelname. Dat zijn toch de mensen die de meeste armoe zaaien?

 3. Rode broeken en blauwe blazers met goudkleurige knopen doen pijn aan de ogen en zijn derhalve een gevaar voor de verkeersveiligheid, het zou verboden moeten worden

 4. #2
  Dat is het nu juist. Aangezien het op 1 april zou zijn, is het dus een grap en klopt het wel degelijk want voor de grap heeft de Telegraaf een bericht geplaatst die wel klopt.

 5. Het is taktiek.

  Eerst iedereen boos, en dan: 1 april!!! ha ha ha ha ha ha ha en daarna snel: oja, het eigen risico in de zorg gaat nog 200 euro verder omhoog, NEE HOOR, DAT VAN DAT SPITSVERKEER WAS EEN GRAPJE ha ha ha ha ha ha ha ha

 6. “Daarom moeten mensen die voor hun werk op weg zijn of met het OV moeten reizen voorrang geven op de drukste momenten van de dag.”

  Eh…?

 7. Nog een leuke 1 april grap voor bij een VVD borrel: “heb je het gehoord op het journaal net”, Nee wat? Friso is bijgekomen …….. ach echt waar, jaha 4 kilo. Oeps sorry

 8. Kijk, het is nog niet zo erg.
  Erger zou zijn indien de VVD de paupers zou gaan verplichten om in het kader van de bezuinigingen langs hun rijdende limo’s mee te moeten rennen van punt A naar punt B.

  Gezellig vingers erbij aflikken!

Reacties zijn gesloten.