Er schijnt zogenaamd veel steun voor PVV standpunten te bestaan en dat moeten wij geloven

Heel veel steun voor PVV standpunten onder het Nederlandse volk. Zo steunt 80 procent van de Nederlanders het Koran-verbod, de kopvoddentax (verkiezingsprogramma blz. 15) en met name punt “islambestrijding als kernpunt van het Nederlandse buitenlands beleid” (blz. 43) kan op enorm brede steun van het Nederlandse volk rekenen.
[/cynische modus]

8 gedachten over “Er schijnt zogenaamd veel steun voor PVV standpunten te bestaan en dat moeten wij geloven”

 1. Ik mag hopen dat de neergang doorzet. Wat we allemaal al wisten (en degene die het nog niet wist) hebben we vanavond in een interessante reportage van Zembla kunnen zien.
  Ik mag toch aannemen dat eenieder die nu nog steun uitspreekt voor de PVV weet achter welke enge idioot hij of zij aanhobbelt. De vbergelijking met Karadic is vaker gemaakt maar lijkt niet echt opgepakt te worden door de mainstream. Uit de reportage kwam ook heel duidelijk naar voren waarom Wilders het debat met de moslims niet aangaat. Hij zal dan geconfronteerd worden met de teksten die hij in Fitna heeft gebruikt. Alleen zullen dan ook de ontbrekende zinnetjes worden toegevoegd en teruggeplaatst worden in de context. En dan staat Wilders lelijk in zijn hemd.

 2. Ik hoop van harte dat Wilders het wel gaat redden en er is alle reden toe dat te denken. Teneerste praten we hier over ruim 1 miljoen mogelijke Wilders stemmers. Ruim 1 miljoen Nederlanders die het in meer of mindere mate met hem eens is. Het is bijzonder dom om maar niet te praten over beledigend die ruim 1 miljoen nederlanders weg te zetten alsof ze niet bestaan. Die mensen zijn er. De problemen die het merendeel aankaart, die bestaan. Dat mensen uit hun buurten verjaagd worden door andere mede-landers zet dagelijks kwaad bloed en nog veel en veel meer. Het is makkelijk lullen als men niet in een achterstandswijk woont en dat zal ooit een prachtwijk worden. Ik kan u verzekeren, het zal nooit een prachtwijk worden. Casablanca is een puinhoop dus waarom zal het in grotere steden zoals Amsterdam niet zo zijn.
  Ik heb Amsterdam nooit zo verloederd achteruit zien gaan dan de laatste jaren. En overal waar je komt in deze stad, of dat nu in oost, noord en west is, de straten zijn vergeven van hoofddoekjes, lange jurken, bontkraagjochies, schreeuwerige dronken hangjeugd van vooral marokkaanse komaf, crossende scooters bestuurd door asociaal toeterende marokkaantjes etc etc etc.

  En dat gebeurt zekers ook in andere grote steden en men is het zat. Helemaal zat dat provocerende gedrag.
  Dus? Wilders zou de oplossing kunnen zijn. We zullen zien in Juni of dat bewaarheid wordt. En of het nu Wilders of Pieterse of Jansen is, zal mij een zorg zijn, maar dat er iets moet gebeuren tegen de terreurhouding van zeer grote groepen in dit land staat wel vast.

 3. @ JAN:
  leuk die 1 miljoen, maar de overige 15 miljoen staat dus niet achter hem of tellen die niet mee omdat ze ( volgens de pvv) links zijn??

 4. Ben ik vandaag in een rel-mood 👿 , is er niemand om mee te sparren 🙄
  ze doen alleen aan hit&run acties 😆

 5. Je bedoelt dat je die getallen allemaal niet serieus neemt, toch? Waar baseer jij dat dan precies weer op? Anders wordt het een beetje over en weer pissen. Schiet ook weer niet op.

  Als je punt was dat de Telegraaf een absolute kut met kont krant is, bespaar je de moeite, dat ontkent niemand meer 🙂

 6. #3 – Jan is het u ontgaan?

  quote
  Ik hoop van harte dat Wilders het wel gaat redden en er is alle reden toe dat te denken. Teneerste praten we hier over ruim 1 miljoen mogelijke Wilders stemmers. Ruim 1 miljoen Nederlanders die het in meer of mindere mate met hem eens is. Het is bijzonder dom om maar niet te praten over beledigend die ruim 1 miljoen nederlanders weg te zetten alsof ze niet bestaan.
  unquote

  Nederland heeft ook 1 miljoen NEDERLANDERS met een andere achtergrond. die kunnen ook niet weg gezet alsof ze NIET bestaan.

  geboren en getogen in Amsterdam. en ja, verloedert? en dat ligt aan de ander?

 7. verloederd excuus (haast).

  ehm ja, de Amsterdammer keurig en nu niet meer?

  LOL, met dank aan Wilders woon ik nu in Istanbul. tussen 18 miljoen mensen. merendeel moslim.

  ik zei gisteren tegen een kind van 8, die een ijswikkel op de grond gooide iets van pfffttt en nog wat. het werd opgeraapt en in de prullenbak gegooid.

  (uitgescholden werd ik niet. in Amsterdam kon je dat al “tig” jaar geleden niet meer doen. waar denkt u dat de “nieuwe” Nederlanders hun taalgebruik vandaan hebben?

  😎

 8. #6. Fabian.

  even off topic. wat een mooie naam. doet mij denken aan de liefste mens (vond ik) beschreven door Erich K. het was ook de titel van het boek meen ik. (zal toen wel verbrand zijn, maar wèl herdrukt).

  te lief is ook niet goed.

Reacties zijn gesloten.