Puik idee! Leon de Winter duikt achter betaalmuur

Leon de Winter heeft een super-idee: hij gaat rabiaatdiarreebruine brallers interviewen en die interviews komen dan achter een betaalmuur te zitten. Wil je dat lezen? Dan eerst betalen. Ik vind dat echt een top-idee. Van mij mogen al die rioolsites achter een betaalmuur. Elsevier, Frikschoten, Telegraaf, Dagelijksefascist noem maar op. Gewoon achter betaalmuur en weg ermee.

5 gedachten over “Puik idee! Leon de Winter duikt achter betaalmuur”

 1. en op den duur de rioolratten die zich achter die sites hebben verschanst achter een echte, dikke, betonnen muur
  met een gracht eromheen, nee: een zee
  siberiaans ver weg van hier
  (plaats gereserveerd voor henkie k.!)

 2. Kennelijk krijgen de Winter en zijn vrouwtje Durlacher in Amerika hun boeken niet verkocht en zijn ze (buiten giften van rijke joodse Amerikanen) voor inkomsten afhankelijk van Nederlandse lezers. Lezers uit het land dat ze zó verschrikkelijk verachtten dat ze naar de geweldige vrije Verenigde Staten vluchtten…

  Het idee is trouwens helemaal niet nieuw; de zich als ‘één-van-de-weinige-intelligente-opiniemakers’ presenterende Stephan Sanders (in het rechtse blad ‘Vrij Nederland’) probeerde het al een tiental jaren geleden.

  Bleek geen succes, zoals trouwens het hele literaire oeuvre van deze opiniemaker (?) geen succes bleek…

 3. Ik vind het hilarisch dat de PVV fan nog steeds niet doorheeft dat het ze om de centen te doen is.

 4. @ #3 Henk Middelzee: `Kennelijk krijgen de Winter en zijn vrouwtje Durlacher in Amerika hun boeken niet verkocht en zijn ze (buiten giften van rijke joodse Amerikanen) voor inkomsten afhankelijk van Nederlandse lezers. Lezers uit het land dat ze zó verschrikkelijk verachtten dat ze naar de geweldige vrije Verenigde Staten vluchtten…’

  Ja daar wonen ze al jaren, zo lang als Hirsi Ali. Hun boeken zijn trouwens onleesbaar. Populisme in een literair jasje, egocentrische slachtofferigheid, driedimensionaal uitgemeten en uitgevent, slechts gelezen door een grachtengordel-elite die ze ophemelt in joodsgristelijk gezinde snobmedia.
  Geen literair criticus die hen een slechte recensie durft te geven, (uit angst antisemiet genoemd te worden) kan zijn baan dan wel vergeten.

Reacties zijn gesloten.