Bedreiging South Park afkomstig van groep gesticht door voormalig Joodse kolonist

Screenshot_Southpa_1441466hDe “radicale moslimgroep” achter de bedreiging van de makers van South Park (maar ook Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali) blijkt te zijn opgericht door een naar eigen zeggen tot de islam bekeerde, voormalige Joodse kolonist, genaamd Joseph Cohen a.k.a. Yousef al-Khattab.

De zaak haalde op diverse manieren de wereldpers, hier geeft bijvoorbeeld Ayaan Hirsi Ali commentaar op de bedreiging: CNN. En hier Geert Wilders: RTL.

De groep, “Revolution Muslim”, staat erom bekend op zijn tijd gruwelijke dingen te roepen uit naam van de islam, waardoor iedereen een hekel aan moslims krijgt. Precies waar mensen als Ayaan Hirsi Ali en Geert Wilders behoefte hebben dus.

Het feit dat de site waarvan de bedreigingen afkomstig zijn wordt gerund door bekeerlingen tot de islam, en het feit dat de groep, Revolution Muslim, waartoe zij behoren is gesticht door een Jood die na het doorlopen van een orthodoxe school voor rabijnen, kolonist werd in de Palestijnse bezette gebieden, is op zijn zachtst gezegd nogal eigenaardig. Of niet soms?

Ik ben benieuwd of al die duizenden websites en andere media die over deze bedreiging hebben bericht ook evenveel aandacht gaan besteden aan bovengenoemde nuancering.

Bron:
http://willyloman.wordpress.com/2010/04/23/the-radical-muslim-group-the-threatened-south-park-creators-was-run-by-joseph-cohen-a-former-israeli-radical-who-used-to-live-in-a-settlement-in-the-west-bank/
http://willyloman.wordpress.com/2010/04/24/revolution-muslim-looks-like-a-cia-operationa-new-version-of-an-old-mockingbird/

13 gedachten over “Bedreiging South Park afkomstig van groep gesticht door voormalig Joodse kolonist”

 1. Ik kom het in Nederland ook regelmatig tegen op het internet, dat mensen net oen of ze een Arabier zijn, om moslims in een kwaad daglicht te zetten. Ziek zootje.

 2. Moslims in een kwaad daglicht zetten?
  Ik dacht dat moslims al aardig bezig waren en zijn om dat zelf al te doen. Moslims zijn helemaal niets meer dan jij en ik of wie dan ook. Omdat het moslims zijn moeten we ze anders behandelen? anders benaderen? Nooit van mijn leven zal ik dat doen. Ik behandel iedereen gelijk in dit land zolang die persoon mee wil doen met deze maatschappij en niet de kantjes er vanaf loopt. En het kan me werkelijk geen ene bal schelen wie of wat je bent. Geel, groen zwart, hetero, homo, joods, moslim etc etc. Als je je normaal gedraagt zoals dat in dit land is afgesproken met elkaar heb ik met niemand moeite. Ik heb moeite zoniet hekel aan cartoonklagers, gezicht bedekkende toestanden figuren( voor het geloof, JA )en andere dreigende uitingen die mijn rechten als westerse burger ondermijnen. Dat soort figuren zouden hetgeen ze doen gewoon in het moederland moeten doen, maar ze weten dat ze dat niet kunnen.
  Dat de cartoonisten van Southpark de cartoon hebben aangepast cq gecensureerd bewijst maar weer eens dat de humor van moslim radicalen heel erg ver te zoeken is.
  Dus als iemand reageert met “moslims in een kwaad daglicht zetten’, bedenk ook even waarom dat allemaal gebeurd als dat sowieso al gebeurd.

 3. Over de videoclip met Dawkins. Kijk, Richard Dawkins is een ondernemer, en moet zijn handel slijten. Dus moet hij ook op tv. Dat gaat zo. Hij belt zijn regisseur en ze spreken af om met een fundamentalistische ‘moslim’ te praten. Het hoeft geen woordvoerder te zijn, het kan gewoon een willekeurige fanaticus zijn, als het maar spannende tv maakt. Dawkins belt een bevriende journalist op: joh, we komen dan en dan met de crew filmen, wie is bij jou de meest hysterische moslim? O ja, die is perfect, want die gaat de vreselijkste dingen verkondigen (maar zal me voor de camera niet onthoofden).

  Waarom Dawkins dat zo wil? Niet omdat een enkele fanaticus hem zou interesseren. Dat zou niemand moeten interesseren, want iedereen weet wel zo’n beetje wat de boodschap wordt. Als je een neonazi of andere hater interviewt weet iedereen wat die kan verwachten.
  Het is een bekende mediatruc: hoe idioter de geïnterviewde, hoe geloofwaardiger de interviewer. En dat is precies de bedoeling Dawkins.

  Kijk maar naar de Nederlandse tv en andere media. Een normale moslim zie of hoor je zelden.

  De grondlegger van de pr-industrie, de Amerikaan Edward Bernays (bewonderd door Goebbels), toont een aspect van deze truc heel eenvoudig aan in de Letterman show:
  http://www.youtube.com/watch?v=i6hH3roMe4w

 4. Dan over Joseph Cohen. Kolonist uit Gaza, dus van de rechts-extremistische kolonistenbeweging Gush Katif, die Groot Israël, en dus totale etnische zuivering voorstaat. Ergo fanatici. Voor hetzelfde geld heeft deze fanaticus besloten om een gedeelte, of de rest van zijn leven in dienst te stellen aan het zwart maken van moslims. In dienst van Israël, maar zeker ook van de christelijke evangelisten, die de joden nodig hebben om het plan van hun god (iedereen moet dood behalve de ‘echte’ christenen, die het eeuwige leven krijgen) vooruit te helpen. Ook fanatici dus. Die christenen pompen heel veel geld in de Gush Katif-beweging.

  Geen ongeloofwaardige theorie omdat de nederzetting in Gaza altijd als basis heeft gediend voor de Israëlische geheime dienst.

  En het is zo makkelijk. Je richt een zogenaamde haatmoslimwebsite op, waarmee je allerlei haters aantrekt, en je zorgt ervoor dat die veel media-aandacht krijgt, om zodoende te ‘bewijzen’ dat moslims niet deugen. Scoren voor open doel heet dat, en een aardig centje verdienen aan je afwijking.

 5. Ik heb een video’tje van Joseph Cohen gezien en hij weet zich uitstekend als hysterische overspannen extremistische moslim te gedragen. Dus ik sluit niet eens uit dat hij er werkelijk een is.

 6. Ik ruik de acteerprestaties van een Jules Croiset. Ergens op een bouwterrein lag hij in een nieuwe rioolbuis, daarin werd hij nachtenlang vastgehouden. Hij was vergeten dat de rioolbuis twee open zijden heeft. De Neo-Nazis’ kerfden met een mes een hakenkruis op zijn borst, het op zijn voorhoofd kerven zou hem te veel schaden in zijn verdien-capaciteit als top-acteur.

  Overigens men moet toch wel volkomen van god los zijn en door alle schurftige ratten zijn besnuffeld wil men denken dat er nog meer en nieuwe agitprop bij moet komen. Deze 200ste Southpark was een persiflage op de vorige afleveringen, en dit keer heeft men Mohammed de Heilige Profeet van Allah, de Barmhartige Erbarmer, verhuld in een berenpak. Een geniale vondst om aan de boosheid van de moslims te ontsnappen, maar de drie of vier lagen dubbele bodem in de humor is aan moslims niet gegund. De werkelijke grap zat hem niet in het verhullen van Mohammed, maar in het gegarandeerde toehappen van de moslims die de waarheid niet kunnen verdragen.

 7. @11

  “… het gegarandeerde toehappen van de moslims.”

  Dé moslims ? O, ik snap het al. Een imbeciele moslim ergens die wat flikt en alle anderhalf miljard waar ook ter wereld zijn collectief schuldig.

  Met alle respect, wanneer je zo’n essentiële denkfout maakt is je reactie geen flikker waard.

  Lees dit eens, van iemand die veel wijzer en geleerder is dan jij, heb je denk ik wel wat aan: http://www.salon.com/news/opinion/glenn_greenwald/2010/04/26/douthat/index.html

 8. #11. vanhetgoor

  vergeet niet dat de belangstelling voor South Park flink gedaald was.

  (ff bron kwijt, tijd geleden gelezen. een SP dipje.
  en naar voorbeeld van de “ik kan niet tekenen” cartoonist, er maar weer Mohammed bijgehaald.

  gegarandeerd aandacht. wereldwijd.

 9. #11. vanhetgoor.

  verder hebt u niet alles gevolgd. in het berenpak zat de kerstman.

  tenminste dat heb ik gelezen.

  straks zit de Paus erin of een ander Katholieke Pedo. mogelijkheden genoeg, ook in deze tijd. daar hoeft men niet voor terug naar de oude boeken.

  of South Park daardoor weer leuk wordt is natuurlijk de vraag.

Reacties zijn gesloten.