Richard de Mos (PVV) denkt dat hij nog in het 1000 jarig Rijk leeft maar staat al met 1 been in Neurenberg

Richard de Mos - het brein van de PVV
Voor wie zich afvraagt waarom ik deze titel heb uitgekozen, die moet maar eens de “argumentatie” van Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos lezen in bijgaand artikel in de bruine stinkbode. Over het hoe en waarom Staatsbosbeheer volgens hem afgeschaft moet worden. Want: Staatsbosbeheer is “een log orgaan” en dus schaf je dat dan af. Je zou verwachten dat je daar wel een paar goede argumenten voor kan verzinnen. Maar die moeite neemt Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos niet. Logge organen schaf je af. Defensie is een log orgaan dus dat schaffen we af. Het ministerie van onderwijs is een log orgaan dus dat schaffen we af. De belastingdienst is een log orgaan dus die schaffen we af. De PVV-jongerendag is een log orgaan. De Nederlandse overheid, ook al zo’n log orgaan. Mijn arm voelt wat log vandaag dus die hak ik eraf. PVV-logica. Met bijbehorende volstrekt debiele verwijzingen naar de Soviet-Unie en de DDR natuurlijk in de slot-alinea anders is zo’n stuk van Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos niet compleet.

16 gedachten over “Richard de Mos (PVV) denkt dat hij nog in het 1000 jarig Rijk leeft maar staat al met 1 been in Neurenberg”

 1. ‘Maar het is lente en bij de pakken neerzitten, is niet mijn sterkste kant.’ aldus De Mos. Interpunctie blijkbaar ook niet.

 2. idd een nieuwe goede naam voor de kwaliteitskrant die de vk ooit was.

  “Hoe mooi kan het zijn als opa en oma hun kleinkinderen bij een verjaardag een aandeel natuur cadeau kunnen doen?”

  de kleinkinderen zullen een gat in de lucht springen…

  een schitterende illustratie over de reikwijdte van het brein van de professor.
  waarschijnlijk vloeiden er tranen van ontroering bij het verzinnen van zoveel moois.

 3. Las het artikel ook met grote verbazing. Wat is schooldirecteur Prof. Drs. Mr. Ir. Richard de Mos ook een beroepsdebiel. Dat broddelwerkje in de VK is zum 😥

 4. @5
  Nee, dat mooie dubbelportret is al vaker gebruikt.
  Ik bedoelde de foto in/op De Volkskrant en moet denken aan Alain Finkielkraut, die in zijn betere dagen schreef over de argwaan die joden koesteren tegen de eeuwig zingende bossen en de gezonde boerenkluit omdat ze nog wel eens een pogrom aankondigen…

  Professor Rutenfrans, die hier achter zit, moet wat meer in het zonnetje gezet worden. Weet alleen niet of ik er zin in heb.

 5. Kortom de Boerenlobby en Vastgoed lobby wil nu ook dat land hebben, want die paar bosserijtjes die Nederland nog rijk is (want meer is er niet meer) is hun nog een doorn in het oog.

 6. waarschijnlijk blijft het eerste bos wél vrij toegankelijk als het aan de Ziosletten van de PVV ligt …. de rest alleen voor aandeelhouders en dan alleen zonder hoofddoek …

 7. VK heeft een andere foto bij het artikel geplaatst.
  Nu niet meer een fundo-joodse vader met zijn zoon, maar een fundo-gristen vader met zijn 7 kinderen.

 8. @15 anderen zien het bewijs dat wisselkinderen nog steeds voorkomen …. Maar wat voor trol dit nu echt gebaart heeft ??

Reacties zijn gesloten.