Grote paniek op het Zembla forum

crying-baby-1Moord en brand wordt er geschreeuwd op het forum van Zembla over de uitzending van gisteren. Alle bekende argumenten van de PVV-aanhang komen weer voorbij “Hitler was links” etc. Zelf vond ik de uitzending ook nogal tegenvallen; wie werkelijk op de hoogte wil zijn van Wilders, PVV en vergelijkbare types kan beter gewoon deze site bookmarken en regelmatig bezoeken. Wij laten gewoon de feiten voor zich spreken en die zijn al erg genoeg. We report, you decide.

5 gedachten over “Grote paniek op het Zembla forum”

  1. Tsja, was tot voor kort half tot heel “neutraal” en “links” Nederland te bleu om hardop iets te zeggen over de evidente leugens en verdraaiingen van Wilders – nu wordt het ineens “overdone”. Voorzover ik het heb gezien, waren de feiten en argumenten juist. Maar gottogot – het was wel ineens veel tegelijk!

  2. Elk niet positief bericht over Wilders is Demoniseren , elk niet positief bericht van Wilders vrijheid van meningsuiting , moet toch lekker makkelijk wezen in zo’n eenvoudig universum te leven ..

  3. Zelfs Halsema zat over die uitzending te piepen. En Elatik. Op Twitter. Vond ik een beetje jammer.

  4. @4

    Wilders is een rellende, brutale puber die tegenover een stel softe, weinig daadkrachtige, ruggengraatloze leraren staat die geen raad met hem weten. En daarom is ie groot geworden. Zo typerend die reactie van Halsema.

Reacties zijn gesloten.