Asielzoeker pleegt zelfmoord

Triest, heel triest werd ik van dit bericht. Een vader van twee kinderen heeft zelfmoord gepleegd omdat zijn gezin teruggestuurd zou worden naar Burundi waar het nog steeds onrustig is. De man had al eerder zijn vrouw verloren, zij was omgekomen door het geweld daar.

Wat mankeert die asociale Gerd Leers die twee gezichten schijnt te hebben, waar ze in de psychiatrie een mooie term voor hebben, eigenlijk? Denkt die man dat die mensen hier voor hun plezier zitten of zo? Je laat je land, je leven, alles achter om dan vervolgens in Nederland in Utrecht te worden begraven. De kinderen zitten in een pleeggezin, moeder vermoord en vader indirect vermoord.

In het Catshuis vergaderen ze inmiddels gezellig door onder het genot van een hapje en drankje want er moeten nog veel belangrijke beslissingen worden genomen over al die asielzoekers die onder politiebegeleiding het land uitgeschopt moeten gaan worden.

Soms schieten woorden tekort, bij mij wel in elk geval.

18 gedachten over “Asielzoeker pleegt zelfmoord”

 1. Soms schieten woorden tekort . . . nou wat dacht je van: onmenselijk!

  Leers laat weer eens zien dat hij aan de leiband van een gevoelloze geblondeerde oetlul loopt . . . en het ergste is dat hij er zich niet eens voor schijnt te schamen.

 2. 😈 Soms?? Nou bij mij is het woord ALTIJD….Leers is niet alleen onmenselijk hij heeft ook nog een gespleten tong, kijk eens wat ik durf tegen die blonde haatpruik en de volgende dag rent ie alweer naar het achterkamertje om sorry te zeggen.:(

  Maar geduld is een schone zaak, eens is bruin1 weg, helaas wel een grote puinhoop achterlatend.

 3. Het is nog even wachten op de tweet van Wilders:
  Als Leers een kerel is dan zou hij afgewezen asielzoeker alsnog naar Burundi laten brengen. Samen met de kinderen #IND #Immigratie #links

 4. Onder het artikel in het AD kun je enkele kwalifikaties aanvinken.

  Tien procent van de lezers vindt het ‘grappig’.

 5. Dit gebeurt dagelijks, niet alleen bij asielzoekers, maar ook bij gehandicapten bijvoorbeeld die ten einde raad zijn geworden. Je zal daar nooit over lezen.

  Zelfmoord? Moord is het. En dat hebben “mensen”op hun geweten.

  En niet alleen Leers, maar alle politci, beleidsmakers, medewerkers en stom veevolk.

 6. @ Desert Flower:
  Wat is die mooi term die ze daarvoor hebben in de psychiatrie dan wanneer iemand twee gezichten schijnt te hebben zoals Leers?

 7. #9

  Een gespleten persoonlijkheid.

  Ik zat eerder aan een dissociatieve identiteitsstoornis te denken. Een persoon kan dan verschillende identiteiten aannemen, volgens mij komt dat nog het meeste in de beurt aangezien hij wisselt van identiteit met zowel Wilders als Rutte en krijg die maar eens uit je systeem, is geen kruid tegen gewassen.

 8. Da’s geen schizofrenie, maar gewoon hypocrisie. Een schizofreen wordt doorgaans ontoerekeningsvatbaar verklaard.

 9. #12

  Schizofrenie wordt door niemand genoemd. Een gespleten persoonlijkheid is geen schizofrenie.
  Klein detail, ik weet het en wat doet het er ook toe als het hele kabinet zo onderhand besmet is met allerlei waanvoorstellingen.

 10. Het is vreselijk als mensen zo wanhopig zijn geworden dat ze geen uitweg meer zien.

  Hopelijk worden de kinderen goed opgevangen en gaat medemenselijkheid verder dan een studievisum

 11. Natuurlijk moeten deze kinderen hier blijven!
  Ik ben het echter niet mee eens dat er moord op de vader is gepleegd.

  Ik heb mijn lesje daarover in een krapuul discussie met Sofia van der Linde geleerd.
  Ik achtte ten tijde VS freak fundi dominee Jones met zijn koran verbranding verantwoordelijk voor de zelfmoorden, zelf verbrandingen van jonge Afghaanse mannen. Ik had uit woede daarover een traan gelaten en ik vond dat ik genoeg
  argumenten zoals hoog testeron gehalte, semi of ongeletterd , werkeloos zonder huwelijks/ levens perspectieven behalve de koran en interpreterende imam, in huis had om de schuld in Jones schoenen te schuiven.
  Zij stelde daarop, voor de goede orde is dit mijn vrije verwoording, dat niemand verantwoordelijk gesteld kan worden voor eigen levens beroving.
  Deze eenvoud kwam als sanerende waarheid en ook opluchting over mijn duik in troebele wateren bij mij binnen.
  Met nog dank aan Sofia, waak en pas ik er voor om de emotionele lading , omringend drama.s die iedere zelf moord met zich mee brengt in politieke schoenen als schuldig aan te durven toe schrijven

 12. Katje

  Had hij ook zelfmoord gepleegd als er geen dreigende uitzetting was geweest?

  Dat maakt een ieder die hier aan meegewerkt dus in mijn ogen medeplichtig. Een ieder die deze man tot waanzin heeft gedreven is schuldig.

  Ik noem aanzetten tot zelfmoord.

 13. #17 DF
  “”Had hij ook zelfmoord gepleegd als er geen dreigende uitzetting was geweest?””

  Ik heb de wijsheid niet in pacht om antwoord op deze paradoxale vraag te geven.

  ‘’ Dat maakt een ieder die hier aan meegewerkt dus in mijn ogen medeplichtig’’ .

  De daad van een zelf moord kan alleen door een zelfmoordenaar gepleegd worden.

  Ik zou ook vrij moeiteloos een heel rijtje verantwoordelijken of alom medeplichtigen aan de levens ervaring van deze man kunnen opsommen . Ik ga daar omdat ik dit zo erg , ondraaglijk, het allemaal onrechtvaardig vind als mijn bedenksels over zijn daad, dus niet in mee.
  “”Een ieder die deze man tot waanzin heeft gedreven is schuldig”’.

  .
  Ik ben , zoals ik het nu inzie , van mijn arrogantie in de ziel en motieven van de daad van een zelf moordenaar te kunnen kijken , vermeende inzichten en van iedere schuld verwijzing als begrijpelijk maar ongepast daarover af.
  Ik vind een zelf verkozen dood tot waanzin bestempelen ook een oordeel of veroordeling waar ik voor pas.
  Ik zou een dergelijke visie onder topic euthanasie als discussie scharen.

  “” Ik noem aanzetten tot zelfmoord” .

  Dat is uw mening en m.i. uw vraag.

Reacties zijn gesloten.