De VVD wil de clown Clooney uitnodigen

Dat de VVD gek is op acteren weten we inmiddels wel, wij zijn het al een klein beetje zat nu. Samen met wat andere acteurs voeren ze elke dag hun toneelstukjes op voor de Nederlandse bevolking. Heel vermakelijk allemaal.

Aangezien we nu wel een keer uitgekeken zijn op altijd maar dezelfde leading actors wordt het volgens de VVD tijd voor wat meer actie. De VVD heeft bedacht dat ze de acteur George Clooney, weet je wel die van “the American”, wil uitnodigen om te vertellen over zijn very important project in Sudan. Leuk voor de dames, dat dan weer wel want zeg nou eerlijk, wie wil er elke keer tegen de kop van Kamp, Leers of Wilders aankijken?

Misschien kunnen ze gelijk ook Arnold Schwarzenegger uitnodigen die speelde in “Collateral Damage” of nog leuker Sylvester Stallone, als “Rambo”, die zou de Tweede Kamer ook precies kunnen vertellen hoe ze de problemen zouden moeten oplossen in Kunduz.

Zou die man dat uit zijn eigen portemonnee gaan betalen? Ik denk niet dat Nederland dat kan bekostigen aangezien er flink bezuinigd moet gaan worden op steun aan het buitenland.

Mensen die wel gratis hun kunsten willen laten zien, straatmuzikanten,  zijn uiteraard “so not done” en “so not VVD ”  vooral diegenen voor een nominatie bij het MOE meldpunt in aanmerking komen, moet je vooral weren, ze schijnen namelijk heel irritant hetzelfde deuntje ter gehore te brengen.