Mislukte LPF toestanden PVV Den Haag leiden tot “groei” PVV Den Haag

Haags PVV-raadslid in Den Haag Marjolein van de Waal stapte in december over naar de eerder afgesplitste Breivik-lover/tempelier Arnoud van Doorn. Fractie “Onafhankelijk Den Haag”. Alles hartstikke jofel natuurlijk ware het niet dat Van de Waal vervolgens nooit kwam opdagen. Opdagen deed ze voor haar overstap naar Van Doorns “fractie” trouwens ook nooit maar dat terzijde.

Anyway na een respectabel aantal maanden voor 0 uur werk 1800 euro netto incasseren heeft ze toch maar besloten om ontslag te nemen. Dus nu gaat er een zetel van Van Doorns “Onafhankelijk Den Haag” fractie terug naar de PVV. De PVV noemt dit “groei”.

De PVV moest lang nadenken: hoe zetten we daar iemand neer waar we zo weinig mogelijk last van hebben? De keus is gevallen op Willie Dille. Willie Dille is lid van de Tweede Kamerfractie van de PVV. Ze ontving onlangs nog een prijs voor het onopvallendste kamerlid die ze met vlag en wimpel had gewonnen. Ze had na 25 jaar werk in de zorg besloten dat de zorg nodig gesloopt moest worden en dat schijnt goed te lukken middels haar participatie in het rabiaatrioolbruine kabinet.

Nou en nu dus een leuke dubbelfunctie als beloning. Die 1800 euro kan ze leuk bij haar riante kamersalarisje van 7300 pleuro optellen.

Eerder was Willie Dille gestopt als PVV raadslid in Den Haag omdat ze dacht dit niet te kunnen combineren met kamerlidmaatschap. Maar gezien genoemde “prestaties” in de Tweede Kamer moet het toch wel leuk tegelijk kunnen. Misschien kan ze zichzelf ook nog leuk PVV-stijl inhuren als haar eigen fractiemedewerker.

3 gedachten over “Mislukte LPF toestanden PVV Den Haag leiden tot “groei” PVV Den Haag”

  1. Ah, 1 van de 76 nederlanders die nog in de sloopmissie van minister Schippers gelooft.
    10 ruggen in de maand, tja daar gaat zomaar een managementlaagje of 3 overheen eer dat je dat in de zorg krijgt.

  2. Arnoud zal in zijn uppie wel het gevoel hebben dat hij de enige strijder voor de joods-christelijke cultuur in het Haagse is. Hopelijk voelt hij zich niet zodanig overweldigd door de last op zijn linker en vooral rechterschouder dat hij op hoge poten gaat schieten op Lange Poten of de Schilderswijk.

    Machieltje doet net alsof er met Dille wat meer pit komt in de fractie maar een goed verstaander begrijpt dat ze uitsluitend dient als garnering.

  3. Ik heb nog enig geloof in de werkgevers in NL Dus deze Marjolein van de Waal, uitgezonderd als ze met de benen wijd gaat,of desgewenst op de knieen, zal het heel erg moeilijk krijgen om ergens een baan te krijgen waar ‘bestuurlijke ervaring’ wordt vereist. Aan de andere kant begrijp ik dat juist een dergelijke houding erg goed is voor een middle-management functie in de zorg.

Reacties zijn gesloten.