Vijftig kleine PVV’ertjes en er dondert er weer 1 van de lijst

humorEn er is weer een PVV’er ontploft. Dit keer de #34, Arjan Brogt, ook wel bekend als “de klaploper“, zie dit artikeltje. Dat krijg je als constant onder een negatief vergrootglas ligt van de linkse hetze he, als klaploper. Oh zit de politie achter je aan? Nou dat lullen ze ook wel weer recht bij dagelijksestandaard en zo hoor. Doorlopen niets te zien hier je weet toch.

6 gedachten over “Vijftig kleine PVV’ertjes en er dondert er weer 1 van de lijst”

 1. Wat mij hoop geeft is de reacties hierop bij Geen Stijl
  , de ratjes lijken het zinkende PVV schip te verlaten 😎 , hopen dat het weer gewoon kankerende niet-stemmers worden en niet naar TON overstappen 🙄 …

 2. OK, maar de volgende op de lijst is: Hero Brinkman.

  Ik weet het zeker. Het burgemeesterschap van Amsterdam gaat aan zijn neus voorbij. Gauleiter van Waterland kan hij ook niet meer worden. Burgemeester in oorlogstijd van Middenbeemster, uitgesloten, na de laatste onthullingen!

  Nee, het enige dat Hero nog kan doen is zich terugtrekken. Terugtrekken van de lijst en wel nu!
  Op naar de Schotse Hooglanden in de afkick-kliniek. Kan Geert best betalen uit zijn toelage van 10.000 euro van de Haagsche Gemeenteraad.

  Ik durf er 100€ op in te zetten.

 3. @TLDK – ben het niet met je eens. kijk eens naar Bush? die viel regelmatig op zijn snuit en heeft het toch nog ver geschopt. die gaat als moordenaar de geschiedenis in.

  dus er is een kans voor drinkman.

Reacties zijn gesloten.