8 gedachten over “Links activisme reden vertrek PVV-kandidaat #34”

 1. En hij was intussen nummer 32 geworden! (Door het eerdere vertrek van twee top-tien PVV-kandidaten onder verdachte omstandigheden…)
  Met die “linkse aktivisten, bedoelt Broggie natuurlijk ONS. Ik denk dattie overdrijft. We zijn niet per sé “links” hier. En onze invloed reikt ook maar even ver als baas Wilders domme fouten maakt, c.q geen onderscheidingsvermogen (meer) heeft. Hoe kun je twee jaar lang elke week Barendje en Van Dorpje spelen met je beoogde candidaten en niet vermoeden, dat je te doen hebt met een ordinaire OPLICHTER, die z’n mandaat als verkozene niet vervult, maar wel de centen wil opstrijken?

 2. Ik weet niet of ie ONS bedoelt. Wij hebben niet echt actie gevoerd. Alleen wat feiten broodnodig benoemd. 😈

 3. Natuurlijk bedoelt hij ons ook. Feiten vaststellen over de door Wilders zelf zopas geheiligde ‘redders van Nederland’, dat is niet minder dan hoogverraad!
  En DEMONISERING, ook!
  Nu het steeds zekerder wordt, dat Wilders en zijn keurkorps (!?), geen spat in de melk te brokkelen krijgen, zullen velen ons goede voorbeeld gaan volgen. Je kan dat opportunisme noemen. Maar:
  ‘Verheugen wij ons eerder om de bekeerde zondaar die zich berouwvol tot ons wendt, dan om honderd die zonder zonde zijn…’
  Zoiets, jvdh. 🙂

 4. @ Bart:
  Uit dat artikel:

  De zakelijke handel en wandel van Brogt roept opnieuw vragen op over de kwaliteit van de kandidatenscreening bij de PVV. Partijleider Geert Wilders hield maandenlang trainingsdagen met potentiële PVV-politici omdat hij koste wat kost ‘LPF-toestanden’ wilde voorkomen.

  Mijn conclusie is zo langzamerhand dat wij in NL maar 3 PVV kritische geschreven nieuws media hebben; De Pers, de Groene en Vrij Nederland.

  Voor de rest schrijven ze allemaal braaf op wat het favoriete merk spinazie is van de Grote Leider.

 5. kandidatenscreening bij de PVV. Partijleider Geert Wilders hield maandenlang trainingsdagen met potentiële PVV-politici omdat hij koste wat kost ‘LPF-toestanden’ wilde voorkomen.

  en wie gelooft alles wat GW zegt?

  het wekt meer de indruk dat hij zijn kandidaten overal vandaan heeft moeten halen. indrukwekkend lijstje trouwens na die maandenlange screening.

  kijken welk Pvvertje straks weer omvalt (misschien de Leider wel :-).

  (hij is al een keer omgevallen, Monschau toch? nu, ja, daar ergens).

  heel vreemd is dat er niets naar buiten komt van afgewezen kandidaten. alleen iets vernomen uit Limburg, bij de Gemeenteraadsverkiezingen, waar GW niets mee te maken wilde hebben. kwam nog aardig over die kandidaat. las alleen later dat niemand hem kende in Venlo?

  sorry hoor, volg meer nieuws. en mijn tram schijnt een ban te hebben.

Reacties zijn gesloten.