Koning Juan Carlos van Spanje doodziek

Ja hij heeft een heup gebroken op 2 plaatsen maar dat bedoel ik niet. Wat ik bedoel dat deze kneus zich schuldig maakt aan “olifantenjacht”, de dappere held. Ik bedoel dan ben je toch behoorlijk mislukt of niet soms? Wie gaat er in de 21e eeuw nou nog op olifantenjacht? Olifantenjacht is iets voor blinde debielen. Met hagel op een olifant schieten terwijl deze door een paar negerslaven in bedwang wordt gehouden. Misschien raak je ‘m dan. En dan heb ik het nog niet eens over dat probleempje dat sommige Spanjaarden ermee schijnen te hebben: ze vinden het te duur, die olifantenjacht. Terwijl de halve Spaanse bevolking werkloos is en de koning daar zogenaamd “wakker van ligt” gaat hij gewoon op olifantenjacht. Oh wat lees ik hier, die Juan Carlos kwam eerder al in opspraak omdat hij een dronken gevoerde beer doodschoot. Ik zou deze koning wel een eerlijk gevecht met een olifant gunnen eigenlijk. Maar dat is tegen onze huisregels. Gatverdegatverdegatverdegatverdamme.

17 gedachten over “Koning Juan Carlos van Spanje doodziek”

 1. Deze koning heeft gezegd dat hij wakker lag van de economische problemen in Spanje en toen ging hij olifanten schieten in Botswana,je verzint het toch niet…..

 2. Nog een klein detail, señor majestad is Presidente de Honor van het Spaanse WNF http://www.wwf.es/wwf_adena/historia_y_logros/ en als zijn excuus is, dat het was om eten voor de familie te regelen (we hebben hier tenslotte een stevige crisis en als er voedselschaarste in NL is moet het hier veel erger zijn) Doña Sofia is vegetariër en eet dus geen olifant.
  Overigens als het thema geld is is het ook leuk om naar het wagenpark van su majestad te kijken http://ca.wikipedia.org/wiki/Joan_Carles_I_d'Espanya (sorry staat alleen op de catalaanse en niet op de spaanse wiki 😉 ) un Mercedes 540 G4 de sis rodes, regal de Hitler a Franco pel seu aniversari. (een mercedes 540 g4 met 6 wielen, cadeau van Hitler aan Franco voor zijn verjaardag) .

 3. Misschien was hij wel heel geconcentreerd op negerslaven aan het jagen en dook er ineens vanuit het niets een olifant op. Hoe is het trouwens met de olifant?

 4. z’n heup gebroken? dat is een leugen van de linkse elite

  Dion Graus heeft, gehuld in camouflagepak, de Spaanse vorst tot tweemaal toe geraakt met een geweer dat hij stiekem via generaal Lucassen heeft weten te verkrijgen (via de brievenbus)

  het is een kleine stap van de caviapolitie naar de olifantenpolitie voor de laatste Limburgse ridder

 5. Op de website van de Koninklijk Bibliotheek lees ik het volgende:

  “Vooral Koning Juan Carlos en Koningin Sofia van Spanje gelden als intimi van Beatrix.
  Bij jachtpartijen op het Loo is Juan Carlos een vaste gast.”

  http://tinyurl.com/cxr56go

 6. Nou ja, Bernhard was ook een enthousiast jager van wild en vrouwen. Misschien ook op wilde vrouwen, daar zie ik hem ook voor aan. Juan Carlos is hetzelfde, alleen die leeft nog. Oude mannen, die aan de jacht doen dat loopt verkeerd af. De jacht vind ik sowieso achterhaald, net als de vossenjacht in Engeland, die terecht is afgeschaft.

 7. @13 Ja Bettina, doet mij altijd denken aan frustratie, moeten bewijzen, en ergens iets korts hebben 🙂 (net als dikke auto’s rijdende mannen).

 8. Las vandaag in de krant, dat Juan Carlos daar niet alleen was. Hij ging op jacht met een van zijn vriendinnetjes, zelfs zijn vrouw Sofia heeft er genoeg van. Kan ik me voorstellen, Juliana was een deurmat voor Bernard, Sofia duidelijk niet voor Juan.Maar het is zielig een oude rijke man, die nog even moet laten zien dat hij nog een man is door een olifant af te knallen voor zijn geldbeluste vriendinnetje. Terwijl ik dit typ, lijkt of ik ten aanzien van haar een vooroordeel heb, maar ik denk niet dat er veel vrouwen zullen zijn, die Juan niet zonder koningschap en geld los kunnen zien.

 9. @15 Tuurlijk niet Bettina, ze zal hem echt niet willen omdat hij zo’n aardige man is. Golddiggers zijn er overal en ook vrouwen die geilen op beroemdheden cq ‘royalties’ (in welke vorm dan ook).

 10. Ach ik hoorde vandaag dat ie zijn broertje ook al eens dood heeft geschoten. Tja, foute hobbies die gast…….

Reacties zijn gesloten.