Rosenthal (VVD) zet Nederland op de kaart

Maar dan wel in zeer negatieve zin. Is dit nieuws voor mensen die zelf na kunnen denken? Neuh, maar wil het toch nog maar eens een keer onder de aandacht brengen. Voor het geval er iemand langskomt die dat nog niet doet en het wil leren.

Nederland, de koopman met de ware VOC -mentaliteit is weer opgestaan, en wel levensgroot. Als een land de mensenrechten met voeten treedt, wordt eerst gekeken of er economische belangen voor Nederland zijn. Zo niet dan roepen we er luidkeels ‘SCHANDE’ van en anders is het ‘de cultuur van het land’ en moeten we ons er niet mee bemoeien.

Verder wordt Nederland steeds vaker zelf op het matje geroepen over mensenrechtenschendingen, ik ga me schamen voor mijn land. Ik erger me bijna dood aan de hypocrisie die hier waart en waar te veel mensen het helemaal mee eens zijn, omdat ze het ook zo lekker vinden om alleen aan zichzelf te denken. Consequent zijn heeft een prijs die velen niet willen betalen en helemaal dit kabinet niet.

 

5 gedachten over “Rosenthal (VVD) zet Nederland op de kaart”

  1. Timmermans is op Facebook aardig ant uithalen naar Rosenthal:

    Raar, toch: Rosenthal somt een aantal Nederlandse mensenrechten projecten op die we al heel lang doen en presenteert dat vervolgens als zijn nieuwe “receptor benadering”.

    Rosenthal vindt dat hij juist heel kritisch is over de mensenrechten in Israël. Terwijl hij voortdurend als enige een Europese stellingname hierover blokkeert. Niet te geloven (in beide betekenissen)

    heb een motie ingediend die een copie is van een motie in de senaat, ter bescherming van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. in de senaat iedereen voor, behalve PVV. hier zegt rosenthal dat hij het accepteert, maar stemmen CDA en VVD tegen. tsja…

    (sorry voor de copy/paste maar zonder FB account werkt een link niet…)

  2. O, vanwege de titel, dacht ik, dat Rosenthal Nederland een andere plek op de wereldkaart had gegeven. In de buurt van de Dode Zee, zo’n beetje. 😀

Reacties zijn gesloten.