PVV Den Haag wil dat allochtonen assimilatiecontract ondertekenen

PVV Den Haag zou graag zien dat allochtonen een assimilatiecontract gaan ondertekenen. Dat ziet er ongeveer zo uit:

De Haagse PVV wil dat allochtonen onderschrijven dat man en vouw gelijkwaardig zijn en dat zij homoseksuelen respecteren. Wie zich niet aan het contract houdt, moet de stad worden uitgezet. Ze moeten worden uitgeschreven uit de gemeentelijke basisadministratie. Hierdoor kunnen ze dan bijvoorbeeld geen huurwoning meer krijgen, stelt Machiel de Graaff van de PVV in een debat bij Omroep West met Joris Wijsmuller van de Haagse Stadspartij.

Ik dacht dat assimilatie betekende dat je je aan moet passen aan de (heersende) groep, ik had gisteren net gelezen dat Den Haag niet meer zo witjes zag.

 

14 gedachten over “PVV Den Haag wil dat allochtonen assimilatiecontract ondertekenen”

 1. #3
  Die ‘ster’ wordt pas uitgegeven en gedragen nadat er kopvoddentax betaald is. Zodoende is duidelijk zichtbaar dat er geen belasting ontdoken wordt.

 2. @4 Als je te arm bent om de kopvoddentax te betalen krijg je hiervoor vrijstelling, hetgeen kenbaar gemaakt wordt door het dragen van een ster met een gat er in.

 3. En deze kwakzalver wil z’n tetlong shots waarschijnlijk ook verplicht stellen.

  Op een paar gristenfundi partijen na is er waarschijnlijk geen “partij” waar de achterban zo onvriendelijk is tegenover homo’s als de PVV. Als iedereen een dergelijk contract moet tekenen kan Geert inpakken

 4. Heel erg, deze Godwin, maar in 40-45 heeft assimilatie de Joden ook geen zier geholpen.

 5. #2, PVV: ” We are the Breiviks. You will be assimilated. Resistance is futile.”

 6. Allemaal gepreek voor eigen parochie om de aanhang te laten vergeten dat NIETS door hen is bereikt .. Als Inwoner van Den Haag heb ik slechts een vriendelijk advies voor Machiel de Randdebiel ..: ” Neem je intergratiecontract , vouw het in héééééél scherpe hoeken en steek het in je Fascistische Tering reet … “

 7. @9

  Als Machiel door een dergelijke aktie de rest van zijn leven als kasplantje moet slijten dan zetten we hem onder een assimilatielamp 🙂

 8. Ow en waarom moeten alleen allochtonen zo’n contract tekenen? Wat dachten we van onze eigenste christenfundi’s? Of wonen die niet in Den Haag? SGP ziet vrouwen toch echt als diensters van de man en homoseksualiteit is een ernstige aandoening.

 9. @ wat dachten we van iedereen ??? Of vind je gedwongen assimilatie van Niet- vrijdenkenden wél o.k. ???

 10. Ik vind gedwongen assimilatie van wie dan ook helemaal NIET oke! Ironie is soms een moeilijk iets om te begrijpen.

Reacties zijn gesloten.