Laurence Stassen krijsend over straat met gedeputeerden PVV Limburg

Je blijft lachen met die malle club. Nu hebben ze onderling ook al strijd in ons wormvormig aanhangsel:

Binnen Gedeputeerde Staten van Limburg is dinsdag grote onenigheid ontstaan over de ontvangst van de Turkse president Abdullah Gül die samen met Koningin Beatrix donderdag Limburg bezoekt. De twee PVV gedeputeerden meldden zich maandag en dinsdag af voor het bezoek. Naar verluidt onder druk van PVV-leider Geert Wilders. (De Limburger)

De twee gedeputeerden gaan nu wél naar de lunch, omdat de koningin ook komt, dit tot grote frustratie van Stassen.
Dit was natuurlijk het overduidelijk negeren van een Führerbefehl uit Den Haag, immers de Grote Lijder zei eerder die dag:

“Als je vindt dat het staatsbezoek niet had moeten plaatsvinden dan neem je er ook niet aan deel”:

Het doet verder ook niet ter zake natuurlijk want de Nederlandse economie is booming en het aantal werklozen is nog nooit zo laag geweest.

Koningin Beatrix ontvangt vandaag bij het Koninklijk Paleis op de Dam de Turkse president Abdullah Gül. ING meldt in het kader van diens staatsbezoek dat Nederlandse ondernemers de komende vier jaar ruim 4 miljard aan kansen laten liggen in de handel met Turkije. (NRC)

Gewoon doorgaan met Turken afzeiken, dan komt het helemaal goed hier, Henk en Ingrid weer blij.

9 gedachten over “Laurence Stassen krijsend over straat met gedeputeerden PVV Limburg”

 1. De heren Janssen en Krebber willen de lunch voor geen goud missen omdat ze anders gouverneur Theo Bovens in zijn hemd zetten door hun afwezigheid, omdat formeel het voltallige college van GS gastheer is.
  Dat lijkt aannemelijk maar ik ben ook benieuwd wat er geserveerd wordt waar beide heren op afkomen. Asperges met ham? Witte wijn van “Wienplantaasj Sjtejneberg” ? Of toch uitgekotst halalvlees

 2. “Laurence Stassen krijsend over straat met gedeputeerden PVV Limburg”

  Is het niet echter: “Laurence Stassen op zoek naar werkende dildo, krijsend over….?” 🙂

 3. De affaire houdt de naam van de Partij Voor het Verbieden in ere. Je moet ook in eigen kring verboden kunnen uitvaardigen. :mrgreen:

 4. Is Stassen al terug van het plafond na het horen van gedeputeerde Krebbers op de radio? 🙂 Hij gaat gezellig praten met Gül, Stassen aan de zuurstof.

 5. De PVV zet zich weer eens voor schut.
  En bedankt schrijver voor dat wormvormig aanhangsel.
  M.vr.gr
  Een limburger.

Reacties zijn gesloten.