Bruine bralregering zet amper illegale vreemdelingen uit

Tis toch wat:

Bij een afdeling van de Dienst Terugkeer en Vertrek is de werksfeer verziekt. Op de werkvloer zou sprake zijn van intimidaties en bedreigingen en de werkwijze van de afdeling is dusdanig, dat er nauwelijks nog mensen worden uitgezet. Dat meldt het televisieprogramma Nieuwsuur op basis van een document van de medewerkers van de afdeling (NRC).

Je zou verwachten dat dan een strenge anti-immigratiepartij als de PVV eens keihard gaat gillen en Leers naar huis stuurt of zo. Maar de PVV verkeert nog steeds in een overwinningsroes over hun caviapolitie. En de Goudgerande Geelkuifmakaak zit ook nog steeds in het Catshuis. En wat je precies daadwerkelijk doet met die griezelige vreemdelingen maakt natuurlijk geen reet uit, dat verschil merken Henk en Ingrid toch niet.

8 gedachten over “Bruine bralregering zet amper illegale vreemdelingen uit”

 1. PVV neemt langzamerhand zijn plaats waar-ie altijd bij gehoord heeft – gewoon aan de rechter kant van moederpartij VVD. Het is de dependance voor haters en paupers. De echte rijkaards en elite blijven zetelen bij de VVD.

  Daarom staat bij gelegenheid Wilders altijd aan de rechter kant van Rutte.

 2. De aanblik van de kop van Fritsma doet mij verlangen naar meer computerskills om zijn kop te fotosoepen op een nazi uniform. Hij kan zo doorgaan voor een toegewijde beul die zijn werk met liefde doet voor zijn geliefde Fuhrer.

 3. Een van de redenen waarom veel dossiers nog steeds zo lang blijven liggen is dat ook de IND een enorm personeelsverloop kent, waardoor een dossier vaak bij meerdere mensen op het bureau heeft gelegen voordat iemand er toe komt om het in te kijken, wat dan (om dezelfde reden) vaak heel vlug-vlug gebeurt en (alweer om dezelfde reden) regelmatig door een superieur of rechter wordt teruggestuurd omdat het te summier is en/of te veel fouten bevat (zie bv het gehannes rond de asielaanvragen van Sahar en Mauro).

  Was al bij Reisbureau Rita zo en is nog steeds niet echt veel beter geworden.

 4. het rare is dus dat een rechtse regering ondanks veel retoriek minder mensen uitzet.
  dan zou je kunnen denken dat een linkse club ondanks retoriek VEEL illegalen gaat uitzetten??
  Bedenk wel dat indertyd het besluit MAURO op 18 jarige leeftyd te retourneren is genomen door Albyrak(PVDA)

 5. @7 “Bedenk wel dat indertyd het besluit MAURO op 18 jarige leeftyd te retourneren is genomen door Albyrak(PVDA)”

  En dat terwijl we hier nog wel zo’n mooi overzicht hebben: http://www.krapuul.nl/blog/55904/tijdlijn-mauro/

  De beslissing was van Verdonk (VVD) & Hirsch Ballin (CDA). Albayrak (PvdA) was toen nog helemaal niet in functie en heeft alleen op vragen van CDA, PvdA en SP geantwoord dat er geen mogelijkheid was voor het toepassen van de discretionaire bevoegdheid. Later heeft ze een verblijfsvergunning op grond van art.8 EVRM geweigerd, maar dat had niets te maken met de beslissing van Verdonk & Hirsch Ballin dat Mauro op 18-jarige leeftijd terugmoest.

Reacties zijn gesloten.