Provinciaal CDA op ramkoers met PVV

Na eerder vandaag de stekker uit de provinciale coalitie in Limburg getrokken te hebben, stemde het CDA in Zeeland vandaag ook tegen een referendum over de Hedwigepolder. Trouwens, al zou er voor een referendum gestemd zijn, het kan wettelijk helemaal niet. Facts Free Politics wordt lastig als je daadwerkelijk met de facts te maken krijgt natuurlijk.

PVV-leider Wilders liet gisteravond weten dat hij zonder referendum het plan van Bleker niet zal steunen. Het Kamerlid De Mos zegt nu dat de PVV in de Tweede Kamer waarschijnlijk tegen het plan van Bleker zal stemmen.

Terwijl hij gisteren nog zei geen moties van de oppositie in die richting te steunen. Nou, dan dus toch maar gewoon helemaal ontpolderen, nietwaar? Oh nee, dat wil Koppejan weer niet. Maar van de andere kant wou die wel meer niet, maar dat ging dan toch gewoon door.

Zou Johan Robesin al spijt hebben deze coalitie destijds aan een meerderheid in de Eerste Kamer geholpen te hebben? Het lijkt er wel op.

3 gedachten over “Provinciaal CDA op ramkoers met PVV”

  1. De eerste openingsschoten van de verkiezingscampagne .. CDA en PVV hebben in zowel Zeeuws Vlaanderen als Limburg alleen elkaar om stemmen van af te snoepen

  2. Misschien een ideetje voor de PVV: een volksraadpleging door middel van een meldpunt drooglegging Hedwigepolder.

  3. Laat de PVV de polder bezetten …. als de Belgen dan aan hun kant de dijken doorsteken word het milieu nog meer verbeterd …

Reacties zijn gesloten.